Anketa

Da li biste raskinule sa momkom ako biste uvidele da mu je stvarno preterano mali?

Da
Ne

Momak ima neverovatno "mali"

• Odgovora: 39
Stranice: « 1 2 3 4

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže revelation09

• 905
  • 2
  • Pol: Žensko
Odg: Momak ima neverovatno "mali"
« Odgovor #30 poslato: 18:37:09, 22.Avg.2009. »
Ma bitno je!! Oni nama sve zivo mjere..velicina onoga,velicina ovoga, idealne mjere itd...e, neka se i oni malo pozabave sopstvenim mjerema tj. velicinama!

Mislim da kod vecine muskaraca samopouzdanje zavisi od velicine doticnog organa ali mislim da poneki 'sve nade' polazu samo na velicinu! ipak, ugl. je sve stvar tehnike i vjestine....

*

Van mreže lilka

Počasni član
  • 1 314
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 4
« Odgovor #31 poslato: 18:41:34, 22.Avg.2009. »

slazem se da je bitna tehnika ali pitanje je preterano mali, misli se na 5-8sm :)

sta da se radi sa tim prcoljkom   ;D

Posmatras ga pod lupom :)

*

Van mreže zelena dolina

• *
  • 67
  • 0
« Odgovor #32 poslato: 18:13:02, 25.Avg.2009. »
uh ne znam...nekako to jeste kao i zenske grudi sinonim za nesto, da kazem, dobro, ali iskreno ako je taj muskarac samouveren i zna da me zadovolji i odgovara mi u svemu onda iskreno ne znam, ali mislim da i nije tako vazno.
...jer na svetu postoji bezbroj ljudi cija je jedina snaga tudja slabost.. G.Milekic
Natalna karta

*

Van mreže Felisity

• **
  • 226
  • 9
« Odgovor #33 poslato: 03:11:23, 25.Nov.2009. »
Auh, stvarno pitanje da se zamisli covek, a pogotovu da odgovori u anketi sa dve ponudjene krajnosti! I ja se slazem sa devojkama da ako moze da zadovolji potrebe svoje partnerke, sa njim ili na neki drugi nacin, a pri tom poseduje sve ostale osobine koje ti odgovaraju onda ne treba raskinuti, ali ako postoji apsolutno nezadovoljstvo u seksu onda to neminovno vodi razlazu jedne veze, pogotovu kada je rec o vezi a ne braku, jer pre nego sto dodje do braka jos mora da ima strasti + ljubavi i postovanja,a u braku godinama se uglavnom svodi na ovo drugo!Ako ni pre braka nema strasti koja u ovom slucaju znaci dobar sex onda si u startu sa ova dva osecanja koja i vremenom opadaju!

*

Van mreže zelena dolina

• *
  • 67
  • 0
« Odgovor #34 poslato: 10:42:04, 25.Nov.2009. »
slazem se sa Felisity ...
...jer na svetu postoji bezbroj ljudi cija je jedina snaga tudja slabost.. G.Milekic
Natalna karta

*

Van mreže lilka

Počasni član
  • 1 314
  • 4
« Odgovor #35 poslato: 14:36:38, 15.Dec.2009. »
I dalje mislim da im moze doneti velike komplekse i manjak sampopouzdanja. Verujem da moraju to nadoknaditi na drugi nacin...zene ugrade silikone ili nose u grudnjaku carape,jastucice kojekave dodatne sprave. Pa jos kad naidje na momka kome to nije previse vazno,onda je to idelana kombinacija,ali da li oni to nadoknjadjuju na drugaciji nacin...mozda misicima,duhovnim kvalitetima (*o*)

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #36 poslato: 16:16:51, 15.Dec.2009. »
ali da li oni to nadoknjadjuju na drugaciji nacin...mozda misicima,duhovnim kvalitetima (*o*)

Zahvaljujuci svojim duhovnim kvalitetima mozda ima zena koje ce prihvatiti tu osobu onakvu kakva jeste,a misici tesko mogu da pomognu ;D

*

Van mreže gospodja mama

• **
  • 186
  • 0
« Odgovor #37 poslato: 16:08:31, 23.Feb.2010. »
skoro sam cula da je u beogradu moguce produziti polni organ
savremena medicina nema sta  (e*e)
Ljubav je jedna strast koja nece da zna ni za prošlost ni za sadašnjost.
Balzak

*

Van mreže olishka

• 705
  • 1
« Odgovor #38 poslato: 23:22:42, 13.Mar.2010. »
Pretpostavljam da je ovo od 5-8 cm, kad nije u erekciji :-X Kuku majko ako je u erekciji, pa onda stvarno nije za upotrebu :placko:

*

Van mreže lilka

Počasni član
  • 1 314
  • 4
« Odgovor #39 poslato: 00:04:58, 17.Mar.2010. »
Zahvaljujuci svojim duhovnim kvalitetima mozda ima zena koje ce prihvatiti tu osobu onakvu kakva jeste,a misici tesko mogu da pomognu ;D
Kad malo bolje razmislim u krevetu i mraku se osete misici,a ne duhovni kvaliteti,pa momci sa tim problemom mogu da kompenzuju :) A ako je udaja u pitanju...tad bi moralo da bude i jedno i drugo...preko dana duhovnost  dodje do izrazaja,a i nocu sunce mu mora i jos nesto doci do izrazaja :D mislim, bar misici :)

Stranice: « 1 2 3 4

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000