Zavlači me ili...?

• Odgovora: 13
Stranice: 1 2 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže SvoliRMD

• *
  • 4
  • 0
  • Pol: Žensko
Zavlači me ili...?
« poslato: 03:35:32, 04.Jun.2013. »
Imam 15 godina, a on je godinu dana stariji od mene.  Nikad nije imao devojku i veoma je povučen, uopšte nije preduzimljiv po tom pitanju, pa sam ja morala da preuzmem inicijativu.   :D  E sad, sviđa mi se nekih 5 meseci.  Nekoliko puta sam išla u njegovu školu jer tamo jedino mogu da ga viđam.  Kad god sam prošla pored njega, on se okrenuo za mnom, što su mi rekle i drugarice.  Bilo je tu i osmeha.  Kad osetim da me gleda, pogledam ja u njega, a on pogleda u sasvim drugu stranu kao da uopšte nije ni gledao, i tako sve u krug.  E, kad mi je dosadilo to gledanje, smeškanje i tumačenje tih ''znakova'', onda sam ga dodala na skype-u i dopisivali smo se par puta.  Onda sam mu prošle nedelje rekla da mi se sviđa a on je odgovorio smajlijem, ja sam dodala ''I volela bih da te upoznam '' na šta je on odgovorio ''Slobodno  ;) ''.  Posle nekih nedelju dana, pitala sam ga kako ja to njega mogu da upoznam i on je samo iskulirao.  2 dana posle toga sam mu poslala ''Samo mi nije jasno zašto si mi stavio ono slobodno ako si kasnije planirao da me ispališ?''.  Izvinio se i rekao kako nije video poruku jer mu je telefon, navodno, ostao u drugoj sobi.  Pitala sam ga ponovo da izadjemo ali je on rekao da stvarno ne zna kad i da cele ove nedelje ima obaveze.  Bune me oni radoznali pogledi i ovo slobodno.  Videla sam ga slučajno juče i opet je gledao u mene, baš, a ja sam se trudila da ne obraćam mnogo pažnje na njega.  Šta vi mislite, da li me zavlači, ili kako on kaže, stvarno ima puno obaveza? Da li da ga pitam krajnje, hoće ili neće, jer stvarno neću da ostane ovako nerešena stvar.  Stvarno ne bih htela da odustanem, jer sam već dovoljno vremena izgubila razmišljajući i stresirajući se oko njega.  Šta da radim? (rzm) Hvala!  :flowers:

*

Van mreže maraja

Počasni član
  • 1 835
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 69
    • Facebook
Odg: Zavlači me ili...?
« Odgovor #1 poslato: 12:31:52, 07.Jun.2013. »
Zdravo :-)
Pa ja mislim da ne treba da zuris jer ce vreme pokazati da li mu se svidjas.. Za pocetak nemoj da ga spopadas jer nije dobro ni da pomisli da si laka.. Jednostavno pusti ga da se i on malo potrudi.. Razvijaj razgovor i pricu sto vise na skypu za pocetak i srecno! :-)

*

Van mreže Maestro

• 3 386
  • 27
  • Pol: Muško
  • Carpe diem (iskoristi dan)
    • Facebook
« Odgovor #2 poslato: 16:47:59, 07.Jun.2013. »
Za pocetak iniciraj cesci razgovor na skype i to sto duze pa javi da li se menja situacija  :)

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • Zahvaljeno: 3 puta
  • 64
  • mizantrop 1%
« Odgovor #3 poslato: 16:52:06, 07.Jun.2013. »
Kuliraj i ti malo, iskreno, mislim da mu se ne svidas dovoljno...

Pogledaj okolo, sigurno ima nek deckic kojem se mnogo svidas.  ;)
Be Weird, at least you will have a unique Personality.

*

Van mreže maraja

Počasni član
  • 1 835
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 69
    • Facebook
« Odgovor #4 poslato: 00:39:58, 11.Jun.2013. »
I javi sta se desava, drzim palceve da bude happy relationship :)

*

Van mreže SvoliRMD

• *
  • 4
  • 0
« Odgovor #5 poslato: 15:56:51, 21.Jun.2013. »
Ipak se ispostavilo da je bio nezainteresovan. Rekla sam mu da je jednostavno mogao da mi kaže ako nije hteo, a on ništa nije rekao na to. I dalje mi ništa nije jasno, ali mi je samo krivo što sam toliko čekala. :) Sad celog leta nećemo biti u istom gradu, pa ću za to vreme da pokušam da zaboravim na njega. :D Hvala vama na savetima u svakom slučaju! :)

*

Van mreže Maestro

• 3 386
  • 27
  • Pol: Muško
  • Carpe diem (iskoristi dan)
    • Facebook
« Odgovor #6 poslato: 22:47:32, 21.Jun.2013. »
Srecno  ;)

*

Van mreže SvoliRMD

• *
  • 4
  • 0
« Odgovor #7 poslato: 02:44:40, 24.Jun.2013. »
Hvala!   :)

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • Zahvaljeno: 3 puta
  • 64
  • mizantrop 1%
« Odgovor #8 poslato: 00:30:04, 25.Jun.2013. »
Bar su necemu ove godine posluzle. ;D

Jesi poslusala moj savjet?
Be Weird, at least you will have a unique Personality.

*

Van mreže SvoliRMD

• *
  • 4
  • 0
« Odgovor #9 poslato: 02:33:29, 25.Jun.2013. »
Ma gledam ja, nego nešto ne vidim još takvog.  (*o*) Nadam se da će uskoro da mi se posreći.  :D

Stranice: 1 2 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000