Najgore poze

 • Odgovora: 0

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže TF 2008

 • *****
  Urednički tim
 • 5 568
 • Zahvaljeno: 7 puta
 • 55
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
Najgore poze
« poslato: 13:08:55, 13.Jun.2013. »
Šest apsolutno najgorih poza za seks

Od brojnih seksualnih položaja, izdvojili smo šest koje je poželjno izbegavati ako želite da uživate. Ne gubite vreme na eksperimentisanje sa njima.


Obrnuti kaubojski položaj
On leži na leđima, ona sedi na njemu okrenuta leđima, a noge su joj pored njegovih bokova, dok "jaše svog kauboja". Pre svega, u ovom položaju se ne događa stimulacija klitorisa (osim ako vas ne dira rukama), a on ima i jasan pogled na vašu guzu. Malo koja žena se oseća seksi kad zna da partner vidi više nego što je ona ikada uspela. Osim toga, s obzirom na to da niste okrenuti prema partneru, zasigurno ćete imati pogled na gomilu stvari koje će vas ometati.

Erotska harmonika
On leži na leđima, ona sedi na njemu u čučnju, a njegove noge su na njenim ramenima. Osim što ćete se osećati kao žaba, a ne kao žena, biće to više vežba nego seksualni užitak. Imaćete problema i ako muškarac nije dovoljno fleksibilan, pa zbog naglog podizanja nogu vrišti kao curica jer ga to jako, jako boli. Kad smo već kod toga, njegova stopala u blizini vašeg lica?
Rizično!

Bilo koji položaj na kuhinjskom pultu
Baš kao u filmovima, on jednim pokretom ruke sklanja poštu, novine i sve drugo s kuhinjskog pulta. Podiže vas i stavlja na pult, no, ubrzo ćete se ohladiti, i to kad shvatite da ne postoji poza u kojoj bi vam bilo udobno na tako tvrdoj površini.

S nogu
Muškarac i devojka okrenuti su jedno prema drugom, zagrljeni su, on podiže njene noge i obavija ih oko svog torza. Iako ovaj položaj ima neke čari, takva bliskost nije toliko jednostavna kao što izgleda. Pre svega, morate imati frajera koji je u stanju ne samo da vas podigne, već i da izdrži neko vreme. Umesto kreveta ili neke čvrste podloge o koju biste se mogli odupreti, u ovom slučaju imate samo vazduh. Pa, ako niste u sjajnoj kondiciji, nek vam je sa srećom.

Piramida
Ona je u položaju piramide (ravnomerno raspoređena težina tela na ruke i noge, tako da telo čini oblik slova V ili piramide), dok on vrši penetraciju odpozadi. Većina žena ne voli da im muškarac bulji u guzu i u sve ima slobodan uvid, a ovaj položaj omogućava upravo to. Osim toga, u ovom položaju neće moći da se posveti vašim grudima jer jednostavno ne može da ih dohvati.

Licem u lice
Ona leži na leđima s kolenima savijenim pod stražnjicom, dok je on na vrhu. Odjednom se vaši uzdasi zadovoljstva pretvaraju u krik, kolena vas bole i više niste fleksibilni kao nekada. Razmišljate kako ste možda mogli da uradite neki čučanj, da se pripremite. Poza koja će učiniti da se osećate debelo i nesposobno. Poštedite se ove agonije i jednostavno ispružite noge.

(MONDO)


 

 

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.


Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000

Related Topics

  Naslov teme / Započeo Odgovora Najnovije:
21 Odgovora
9034 Pregleda
Najnovije: 21:05:44, 06.Okt.2012.
TArtis
109 Odgovora
22494 Pregleda
Najnovije: 22:29:20, 22.Apr.2020.
pg crna gora
8 Odgovora
7135 Pregleda
Najnovije: 01:07:19, 23.Mar.2014.
web manijak