Bezbolno odbijanje?

• Odgovora: 13
Stranice: 1 2 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
  • Pol: Žensko
Bezbolno odbijanje?
« poslato: 22:13:59, 17.Okt.2012. »
Nisam vidjela da imamo ovakvu temu,a mislim da bi mnogima od nas mogla da bude od koristi :)
Dakle,vjerujem da su nam se svima dogadjale situacije tipa,godinama se druzite sa nekim i on vam tek sad prizna emocije koje gaji prema vama ili da upoznate jako finu osobu koju svojim odbijanjem ne zelite da uvrijedite/povrijedite,a opet rjesenje nije da budete sa njom.Kako reagujete u takvim situacijama?

Konkretno,ja sam nedavno upoznala divnog mladica,izuzetno pametnog,mentalno meni jako kompatibilnog,svidjaju mi se njegovi stavovi i pogledi na svijet,ali pored svega ne mogu da kazem da je on osoba sa kojom bih bil u vezi,jednostavno nema to nesto sto ne mogu da objasnim,a meni je vrlo bitno.
U svemu tome,on je jako zagrijan za mene,i konstantno nesto pokusava,i ja ga indirektno odbijam,a nemam duse da mu to spucam u facu,jer ne bih da ga povrijedim.Iskreno bih zeljela da budemo prijatelji,a plasim se da,kad bih mu ponudila svoje prijateljstvo,da bi to shvatio kao sazaljenje i kao da to radim radi reda.
Dakle,kako ga odbiti kao muskarca,a zadrzati kao prijatelja?

"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
Odg: Bezbolno odbijanje?
« Odgovor #1 poslato: 22:29:52, 17.Okt.2012. »
Mozda je on vidio po tvom ponasanju da nijesi zainteresovana,ali ipak zeli da se bori,ne odustaje.Nijesam imala slicnu situaciju,jer svojim hladnim stavom odbijem u startu one s kojima ne bih mogla biti,tako da se i ne trude,pa ne znam sta bi bilo kad bi navaljivali.Moji drugovi su prezgodni uvijek bili,druzenjem mi je pocinjalo ovo malo veza sto sam imala,nikad iznenada,ali to je bilo sve druzenje s interesom da bi se jednom smuvali,hehe.

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #2 poslato: 22:39:58, 17.Okt.2012. »
Znas kako,ja sam komunikativna i govorljiva,volim da pricam na razne teme,ako mi je ugodno u necijem drustvu,opustim se pa se i salim,smijem,gledam da nam bude zabavno.E sad,to vecina momaka tumaci kao indirektno upucavanje,a to zapravo nije to.Ja sam prosto prijatna i srdacna prema onome cije mi drustvo odgovara,pa je moguce da je decko to pogresno protumacio.Pokusao je da me poljubi,ali sam ja okrenula obraz,i za pozdrav sam ga poljubila u obraz ,misleci da ce mu to biti dovoljno da shvati.Ali sledece sto me je pitao bilo je :"Kad se vidimo sledeci put?"  :-\
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #3 poslato: 22:44:55, 17.Okt.2012. »
Ihaha,on je sve pogresno shvatio,pa to je to,s muskarcima izgleda ne smijes biti preljubazna,ako ti se ne svidjaju.Zato su rijetkost musko zenska prijateljstva.

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #4 poslato: 22:49:24, 17.Okt.2012. »
Ja gotovo i da nemam drugove,jer mi se sa svakim desilo da mi kaze da je zaljubljen i da bi htio da budemo zajedno  :( A ja bolje funkcionisem sa muskima i zao mi je sto skoro da ne mogu imati drugove  :-\ Mozda ja negdje grijesim,ne znam.A sa ovim deckom bih bas voljela ostati drug,skroz smo slicni  :)
Natalna

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #5 poslato: 22:54:49, 17.Okt.2012. »
Ne znam,ja s drugovima imam prilicno poslovan i povrsan odnos,to su vise poznanstva,a cim krene intezivno druzenje,zna se zbog cega je,hehe,a inace vise volim zensko drustvo,opustenija sam s zenama.

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #6 poslato: 22:57:57, 17.Okt.2012. »
Eto ja bolje sa muskima funkcionisem,ali oni uvijek uprskaju stvar,ili ih ja nesvjesno potaknem na to  (*o*)
Natalna

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #7 poslato: 23:08:21, 17.Okt.2012. »
Ma ipak su oni s Marsa,a mi s Venere.Mada priznajem da i ja njih posmatram na nacin na koji oni nas.Ne vjerujem u m.z.prijat.Jedino ako su oboje nezainteresovani seksualno jedno za drugo,al nikad ne znas kad se moze javit iskra.Ali u vezi mogu biti samo s murkarcem koji mi je prvo prijatelj,pa sve ostalo.
« Najnovija izmena:: 23:21:36, 17.Okt.2012. bielenda »

*

Van mreže Allegra

• **
  • 172
  • 9
« Odgovor #8 poslato: 23:12:30, 29.Okt.2012. »
Znas kako,ja sam komunikativna i govorljiva,volim da pricam na razne teme,ako mi je ugodno u necijem drustvu,opustim se pa se i salim,smijem,gledam da nam bude zabavno.E sad,to vecina momaka tumaci kao indirektno upucavanje,a to zapravo nije to.Ja sam prosto prijatna i srdacna prema onome cije mi drustvo odgovara,pa je moguce da je decko to pogresno protumacio.Pokusao je da me poljubi,ali sam ja okrenula obraz,i za pozdrav sam ga poljubila u obraz ,misleci da ce mu to biti dovoljno da shvati.Ali sledece sto me je pitao bilo je :"Kad se vidimo sledeci put?"  :-\

haha, kao da citam svoje probleme. ;D
Ja to rjesavam tako, da direktno kazem. Ako je dobar, ce da ceni tvoju iskrenost, ako ne - ne treba ti takav prijatelj ako bi se za svakakvu iskrenost okrenuo i ostiao (*o*).
Kao sto kazu devojke - reci mu, da bi ga voljela upoznati, a iskra moze i kasnije da priskoci kod tebe  yeah budi hrabra i reci mu. To je najbolji nacin.

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • Zahvaljeno: 3 puta
  • 64
  • mizantrop 1%
« Odgovor #9 poslato: 23:16:16, 29.Okt.2012. »
Znas sta ti ja tu mogu reci, ako momak bude dovoljno uporan, dovoljno dugo u tvom drustvu...  svasta se tu moze desiti.  ;D
Be Weird, at least you will have a unique Personality.

Stranice: 1 2 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000