Prekid veze

• Odgovora: 29
Stranice: 1 2 3 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Rachica

• *
  • 97
  • 0
  • Pol: Žensko
Prekid veze
« poslato: 18:41:04, 07.Mar.2009. »
Interesuje me koji su to aspekti i od strane kojih planeta koji inace dovode do raskida dugogodisnjih veza.Obicno se aspekti tranzitnog Urana prema natalnoj Veneri ¨krive¨ za takve stvari,medjutim mene intersuju vasa dodatna zapazanja :) U mom slucaju (raskid cetverogodisnje veze )  :-[  tr.Uran je pravio kvadrat na natalnu Veneru,natalni Mjesec i natalni Saturn.A tranzitna Venera je bila na mom Vertexu.Osim toga tranzitni Saturn je izasao iz mog 7.polja...i od tad :D placam svoje dugove :) Osudjena na samocu  (e*e) (e*e) (e*e) yay

*

Van mreže Lea

• **
  • 257
  • 0
Odg: Prekid veze
« Odgovor #1 poslato: 19:01:29, 07.Mar.2009. »
Meni je Saturn "donio" prekid duge veze i to kada je kvadrirao vladara 5.polja i presao preko suvladara 5.polja.Mala je razlika u stepenima pa mi je u prvom slucaju donio probleme u vezi,svadje,teskoce...to je bio pocetak kraja,a kada je presao preko suvladara razlaz je bio definitivan.Nikakav aspekt prema natalnoj Veneri,u sve su bili ukljuceni vladari 5.polja

*

Van mreže Astro-girl

• **
  • 490
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 3
« Odgovor #2 poslato: 19:33:44, 07.Mar.2009. »

A da li je sve pocelo kad je Saturn usao u sedmo polje?
"Verovanje u uticaj konstelacija proizilazi pre svega iz iskustva koje je toliko uverljivo da ne moze biti odbaceno od strane onih koji to iskustvo nisu imali."
Kepler

*

Van mreže Rachica

• *
  • 97
  • 0
« Odgovor #3 poslato: 19:54:26, 07.Mar.2009. »
Pa jeste pocelo,ali kada smo zapoceli vezu bili saturn je vec bio poodmakao u sedmom,pravio konjukciju sa natalnim suncem,trigon sa sjevernim mj.cvorem, :)

Meni je Saturn "donio" prekid duge veze i to kada je kvadrirao vladara 5.polja i presao preko suvladara 5.polja.Mala je razlika u stepenima pa mi je u prvom slucaju donio probleme u vezi,svadje,teskoce...to je bio pocetak kraja,a kada je presao preko suvladara razlaz je bio definitivan.Nikakav aspekt prema natalnoj Veneri,u sve su bili ukljuceni vladari 5.polja
Pa meni je Venera vladar 5.mislila sam da si to vec vidjela kroz postove..a iz onoga sto sam nailazila po netu,obicno je situacija bila da Uran pravi aspekt prema Veneri,zato i trazim vasa zapazanja i iskustva..Kod nekog je mozda nesto bilo dodatno,ili drugacije..tu smo da suradjujemo  ;)

*

Van mreže Lea

• **
  • 257
  • 0
« Odgovor #4 poslato: 16:59:19, 08.Mar.2009. »
Sorry rachice,nisam vidjela.Sad je red da me i ti kritikujes...charobnjak mora redovno...da me disciplinuje... ::) Ja sam ti samo iskreno opisala "moj slucaj" po tom pitanju,misleci da cu ti pomoci.Inace ti tranziti Saturna i prekida duge veze su se odigrali u 8.polju,a veza je pocela kada je tek usao u 7.polje
« Najnovija izmena:: 17:02:02, 08.Mar.2009. Lea »

*

Van mreže Rachica

• *
  • 97
  • 0
« Odgovor #5 poslato: 17:45:28, 08.Mar.2009. »
Ja necu nikoga kritikovati,samo mislila sam da si to vidjela :) ... no hard feelings,sta vise ne smije da ih bude !!! Tu smo da se druzimo i da ucimo :)) ..a Charobnjak mora kritikovati,ipak je on administrator,na sta bi ovo sve licilo da nas ponekad malo ne naruzi :)   :-[ (offtopic) - napomena samoj sebi :D :D
Nego bas me to i zanimalo,to je bio u mom slucaju razlog,da vidimo kod vas.Eto i ti si svoj slucaj predstavila.Bilo bi fino kad bi i ostali clanovi foruma analizirali raskide i pocetke svojih duzih veza,pa da vidimo sta je uzrok :)

*

Van mreže Lea

• **
  • 257
  • 0
« Odgovor #6 poslato: 17:59:00, 08.Mar.2009. »
I ja se nadam da ce jos neko napisati kako se kod njega to "odigralo".Valjda necemo uzalud cekati.

*

Van mreže neptunia

• *
  • 44
  • 0
« Odgovor #7 poslato: 14:24:31, 14.Mar.2009. »
Pošto je kod mene prekid bio oslobođenje, na dan kada sam ostavila svoga partnera bili su slijedeći:

1. slučaj (veza trajala 7 godina) trUR120naUR (ne znam kako pišete kratice, nadam se da ćete razumijeti, tranzitni Uran u trigonu sa natalnim Uranom), trMA60naMA, trME60naMA, trJU0naMA, trMO0naMO, to su svi aspekti, drugih nije bilo

2. slučaj (također nakon 7 godina :)) također na dan mog odlaska aspekti su bili neki sasvim drugi:
Sj.Mj.Čvor180MA (automatski JuMj.Čvor0MA), trNE180naJU, trSA60naVE, trSO60naMC, trJU0naVe

Vladar 5. polja je Mars

*

Van mreže Astro-girl

• **
  • 490
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 3
« Odgovor #8 poslato: 13:15:23, 16.Mar.2009. »
Sve mislim da saturn ima veze sa prekidom jer trazi ozbiljnost a nema je kod svih parova.
"Verovanje u uticaj konstelacija proizilazi pre svega iz iskustva koje je toliko uverljivo da ne moze biti odbaceno od strane onih koji to iskustvo nisu imali."
Kepler

*

Van mreže Lea

• **
  • 257
  • 0
« Odgovor #9 poslato: 16:36:53, 16.Mar.2009. »
Pa da,kod mene je Saturn sve "odradio".Neko ima takvo iskustvo kroz tranzit Urana ali ja ne,kod mene taj "kraj" necega donosi Saturn.

Stranice: 1 2 3 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000