Prevara u braku?

• Odgovora: 95
Stranice: « 1 ... 4 5 6 7 8 ... 10 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Belladonna

• *
  • 79
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 0
  • Pol: Žensko
Odg: Prevara u braku?
« Odgovor #50 poslato: 21:46:32, 28.Maj.2009. »
Eeee, misliti i cvece brati mu dodje na isto u ovom slucaju, 'oce a ne sme-isto mu se vata :D

ma sve je to zdravo  8)
http://www.imagebam.com/image/53ae4d33728980
"Predana je bila toliko bludi, te ozakoni strast koja je svlada, da je zbog toga niko ne osudi"...Dante Aligijeri-Pakao

*

Van mreže decko u usponu

• 687
  • 1
  • Pol: Muško
« Odgovor #51 poslato: 21:49:14, 28.Maj.2009. »
glupo bi bilo da je isto za onog ko je samo razmisljao i za onog ko je varao na svakom koraku (*o*)

*

Van mreže Belladonna

• *
  • 79
  • 0
« Odgovor #52 poslato: 21:51:00, 28.Maj.2009. »
Ma znam, htela sam da kazem-planirao pa se snebivao...
Ne osudjujem ja prevaru, da se razumemo...(do duse zavisi kakva je, u kojim uslovima, koliko se cesto ponavlja i sa kim itd)
"Predana je bila toliko bludi, te ozakoni strast koja je svlada, da je zbog toga niko ne osudi"...Dante Aligijeri-Pakao

*

Van mreže decko u usponu

• 687
  • 1
« Odgovor #53 poslato: 21:56:12, 28.Maj.2009. »
a ja ne osudjujem one koje su ceo zivot razmislljali i nista nisu uradili po tom pitanju nego one koju su prevarili ;)

*

Van mreže Belladonna

• *
  • 79
  • 0
« Odgovor #54 poslato: 22:04:10, 28.Maj.2009. »
Ja nikoga ne osudjujem, sto je ljudsko nije mi strano, a i nije moje da osudjujem...

*

Van mreže sunshine_Dijana

Počasni član
  • 2 194
  • 7
  • ~Sunshine~
« Odgovor #55 poslato: 22:51:41, 28.Maj.2009. »
Citat
Uvek se smejem kad se ovog setim: Sedimo moj decko i ja u kolima i prolazi fantasticno gradjena riba na rolerima utegnuta u helanke...Pitam ja mog decka:"jel bi je ...." a on mrtav ladan kaze:"bih, sto ne bih".
Ma i ja bih kakva je riba, sto jes jes, niko nije lud.  ;D

Dobro, to ok... I kod mene je tako. Stvarno mi je bolje da mi decko lepo kaze kako je extra riba i ostalo iskreno, nego da mi se tu folira i fazoni:"Nijednu drugu ne bih mogao ni da pogledam osim tebe"! Ok je da mu je neka devojka lepa, zgodna i ostalo... Sasvim normalno! I ok mi je i da prokomentarise. Ali kada bi nesto uradio, to mi ne bi bilo ok. Moze meni neki decko da izgleda vrh (kao i sto je bilo), ali to ne znaci odmah da cu biti sa njim! Ok, extra je on spolja, ali ono sto imam sa svojim deckom, ne moze se baciti samo za to! Isto ocekujem i od njega. 
~Sunshine~

*

Van mreže decko u usponu

• 687
  • 1
« Odgovor #56 poslato: 13:54:09, 30.Maj.2009. »
Ja nikoga ne osudjujem, sto je ljudsko nije mi strano, a i nije moje da osudjujem...

nisam mislio u pravom smislu osudjujem ili osudjujes nego da je to nesto sto kvari zajednicki zivot
prevara jeste ljudska ali ne i moralna ;)

*

Van mreže Cor Serpentis

• *
  • 24
  • 1
« Odgovor #57 poslato: 16:29:15, 30.Maj.2009. »
Sto se tice kvarenja-zavisi kako kome :D
Sto se morala tice-sta je to moral? Moral je skup nepisanih pravila i obicaja koji pojedincu i drustvu odredjuju sta je dobro, a sta ne. A sta je dobro i sta nije dobro-to je varijabilno od drzave do drzave, od grada do grada i od sela do grada.
A sta je ustvari dobro a sta lose? Kako za koga, gledano za pojedinca, a isto i za drustvo. Dobro je ono sto ne povredjuje drugoga. Ako na prevaru pristaju oba partnera - fuck it- gde je tu problem i o kom moralu pricamo? Mozes da mastas a ne smes da 'ebes? Negde je nemoralno i da se masta, sta cemo sad sa moralom?

Ne volim moralisanja. ;)
moja natalna
Ko hoce da dozivi cudo, ne sme zgaziti na stazi mrava, ne sme kamenom ptice da tuce, jer od dvoraca gde cudo spava, ta nezna bica cuvaju kljuce...

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #58 poslato: 18:44:51, 30.Maj.2009. »
Dobio sam potrebu da se umesam  :D

nisam mislio u pravom smislu osudjujem ili osudjujes nego da je to nesto sto kvari zajednicki zivot

Uglavnom je tako ali ne mora da znaci. Nekima je uz to zivot laksi.

Sto se tice kvarenja-zavisi kako kome :D
Sto se morala tice-sta je to moral? Moral je skup nepisanih pravila i obicaja koji pojedincu i drustvu odredjuju sta je dobro, a sta ne. A sta je dobro i sta nije dobro-to je varijabilno od drzave do drzave, od grada do grada i od sela do grada.
A sta je ustvari dobro a sta lose? Kako za koga, gledano za pojedinca, a isto i za drustvo. Dobro je ono sto ne povredjuje drugoga. Ako na prevaru pristaju oba partnera - fuck it- gde je tu problem i o kom moralu pricamo? Mozes da mastas a ne smes da 'ebes? Negde je nemoralno i da se masta, sta cemo sad sa moralom?

Ne volim moralisanja. ;)

Moral se oslanja na opste dobro i opstu pravdu a to sto ti pises sigurno nije moralno na ovom podrucju gde zivimo (ne uzimajuci u obzir da vecina nije moralna). Ne mozemo individualno da kazemo sta je moralno jer je to vec receno time sto je moral objektivna kategorija. Moral verovatno postoji zbog drustvenog dobra...

Sigurno nije eticki ispravno to sto pises i mislim da gresis. Moralna vrednost je covecnost tj ono sto nas na neki nacin odvaja od zivotinja. Dostojanstvo i postovanje su samo neke od osobina koje se sigurno kose sa onim gore sto si pisala...

Citat
Dobro je ono sto ne povredjuje drugoga.

U tako nesto niste umesani samo vas dvoje nego mnogo vise ljudi. Mozda to nije moralno za tvog ili njegovog roditelja, mozda za tvoje buduce dete, mozda zavlacenje trece osobe koja je upletena u to, mozda nesto deseto...  kad malo bolje razmislis vidi se da ne postujes druge ljude, sto znaci da neces ni tog tvog buduceg...

*

Van mreže Cor Serpentis

• *
  • 24
  • 1
« Odgovor #59 poslato: 20:15:16, 30.Maj.2009. »
Nismo se mi ovde razumeli. Al dobro, svako ima prava na svoj stav, to je dokaz da razmisljate ;)

Citat
Moral se oslanja na opste dobro i opstu pravdu

Zavisi sta se smatra moralom od sredine do sredine. Moral je varijabilna kategorija, a njena varijabilnost zavisi od sredine i vremena u kome se zivi.
Citat
mozda zavlacenje trece osobe koja je upletena u to

Nema tu zavlacenja trece osobe. Ne mislim ja na drzanje za ruku i jedenje sladoleda sa 3. osobom-ne mislim na odnos koji traje-mislim na nesto sto se jednostavno desi.

Citat
Dostojanstvo i postovanje su samo neke od osobina koje se sigurno kose sa onim gore sto si pisala...

Definisi.
Citat
kad malo bolje razmislis vidi se da ne postujes druge ljude, sto znaci da neces ni tog tvog buduceg...

Ovo je pausalni odgovor. Ne mozes postovati druge ako ne postujes sebe i svoju prirodu. Ja samo kazem da ne mogu biti sa nekim 20 godina a da ne poljubim 3. osobu, i to isto partneru ne uskracujem. Ti ne bi kresnuo Moniku Beluci? Da se nacrta mom partneru rekla bih mu da je lud ako to ne iskoristi. Ali bi mi smetalo zaljubljivanje. Sta je tu nepostovanje? Ja postujem slobodu, a ne moralne izgovore za ogranicenje iste.

Sto se tice mog buduceg-buduci ne postoji, vec postoji sadasnji. Njegov stav je isti kao moj i oboje smo upoznati sa stavovima onog drugog-da sve moze da se desi-ali ne sme da se desava.
moja natalna
Ko hoce da dozivi cudo, ne sme zgaziti na stazi mrava, ne sme kamenom ptice da tuce, jer od dvoraca gde cudo spava, ta nezna bica cuvaju kljuce...

Stranice: « 1 ... 4 5 6 7 8 ... 10 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000