Wella vs. Selective Evo Blond

• Odgovora: 4

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže bademi

• *
  • 2
  • 0
  • Pol: Žensko
Wella vs. Selective Evo Blond
« poslato: 11:35:50, 03.Mar.2013. »
Koja farba po vašem mišljenju je najmanje štetna za kosu? Koja je najblaža, postojana pepeljasta plava? kakva vi iskustva imate?
Da li je to Wellaton 12/1 ili možda Selective Evo Blond 1001 ili 1011?
Ili možda neka treća vrsta?
Podijelite svoja iskustva zajdeno samnom....

Puno Vam hvala svima

*

Van mreže faith

• **
  • 416
  • 21
Odg: Wella vs. Selective Evo Blond
« Odgovor #1 poslato: 19:26:37, 03.Mar.2013. »
 Mislim da je najmanje shtetna Garnier farba.

Ja sam dugo koristila Palette a za nju kazu da je uzasna za kosu ali mi je bila lijepa boja. Sad sam i ja u dilemi palete mi vishe neodg, kod garnier mi ne odgovaraju nijanse. A ne volim da eksperimentishem sa farbama.

*

Van mreže dvostruka djevica

• 848
  • 44
  • I reč je dodir.. ako znaš..
« Odgovor #2 poslato: 21:36:34, 03.Mar.2013. »
Od povoljnijih farbi definitivno syoss, prirodna je, ne unistava kosu a kako koristim prirodne nijanse gotovo da  se ne vidi razlika jedino sto kosa sija i  djeluje svjezije, postojana je a kako sada farbam tek za nijansu dvije u tamniju mogu na svakih 40- ak dana, inace probala sam garnier i vrlo brzo se ispira kao i Palette a i ko ima sijedu kosu ne prekriva dobro jer sam farbala mami, iako ima lijepe i prirodne nijanse, Wella je dosta dobra i od frizera cesto cujem da je preporuce iako nisam nju nikad koristila znam da lijepo djeluje po ljudima oko mene koji je koriste i kazu da ne steti kosi i pored cestog farbanja.

*

Van mreže faith

• **
  • 416
  • 21
« Odgovor #3 poslato: 23:11:39, 03.Mar.2013. »
Sledeci put cu bash da uzmem syos. Jednom sam probala njihovu Ice blonde nijansu i chini mi se da je bila dobra ali mi rekoshe da ona shteti kosu, pa sam odustala od nje. Mada to je bilo tek kad su se pojavile njihove farbe kod nas. Javljam vam utiske. :)

*

Van mreže dvostruka djevica

• 848
  • 44
  • I reč je dodir.. ako znaš..
« Odgovor #4 poslato: 01:30:49, 04.Mar.2013. »
Inace uzmite u obzir da se farbam u tamno smedje :) pa se nadam da ce jos neko da se ukljuci da prolomentarise bas za ovu nijansu..

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000