Evo i ja sam se zaprepastila citajuci sve ovo o karmickom dugu i bukvalno sam se pronasla u celoj ovoj prici.
Zanimljiv susret i od samog pocetka toliko smo bliski i vezani kao da mi je rod rodjeni, iako smo bili daleko.
Sada smo vec godinu i po dana zajedno,i bilo je svega i svacega, ali sam se namucila i dusu pokidala da bi bilo koliko toliko podnosljivo. Sada se vec otvorio i vidim da me na neki svoj cudan nacin voli ali kao da ga nesto tera da me muci i da unistava sve lepo u meni, a nikako mi ne dozvoljava da odem. Jeste jako cudan i tezak covek, samoziv i egoista, tvrdoglav i diktator, i tesko pokazuje emocije ali ne znam zasto me bez razloga povredjuje i zasto je los prema meni kada ga obozavam i kada nam je lepo u ljubavi i ovako dobro funkcionisemo i u poslu jedno drugo dopunjujemo i tu mislim da mozemo dosta da postignemo i da napravimo zajedno.... ALI ZASTO TO UNISTAVA? ZASTO ME TOLIKO MUCI?? I ZASTO RADI SVE NAOPAKO A KAZE DA NE ZELI DA ME POVREDJUJE I DA JE SAMO PRVU ZENU I SADA MENE OVOLIKO VOLEO. I NIKAKO NISAM MOGLA DA OBJASNIM....I STO PUTA SAM SE PITALA ZASTO SAM I DALJE S NJIM? ZASTO MI JE OVOLIKO LEPO KAD SAM UZ NJEGA I ZASTO GA OVOLIKO VOLIM I OVOLIKO MI FALI A SAMO ME UNISTAVA PSIHICKI I DUSU RAZARA.. OSECAM SE KAO ZAROBLJENA U KAVEZU,niti me pusta, niti imam sa njim sta zelim, drzi me u prazno i muci me i zeza...
I polako ubija u meni sve, a JA LUDIM KAO LAV U KAVEZU... I ja bas ne vidim kod sebe toliko tog RAKA, jesam puno osetljiva i osecajna ali i to NE ZA SVAKOGA! I mnogo vise sam borbena i ostrija nego jedan Rak.
Ali da se vratim na ovog mog "DZELATA"

, nekada mi je i smesno kakav je i ne obracam paznju na budalu ali DRZI NESTOOOOO MNOGO JACE... A SADA VIDIM I STA JE U PITANJU... Definitivno je karma u pitanju... a i ostali aspekti su nam zeznuti...
moj MESEC sextil S.cvor- nisam sigurna sta znaci , da ja primam neku nagradu od njega??? ,Jupiter kvadrat S.cvor- TO NISTA NIJE DOBRO? MOJ MARS u konj. sa PLUTONOM- mislim da je to i najgori aspekt,velika BORBA i agresija (vec je i dolazilo do varnica ali ja njega hahaha)

, Merkur konj.Saturn- zato se i osecam da me gusi i sputava, SATURN U 7.kuci u Lavu, PLUTON U 8., 12.kuca u Jarcu i njegova gvozdena ruka ali zato imamo ogromnu fizicku privlacnost i strast Venera opozicija Mars, pa Mesec u trouglu sa Venerom...
Da li moze sada neko od vas ko je strucan u ovome da mi kaze da li je u pitanju KARMICKI DUG ILI SAMO NERAZUMEVANJE I NJEGOVA LUDA GLAVA I tvrdoglavost. STA JE KOD NAS U PITANJU? I MOZE LI OVO UZ TRUD DA SE DOTERA U NEKI SKLAD I MIR?? NASA SINASTRIJA
http://www.astro.com/cgi/aclch.cgi?btyp=acc;cid=gczfileUVkrRC-u1254154216;go.x=21;go.y=9;go=Go&lang=e&nhor=18&nho2=19#cid=gczfileUVkrRC-u1254154216&lang=e&btyp=acc&uniq=215811_16367&sx2=1&AstroClick.x=367&AstroClick.y=215