Licna intima

• Odgovora: 16
Stranice: « 1 2

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže narcisa zec

Počasni član
  • 4 384
  • 34
  • Pol: Žensko
Odg: Licna intima
« Odgovor #10 poslato: 19:43:18, 08.Jan.2013. »
Ne znam da li je najpametnije ali  hvala  :srce:. Mislim da je dobro podijeliti s nekim u svakom slučaju, čuti tudje mišljenje, proširiti vidike, jer kad emocije rade a npr. trebamo da donesemo neku pravilnu odluku, obično nismo objektivni ni sposobni da sami sagledamo sve kako treba,  ne sa bilo kim naravno...
Velik je onaj čovjek koji nije izgubio srce djeteta

*

Van mreže malaopasna

• **
  • 414
  • 1
« Odgovor #11 poslato: 16:56:52, 09.Jan.2013. »
Ja nisam bas objektivna  ;D  Bolje da pitam jos nekog oko mene za savet inace ode sve u propast  ;D
Kiss, kiss, kiss :-)

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 53
« Odgovor #12 poslato: 20:38:30, 09.Jan.2013. »
Ne znam da li je najpametnije ali  hvala  :srce:. Mislim da je dobro podijeliti s nekim u svakom slučaju, čuti tudje mišljenje, proširiti vidike, jer kad emocije rade a npr. trebamo da donesemo neku pravilnu odluku, obično nismo objektivni ni sposobni da sami sagledamo sve kako treba,  ne sa bilo kim naravno...

Slazem se narcisovane sa tobom skroz.

*

Van mreže filozof

• 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 34
  • Pol: Muško
« Odgovor #13 poslato: 21:46:04, 10.Jan.2013. »
Zavisi od osobe
U sustini treba podeliti sa drugima jer je tada lakse i mozda cujemo neki dobar savet, ja sam da se ne  kaze bas sve jer onda nema ni intime
Posebno ne treba da se lako otvaraju osobe koje su predmet traca  ;)
Nada je san budnih.
Aristotel

*

Van mreže mila91

• 1 555
  • 11
« Odgovor #14 poslato: 00:43:48, 11.Jan.2013. »

slažem se sa tobom, da drugi, nama bliski ljudi, bolje sagledaju naše problem  yeah
ali moram da te pitam, jesi li spremna da, baš tada kada su emocije u pitanju, poslušaš savet?.....najčešće su rigorozni u odnosu na ono kako se mi tog trena osećamo i bez sumnje krajnje dobronamerni, ali........ inlove

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • Zahvaljeno: 4 puta
  • 64
  • mizantrop 1%
« Odgovor #15 poslato: 01:52:35, 11.Jan.2013. »
Zatvorena sam dosta po tom pitanju. Mogu iznijeti misljenje o nečemu itd ali lične sstvari - samo za najuži - odabrani  ;) krug ljudi. 

I ja sam ista, samo taj najuzi krug sam ja sama. ;D

Prije cu nekom strancu izbrbljati, olaksati, znajuci da nikad vise necu se cuti sa njim, nego nekom ko me zna.

Ali sto se tice tema za pricu, vazda se nesto nade, nisam ja toliko zanimljiva za pricu. 8)
Be Weird, at least you will have a unique Personality.

*

Van mreže tikica

Počasni član
  • 1 743
  • 12
    • Facebook
« Odgovor #16 poslato: 13:13:28, 14.Jan.2013. »
Ali sto se tice tema za pricu, vazda se nesto nade, nisam ja toliko zanimljiva za pricu. 8)
Onda nisi interesantna tracarama  :D
Zaljubljenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)

Stranice: « 1 2

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000