Karmicke veze ~ karma i sinastrija

• Odgovora: 151
Stranice: « 1 2 3 4 5 ... 16 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
Odg: Karmicke veze ~ karma i sinastrija
« Odgovor #20 poslato: 17:17:43, 04.Feb.2010. »
Kada se Pluton nađe u VII polju partnerovog horoskopa, sigurni je indikator karme, kao i dubokog razloga zbog koga se dvoje ljudi našlo, iako su okolnosti u kojima se nalaze, po pravilu otežavajuće.

Ovaj odnos nikako nije lak, ali je nužan, i ne možete mu pobeći, ma šta pokušavali, sve dok se ne očiste karmičke spone.

A sta kada se karmicke "spone" ociste? Glavom bez obzira? Da li uvek podrazumeva da takvi odnosi bilo kakve vrste, ne opstaju..?
Moze li mi neko pomoci, dati ukratak odgovor?
Kod nekih se te spone ne ociste ceo zivot...
Ako bi znala da sa nekom osobom nesto nece uspeti ti bi odmah digla ruke (mozda neko i ne bi) a ovako karmu prepoznajemo tek kad pocne da se desava...

Kad se ociste karmicke spone sve je lakse pa je skoro i svejedno da li taj odnos opstaje ili ne.

*

Van mreže Feniks

• 983
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 1
  • Pol: Žensko
« Odgovor #21 poslato: 23:25:01, 04.Feb.2010. »
Kod nekih se te spone ne ociste ceo zivot...
Ako bi znala da sa nekom osobom nesto nece uspeti ti bi odmah digla ruke (mozda neko i ne bi) a ovako karmu prepoznajemo tek kad pocne da se desava...

Kad se ociste karmicke spone sve je lakse pa je skoro i svejedno da li taj odnos opstaje ili ne.
Bas tako! Sada mi je recimo svejedno da li osoba sa kojom sa bila ima dobor, lose, ili nema uopste misljenje o meni. I da li ce me pozvati, da li moje ucinke vrednuje..i ne zavisim vise od toga da li cu mu izaci u susret da mu opet nesto pomognem..mada on i dalje je ostao pri istom misljenju da mu se moze.
Ali ovo za bezanje, mislim da je od osobe do osobe, i pogled na svet, na samo shvatanje i prihvatanje. Ako zelim da stignem do svog cilja..ostacu, a bezanjem iz takvog odnosa znaci samo i da bezim od svog cilja, ne cistim ispred sebe, vec od starta idem unazad. A trka je pocela..pa pocela!

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #22 poslato: 23:44:16, 04.Feb.2010. »
mada on i dalje je ostao pri istom misljenju da mu se moze.
Pluton i tezi tome...   ako procitas njegove karakteristike bolje ces razumeti partnere i partnerstva...
Ti iz tvoje karte vidis svoju karmu a pitanje je kako on dozivljava taj odnos i da li je to za njega uopste neka karma...

*

Van mreže mesec

• *
  • 23
  • 0
« Odgovor #23 poslato: 10:10:03, 14.Feb.2010. »
Nedavno me je pozvao neki covek i posto je prijatelj neke moje poznanice razgovarali smo o astrologiji.Strasno me je opteretio mada ga nikad nisam videla .Danima sam sa gnusanjem mislila o njemu pa i pricala drugima kako mi je odvratan.Zelela sam da ga zaboravim sto pre ali se on ponovo javlja .
Nekako sam odlozila razgovor sa njim a zatim pogledala uporedni .Njegov saturn je egzaktno na mom severnom cvoru .Moze li to biti pokazatelj da me je kinjio i u nekom drugom zivotu?Ili je mozda kinjio nekog koga sam ja volela pa mi je sada prepoznatljiv i odvratan.?

*

Van mreže Feniks

• 983
  • 1
« Odgovor #24 poslato: 17:32:30, 14.Feb.2010. »
Pluton i tezi tome...   ako procitas njegove karakteristike bolje ces razumeti partnere i partnerstva...
Ti iz tvoje karte vidis svoju karmu a pitanje je kako on dozivljava taj odnos i da li je to za njega uopste neka karma...
Pa jeste, iako je neverovatno da nas deli toliko mlijardi km.a da opet ima tolikog uticaja na i da posle toliko godina i dalje nismo svesni kakav je taj uticaj dobar/los/zao  ;) (18. februara  godišnjica otkrića Plutona)

*

Van mreže draganica

• *
  • 21
  • 0
« Odgovor #25 poslato: 16:24:55, 16.Mar.2010. »
sada kad sam pročitala prvu stranu sve mi je jasnom a ustvari ništa nije ... Prepoznavanje na prvi pogled, veza kao iz bajke da bi sve bilo odjednom prekinuto... Da li je to TO ili ima još tu nešto da se desi, ipak po ovim konjukcijama ne bih rekla da može tako brzo i lako da se završi. Ima li neko neki komentar?
moj JMČ konjukcija sa njegovom venerom
moj Merkur konjukcija njegov SMČ
moj saturn ( 5 stepeni razlike ne znam da li ulazi u konjukciju) sa njegovim JMČ

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #26 poslato: 13:09:07, 22.Mar.2010. »
Nedavno me je pozvao neki covek i posto je prijatelj neke moje poznanice razgovarali smo o astrologiji.Strasno me je opteretio mada ga nikad nisam videla .Danima sam sa gnusanjem mislila o njemu pa i pricala drugima kako mi je odvratan.Zelela sam da ga zaboravim sto pre ali se on ponovo javlja .
Nekako sam odlozila razgovor sa njim a zatim pogledala uporedni .Njegov saturn je egzaktno na mom severnom cvoru .Moze li to biti pokazatelj da me je kinjio i u nekom drugom zivotu?Ili je mozda kinjio nekog koga sam ja volela pa mi je sada prepoznatljiv i odvratan.?
Nije isključeno da je to neki karmički dug...
Pogledajte kakav aspekt imaju njihovi dispozitori.

*

Van mreže zmaja

• *
  • 2
  • 0
« Odgovor #27 poslato: 16:08:45, 24.Mar.2010. »
Citam i plasim se! Da li je moguce da smo se mucili u nekoliko proslih zivota?!
Chart
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=yg5filesncRpt-u1187143055_3680069002&lang=e&gm=a1&nhor=426762&nho2=6051439&btyp=61&mth=gw&sday=24&smon=3&syr=2010&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&ast=
(Chart moras skidati sa svog kompa ili sa nekog photobuceta ili slicnu varijjantu,mislim da ce karta sa ocvog linka brzo biti nevazeca Pozz )
Kako postaviti kartu u potpisu
« Najnovija izmena:: 17:24:05, 24.Mar.2010. lilka »

*

Van mreže Feniks

• 983
  • 1
« Odgovor #28 poslato: 01:19:42, 25.Mar.2010. »
Nije isključeno da je to neki karmički dug...
Pogledajte kakav aspekt imaju njihovi dispozitori.
Dispozitori SMC-a i SA? Ako su u pozitivnom aspektu?

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
« Odgovor #29 poslato: 11:23:16, 25.Mar.2010. »
Dispozitori SMC-a i SA? Ako su u pozitivnom aspektu?
Da, u kakvom su medjusobnom aspektu kao i kakve aspekte prave sa drugim planetama.

Stranice: « 1 2 3 4 5 ... 16 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000