Deljenje letaka?

• Odgovora: 11
Stranice: 1 2 »

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Rudar

• *
  • 18
  • 0
  • Pol: Muško
Deljenje letaka?
« poslato: 08:57:19, 21.Avg.2013. »
Sta mislite jel u Srbiji moze optimalno da se zaradi deljenjem letaka? Jel ima neko iskustava sa tim? Vidjam stalno ponudu poslova za letke a nisam se prijavljivao jer nisam siguran da li bi mi se isplatilo...

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 53
  • Pol: Žensko
Odg: Deljenje letaka?
« Odgovor #1 poslato: 09:23:22, 21.Avg.2013. »
Mislim da je ovo idealna opcija za studente posto je posao tipa part time, ne radi se ceo dan nego par sati, najcese 4 sata (po iskustvima nekih).Velike zarade nema, dnevnice su najcese do 1500 dinara mada opet sve zavisi i od poslodavaca za koje se radi....U principu ako si student i ako ti treba dodatno neka para je ok, ali neke vece zarade od ovoga nema...

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #2 poslato: 12:09:20, 21.Avg.2013. »
Koliko znam iz priče, postoji mogućnost da te plate po dnevnici ili po broju letaka koje treba da podeliš.
Zarada se razlikuje, ali je u svakom slučaju najbolje da se o svemu detaljno raspitaš kod konkretnog poslodavca za uslove i cenu.

*

Van mreže maraja

Počasni član
  • 1 835
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 69
    • Facebook
« Odgovor #3 poslato: 21:09:02, 21.Avg.2013. »
Za divno cudo ja sam ovaj posao radila i mogu da ti kazem da je lak i jednostavan. Jedan od honorarnih poslova gde neces da se pretrgnes od posla a zaradices novac. Zavisi sa cim uporedjujes jer ipak nije dobra varijanta ako propustas posao u svojoj struci ili stalan posao.

*

Van mreže jovanadjuric

• *
  • 22
  • 2
« Odgovor #4 poslato: 08:57:57, 27.Avg.2013. »
ove godine sam se odlucila da pocnem konacno da radim. nasla sam oglas po gradu za deljenje letaka i prijavila sam se. bila je u pitanju britanicca skola za koju sam ranije cula vec jer oni stalno dele letke. bilo mi je odlicno stvarno sto se posla tice. oni su korektni i isplatili su mi sve sto sam radila. jedino sto je meni bilo malo smorno da se setam toliko... ali eto part time posao je bio ok. (e*e)

*

Van mreže filozof

• 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 34
« Odgovor #5 poslato: 13:19:06, 27.Avg.2013. »
ove godine sam se odlucila da pocnem konacno da radim. nasla sam oglas po gradu za deljenje letaka i prijavila sam se. bila je u pitanju britanicca skola za koju sam ranije cula vec jer oni stalno dele letke. bilo mi je odlicno stvarno sto se posla tice. oni su korektni i isplatili su mi sve sto sam radila. jedino sto je meni bilo malo smorno da se setam toliko... ali eto part time posao je bio ok. (e*e)
Koliko si dugo radila i kolika ti je bila zarada?
Nada je san budnih.
Aristotel

*

Van mreže Kravmag

• *
  • 6
  • 0
« Odgovor #6 poslato: 09:32:46, 06.Sep.2013. »
Moze samo kao dodatni posao...

*

Van mreže jovanadjuric

• *
  • 22
  • 2
« Odgovor #7 poslato: 12:18:36, 25.Okt.2013. »
Koliko si dugo radila i kolika ti je bila zarada?

30 para po letku a dobijam 3000 dnevno. Radila sam taman toliko da zaradim ok novac a u medjuvremenu mi je iskocio novi posao...

*

Van mreže maraja

Počasni član
  • 1 835
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 69
    • Facebook
« Odgovor #8 poslato: 19:41:02, 25.Okt.2013. »
30 para po letku a dobijam 3000 dnevno. Radila sam taman toliko da zaradim ok novac a u medjuvremenu mi je iskocio novi posao...
Ti si super prosla, meni je tada dnevnica bila 1500 dinara  :(

*

Van mreže Ksenijaa

• *
  • 1
  • 0
« Odgovor #9 poslato: 21:00:09, 26.Jul.2014. »
Pozdrav, da li neko mozda moze da mi kaze gde bih mogla da se prijavim za ovaj posao? Hvala :)

Stranice: 1 2 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000