Skype za windows 8

  • Odgovora: 0

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Maestro

  • ****
  • 3 386
  • 27
  • Pol: Muško
  • Carpe diem (iskoristi dan)
    • Facebook
Skype za windows 8
« poslato: 10:56:43, 23.Okt.2012. »
Šta donosi Skype za Windows 8?

"Za proteklih šest meseci mi smo usmeravali ljude ka Messenger pozadini. Velika prednost je što Skype ne mora uvek da bude pokrenut. On se budi kada je vreme da isporuči neku poruku, poziv ili slično." kaže dalje Snajder. Promena takođe znači da oko 80% svih instant poruka poslatih preko Skype-a idu preko nove Messenger pozadine.
Skype-ova Windows 8 aplikacija je prva koja koristi ovaj model, a ažuriranje koje će kasnije doći i na iOS i Android će upotpuniti ovu funkciju. Pri prvom pokretanju aplikacije biće jasno da je Skype integrisan sa funkcijama Microsoft naloga u Windowsu 8. Ukoliko ste prethodno povezali vaše Microsot i Skype naloge, onda će vam automatsko prijavljivanje obezbediti korišćenje istog Microsoft naloga za vašu Windows 8 mašinu.

Interfejs je upravo ono što se i očekuje od aplikacije u Windows 8 stilu. Možete da dodate kontakte u ekran gde se nalaze omiljeni kontakti, gde će se oni prikazivazi kao uvećani. Takođe vam je predstavljena lista nedavnih konverzacija i poziva kako biste im lakše pristupili. Skype je implementirao sličnu listu nedavnih aktivnosti u App Bar opciji, dostupnoj kada kliknete desni klik u Windowsu 8. Jedan od zbunjujućih aspekata korisničkog interfejsa je je pokušaj da se pronađe dialer za Skype, jer je on zapravo skriven kao logo poziva odmah pored logoa koji se ne čini tako.
Sa sajta TheVerge nam poručuju da su testirali grupno ćaskanje, video pozive i tradicionalne audio pozive sa novim Skype-om i da sve radi savršeno. Skype je takođe ugradio i SMS podršku kako bi vam omogućio da pošaljete tekstualnu poruku koristeći Skype kredit. Za razliku od Windows Phone verzije, pozivi će raditi u pozadini, a obaveštenja za pozive se aktiviraju i kada ne koristite aplikaciju.

Izvor: TheVerge


 

 

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.


Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000

Related Topics

  Naslov teme / Započeo Odgovora Najnovije:
7 Odgovora
27591 Pregleda
Najnovije: 23:00:17, 21.Dec.2012.
ivan-bulevarac
19 Odgovora
3397 Pregleda
Najnovije: 10:07:23, 18.Dec.2012.
Dodir
22 Odgovora
8728 Pregleda
Najnovije: 14:49:51, 15.Jan.2013.
filozof