Srce ili razum?

• Odgovora: 34
Stranice: 1 2 3 4 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Black Dragon

Forum developer
  • 316
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 9
  • Pol: Muško
  • Black Dragon attacks silently...
Srce ili razum?
« poslato: 01:37:48, 03.Mar.2009. »

U ljubavi...    izaberite srce ili razum?

Svako želi biti "neko"; niko ne želi raditi na tome.     
Johann Wolfgang Goethe

*

Van mreže jelenacv

• 725
  • 0
  • Pol: Žensko
Odg: Srce ili razum?
« Odgovor #1 poslato: 14:42:32, 03.Mar.2009. »
Razum... ali to ne biram ja, vec srce :) Nadam se da ste me razumeli :D Rekla bih da me ona prava ljubav jos nije snasla, jer ce tada biti obrnuto... U svakom slucaju treba se rukovoditi i jednim i drugim!

*

Van mreže sunshine_Dijana

Počasni član
  • 2 194
  • 7
  • ~Sunshine~
« Odgovor #2 poslato: 19:15:50, 03.Mar.2009. »
I ja obicno razum... A u ovoj vezi to je ono sto me koci... Jer ne mogu POTPUNO da verujem osobi koja me bukvalno stavlja iznad sebe! Nije da on to ne zasluzuje, daleko od toga! Vec stvar je do mene. Jer previse razmisljam.. Ako cemo iskreno, nisam ni verovala da se ovoliko moze voleti i da se nesto tako moze desiti JOS u mojim godinama.. I iskreno, plasim se. :(
Jer sam uvek pazila, nikada nisam nasela ni na jednu musku foru, itd... Bas, bas ono! I sada kada trebam da se opustim i da ne radim tako... Moj razum sam ponekad tako krene da razmislja po starom.. .ALi za osobu koja to uopste ne zasluzuje! :(   
Tako da to moram da resim sa sobom. Da se prepustim SKROZ... SVIM SRCEM. Da pustim razum malo da odmara xD
~Sunshine~

*

Van mreže Black Dragon

Forum developer
  • 316
  • 9
  • Pol: Muško
  • Black Dragon attacks silently...
« Odgovor #3 poslato: 21:53:08, 03.Mar.2009. »
Razum... ali to ne biram ja, vec srce :) Nadam se da ste me razumeli :D Rekla bih da me ona prava ljubav jos nije snasla, jer ce tada biti obrnuto... U svakom slucaju treba se rukovoditi i jednim i drugim!

Hoces da kazes srce se poziva na razum?  :)

I ja obicno razum... A u ovoj vezi to je ono sto me koci... Jer ne mogu POTPUNO da verujem osobi koja me bukvalno stavlja iznad sebe! Nije da on to ne zasluzuje, daleko od toga! Vec stvar je do mene. Jer previse razmisljam.. Ako cemo iskreno, nisam ni verovala da se ovoliko moze voleti i da se nesto tako moze desiti JOS u mojim godinama.. I iskreno, plasim se. :(
Jer sam uvek pazila, nikada nisam nasela ni na jednu musku foru, itd... Bas, bas ono! I sada kada trebam da se opustim i da ne radim tako... Moj razum sam ponekad tako krene da razmislja po starom.. .ALi za osobu koja to uopste ne zasluzuje! :(   
Tako da to moram da resim sa sobom. Da se prepustim SKROZ... SVIM SRCEM. Da pustim razum malo da odmara xD

Ako te ceni i postuje slobodno mozes razum da posaljes na odmor malo :D
Svako želi biti "neko"; niko ne želi raditi na tome.     
Johann Wolfgang Goethe

*

Van mreže *Mew - S.w.E.e.T*

• 1 113
  • Zahvaljeno: 3 puta
  • 3
  • ..samo u snu..ljubav postoji za nas..
« Odgovor #4 poslato: 23:42:11, 03.Mar.2009. »
khm posle svega razum i samo razum :D dok se srce ne pobuni i ne preuzme vladavinu :D
ma treba malo po oba..slediti srce a razumom odobravati puteve kojim na ono vodi ;)
...Te busque debajo de las piedras y no te encontre
En la manana fria y en la noche te busquer Hasta enloquecer Pero tú llegaste a mi vida como una luz Sanando las heridas de mi corazon Haciéndome sentir vivo otra vez...

*

Van mreže jelenacv

• 725
  • 0
« Odgovor #5 poslato: 23:45:42, 04.Mar.2009. »
Hocu da kazem srce zna da li ce dopustiti razumu da se umesha...

*

Počasni član
  • 2 194
  • 7
  • ~Sunshine~
« Odgovor #6 poslato: 11:58:29, 05.Mar.2009. »
Znam ja to.. I znam da on to zasluzuje, ali to je neki problem u meni. Jer sam odavno jooos sebi zacrtala da necu biti glupa kao mnooogeeee devojke koje kada vidim, zgadi mi se zivot.. Na kakve stvari i glupe fore nasedaju! E pa, zato sam rekla da me nikada nijedan nece zeznuti, vrteti oko malog prsta, mazati.. Itd! Nikad, nikad, nikad! I tako je stvarno i bilo. Do toga nikada nije doslo... Bas zato sto sam dosta bila oprezna i pazila. Ali sam malo to vise mozda i preuvelicala u sebi, jer se stvarno gnusam toga!!! I sada mi je mnogo tesko da se oslobodim toga...
~Sunshine~

*

Van mreže *Mew - S.w.E.e.T*

• 1 113
  • Zahvaljeno: 3 puta
  • 3
  • ..samo u snu..ljubav postoji za nas..
« Odgovor #7 poslato: 22:06:56, 07.Mar.2009. »
Znam ja to.. I znam da on to zasluzuje, ali to je neki problem u meni. Jer sam odavno jooos sebi zacrtala da necu biti glupa kao mnooogeeee devojke koje kada vidim, zgadi mi se zivot.. Na kakve stvari i glupe fore nasedaju! E pa, zato sam rekla da me nikada nijedan nece zeznuti, vrteti oko malog prsta, mazati.. Itd! Nikad, nikad, nikad! I tako je stvarno i bilo. Do toga nikada nije doslo... Bas zato sto sam dosta bila oprezna i pazila. Ali sam malo to vise mozda i preuvelicala u sebi, jer se stvarno gnusam toga!!! I sada mi je mnogo tesko da se oslobodim toga...

upravo to...i ja imam ponekada problem sa tim :(
« Najnovija izmena:: 13:07:00, 13.Mar.2009. Black Dragon »
...Te busque debajo de las piedras y no te encontre
En la manana fria y en la noche te busquer Hasta enloquecer Pero tú llegaste a mi vida como una luz Sanando las heridas de mi corazon Haciéndome sentir vivo otra vez...

*

Počasni član
  • 2 194
  • 7
  • ~Sunshine~
« Odgovor #8 poslato: 18:58:23, 08.Mar.2009. »
Zeznuta stvar... :(
~Sunshine~

*

Van mreže igor pt

• *
  • 24
  • 0
« Odgovor #9 poslato: 19:18:22, 01.Apr.2009. »
kad popijem srce kad sam trezan razum ;D

Stranice: 1 2 3 4 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000