Tvoj osmeh

• Odgovora: 4

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Black Dragon

Forum developer
  • 316
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 9
  • Pol: Muško
  • Black Dragon attacks silently...
Tvoj osmeh
« poslato: 21:46:47, 03.Mar.2009. »
Smejte se sa Džej Džej i uđite u Ginisa!

Pod sloganom "Osmehom do Ginisa", najbolja srpska teniserka Jelena Janković, kompanija Wrigley i najpoznatije žvakaće gume "Orbit" pokušaće zajedno sa građanima Srbije da obore Ginisov svetski rekord u najvećem mozaiku osmeha.

Zbog prepoznatljivog osmeha popularna Džej Džej je izabrana za prvog Orbit ambasadora osmeha za teritoriju Srbije i ona će aktivno učestvovati u akciji.

Cilj akcije je sledeći - treba sklopiti foto-mozaik od fotografija na kojima se vidi osmeh i tako oboriti Ginisov rekord.

Kompanija Wrigley poziva sve koji imaju takmičarski duh, a žele i da osvoje lepe nagrade, da na web sajt www.tvojosmeh.com pošalju svoje, ili fotografije njima dragih osoba, na kojima je zabeležen najlepši osmeh.

Razne vredne nagrade uključujući i automobil, kao glavnu, mogu da osvoje učesnici koji osim slanja fotografije osmeha, kupe Orbit žvake i uloguju se na pomenuti sajt i unesu IBFM broj sa fiskalnog računa.

Dobitnici nagrada, biće i učesnici čije će fotografije biti izabrane kao najbolje u raznim kategorijama osmeha: najveći osmeh (od uha do uha), omiljeni osmeh (koji uvek razveseli), najšarmantniji osmeh (obara s nogu), grupni osmeh (u društvu je najveselije), prvi osmeh (iskreni osmeh najmlađih) i najblistaviji osmeh (holivudski, kao sa crvenog tepiha).

"Od prispelih fotografija biće sačinjen veliki foto mozaik. Mozaik osmeha će ulepšati centar naše prestonice, a nadamo se i oboriti rekord koji od avgusta 2008. drže stanovnici Birmingema u Velikoj Britaniji (napravljen od 112 893 fotografija, a pokrivao je površinu od 860 m2)", ističu organizatori u saopštenju.

Kampanja prikupljanja fotografija će trajati tri meseca. Postavljanje foto mozaika planirano je za jun 2009.

"U kampanji mogu učestvovati apsolutno svi – zato budite deo nasmejane Srbije!", pozivaju organizatori akcije.

(MONDO)

Svako želi biti "neko"; niko ne želi raditi na tome.     
Johann Wolfgang Goethe

*

Van mreže *Mew - S.w.E.e.T*

• 1 113
  • Zahvaljeno: 3 puta
  • 3
  • Pol: Žensko
  • ..samo u snu..ljubav postoji za nas..
Odg: Tvoj osmeh
« Odgovor #1 poslato: 23:01:01, 03.Mar.2009. »
liii ja ucestvujem vi kako hocete :D ionako je smeh sastavni deo mog zivota :)
...Te busque debajo de las piedras y no te encontre
En la manana fria y en la noche te busquer Hasta enloquecer Pero tú llegaste a mi vida como una luz Sanando las heridas de mi corazon Haciéndome sentir vivo otra vez...

*

Van mreže bezobrazna

• **
  • 108
  • 1
« Odgovor #2 poslato: 22:51:52, 15.Mar.2009. »
posto imam bolesno zarazan smeh sigurno osvajam nagradu :D

*

Van mreže *Mew - S.w.E.e.T*

• 1 113
  • Zahvaljeno: 3 puta
  • 3
  • ..samo u snu..ljubav postoji za nas..
« Odgovor #3 poslato: 09:48:16, 16.Mar.2009. »
hahah :D ma ja ne zelim da ucestvujem zbog nagrada...nego eto da podelim osmeh s drugim ljudima.. ali nesto me nervira..nece da me uclani.. :-\ poslala sam i ispunila sve zahteve oko naloga ali kad kliknem na register samo izbaci na pocetnu stranu i nista ne kaze..cak mi ni na taj mail nista ne stize...ne znam u cemu je problem
...Te busque debajo de las piedras y no te encontre
En la manana fria y en la noche te busquer Hasta enloquecer Pero tú llegaste a mi vida como una luz Sanando las heridas de mi corazon Haciéndome sentir vivo otra vez...

*

Van mreže bezobrazna

• **
  • 108
  • 1
« Odgovor #4 poslato: 12:41:00, 18.Mar.2009. »
nisam registrovala a mozda je problem oko tvog kompjutera (*o*)

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000