Karmicke veze ~ karma i sinastrija

• Odgovora: 151
Stranice: « 1 ... 4 5 6 7 8 ... 16 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže natilus

• *
  • 21
  • 0
  • Pol: Žensko
Odg: Karmicke veze ~ karma i sinastrija
« Odgovor #50 poslato: 13:13:24, 10.Jul.2010. »
Ne razimem se bas u karmicku ast. ali sam dozvolila sebi da malo pogledam tu i tamo moju sinastriju s osobom koju volim i u njoj nasla neke stvari od kojih sam se [url][email]najezila.Tj. "uspela" sam da shvatim da je on mene ubio iz strasti ili slicno i da ja njemu sad to valjda treba da oprostim...Moguce je da to nema bas nikakvog smisla ali bih volela da neko ko razume baci oko.Svako pojasnjenje mi je dobro doslo!!!!

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=msgfileLHRQ2e-u1275255111&lang=f&gm=a1&nhor=1&nho2=2&btyp=61&mth=at&sday=10&smon=7&syr=2010&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&ano=1&add=22&node=-Yn&ast=
« Najnovija izmena:: 13:30:42, 10.Jul.2010. natilus »

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #51 poslato: 14:47:59, 10.Jul.2010. »
Natilus, na ovoj sinastriji nema tablice sa svim aspektima ali ono što se vidi je konjukcija Meseca i Saturna koja i nije baš najsjajnija kada je sinastrija u pitanju...

*

Van mreže natilus

• *
  • 21
  • 0
« Odgovor #52 poslato: 16:06:44, 10.Jul.2010. »
ok .Mogu li da dobijem neko blize objasnjenje tipa da li smo karmicki vezani ili slicno.Naime vec godinama zudim da se spojim s njim ubedjena da je "rodjen" za mene bez ijednog jasnog razloga/ne bih da preterujem ali kao da me nesto "veze" za njega/

http://www.astroayuda.net/dibsupe0.asp
http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=f&gif=astro_61at_01_02_anonymous_anonymous.50758.4224.gif&res=100&va=&cid=msgfileLHRQ2e-u1275255111 ::) ::) ::)

Natilus, na ovoj sinastriji nema tablice sa svim aspektima ali ono što se vidi je konjukcija Meseca i Saturna koja i nije baš najsjajnija kada je sinastrija u pitanju...
Jedan razlog vise da poverujem da sam u pravu...
Da li se u sinastriji moze videti i oslobadjanje od karme tj oduzenje duga ili sl.Meni su cvorovi postavljeni tako da postoji nagoves o oduzenju.Ali ponavljam da sam tek pocetnik pa mozda i gresim/ u svemu/
« Najnovija izmena:: 09:46:30, 11.Jul.2010. Nale 83 »

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #53 poslato: 13:07:07, 11.Jul.2010. »
Napisao sam ti jednu od karmičkih spona a to je konjukcija Meseca i Saturna. Mesec je duša a Saturn je direktan odraz karme jer nam vraća ono što smo mi drugima nekada činili.

Ako postoje ovakve spone a dvoje ljudi su u kontaktu naravno da postoji mogućnost oduženja.

*

Van mreže natilus

• *
  • 21
  • 0
« Odgovor #54 poslato: 18:57:41, 11.Jul.2010. »
Napisao sam ti jednu od karmičkih spona a to je konjukcija Meseca i Saturna. Mesec je duša a Saturn je direktan odraz karme jer nam vraća ono što smo mi drugima nekada činili.

Ako postoje ovakve spone a dvoje ljudi su u kontaktu naravno da postoji mogućnost oduženja.
Da li to znaci da bi smo morali da prodjemo kroz "istu pricu" pa da dug bude vracen ili ...
Tj ako je ,prdpostavimo,on meni ubio ili naneo neko zlo u proslom da li bih ja trebala da mu to sad vratim ilida mu oprostim?I sta da mu oprostim?Da budem preciznija, kako se vracaju karmici dugovi?I da, sta bi znacilo da konj Meseca i Saturna nije bas naj sjajnije za sinastriju? (*o*)Sudbinsa veza ili veliki dug ili....
« Najnovija izmena:: 19:07:13, 11.Jul.2010. natilus »

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #55 poslato: 19:32:36, 11.Avg.2010. »
Da li to znaci da bi smo morali da prodjemo kroz "istu pricu" pa da dug bude vracen ili ...
Ne, nije obavezno...

Tj ako je ,prdpostavimo,on meni ubio ili naneo neko zlo u proslom da li bih ja trebala da mu to sad vratim ilida mu oprostim?I sta da mu oprostim?Da budem preciznija, kako se vracaju karmici dugovi?I da, sta bi znacilo da konj Meseca i Saturna nije bas naj sjajnije za sinastriju? (*o*)Sudbinsa veza ili veliki dug ili....
Ne možemo potpuno da znamo kako će se karma manifestovati. Kada bismo znali možda bismo mnoge prepreke u životu izbegli. Uglavnom, sve što je karmički je i sudbinski odredjeno. Karmički dugovi se vraćaju svesnim ili nesvesnim činjenjem.
Što se konjukcije Meseca i Saturna tiče možete pročitati na našem forumu u delu foruma mesec.

*

Van mreže natilus

• *
  • 21
  • 0
« Odgovor #56 poslato: 09:45:36, 12.Avg.2010. »
Puno hvala

*

Van mreže zveki

• *
  • 19
  • 0
« Odgovor #57 poslato: 17:03:55, 03.Jan.2011. »
Vec vise od 5 godina sam u vezi sa muskarcem ciji saturn je u konjukciji sa mojim mesecom. taj odnos je sve vise nego normalna veza, u smislu nekih normi koje podrazumevaju normalne odnose medju ljudima. da pojasnim, ne mozemo zajedno, ne mozemo odvojeno. milion puta sam pokusavala da raskinem tu vezu i milion puta se vracala u istu na prvi njegov poziv.
ne mogu reci da je njemu sjajno u toj vezi. mozda je u pitanju karmicka veza s obzirom na tu konjukciju ali uz to imamo i konjukciju mog i njegovog marsa, mog sunca i njegovog meseca, njegovog marsa i moje venere. ja ga umem uzasno da ga iznerviram (moj Asc na njegovom Marsu) ali ovaj aspekat bi trebalo i meni da daje energiju.
vrlo komplikovano.
da li je on moj kosmicki blizanac?  :o  :-\ 
p.s.
specificno je to da sam tolerantna za nevidjeno mnogo stvari kad je on u pitanju a drugome to ne bih trpela ni minut

*

Van mreže Perla

• 3 806
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 2
« Odgovor #58 poslato: 18:13:28, 03.Jan.2011. »
Ako imate konjukcije marsa i venere pa i konjukcije marsova, pa i saturna i mjeseca, nekako mi je logican slijed vase veze da udjete u brak :) kompatibilni ste  ;)

*

Van mreže zveki

• *
  • 19
  • 0
« Odgovor #59 poslato: 19:08:56, 03.Jan.2011. »
zaboravih da kazem da su u konjukciji i njegov mesec sa mojim suncem.
ipak, sumnjam da bi veza opstala ovoliko da nije saturna i meseca...pretpostavljam da moram da mu se oduzim:)

Stranice: « 1 ... 4 5 6 7 8 ... 16 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000