Problemm!!

• Odgovora: 3

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Nevena2901

• *
  • 1
  • 0
  • Pol: Žensko
Problemm!!
« poslato: 03:18:58, 08.Jul.2012. »
Imam problem!VELIK.Grr.Pomagajte.Bila sam zaljubljena u 1 dečka 5 godina i on nije obraćao pažnju na mene,sada smo u vezi,i ja njega više ne volim,zaljubila sam se u nekog starijeg od mene,(6 god je stariji) i ne znam šta da radim!? :( Da li da mu kažem da ga ne volim ili da ćutim?I kako da budem sa ovimm?

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
  • Pol: Žensko
Odg: Problemm!!
« Odgovor #1 poslato: 12:20:50, 08.Jul.2012. »
Naravno da treba da mu kazes,ukoliko si sigurna da vise ne osjecas nista.Mislim da bi za tebe prevashodno bilo mucenje da budes u vezi sa osobom prema kojoj ne osjecas nista.Nekako mi izgleda kao da uvijek prizeljkujes one koji su ti nedostupni,pa kada ti postanu dostupni-vise ne budu zanimljivi,ili mi se to samo cini  :)
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže mila91

• 1 555
  • 11
« Odgovor #2 poslato: 12:56:02, 08.Jul.2012. »
....imam predlog, a ti razmisli o njemu, pošto očigledno nisi baš sigurana
možda možež da pričaš sa sadašnjim dečkom i pokušaš da mu objasniš da bi valjalo da budeš malo sama, na kraju krajeva, čekala si i ti 5 godina
...verujem da ćeš tako vrlo brzo shvatiti ko ti se zapravo dopada?, kako?..., a izbećeš situaciju da obmanjuješ sebe i ljude oko sebe
6 godina nije puno, nemoj da te to brine  :)
a održavanje veze, koja nema smisla, po meni, nije dobro...gubiš vreme
...držim pesnice  (mah:mah)

*

Van mreže Triputa

• *
  • 4
  • 0
  • Pol: Muško
« Odgovor #3 poslato: 14:22:14, 08.Jul.2012. »
Imam problem!VELIK.Grr.Pomagajte.Bila sam zaljubljena u 1 dečka 5 godina i on nije obraćao pažnju na mene,sada smo u vezi,i ja njega više ne volim,zaljubila sam se u nekog starijeg od mene,(6 god je stariji) i ne znam šta da radim!? :( Da li da mu kažem da ga ne volim ili da ćutim?I kako da budem sa ovimm?

Niko Vam bolje ne može reći kako da postupite od onoga ko Vas najbolje zna, Vaši roditelji, braća, sestre, prijatelj, prijateljica.
Teško da će ovde bilo ko da Vam pomogne, kad niko ne zna ništa o Vama. Pristup rešavanju problema zavisi od toga i koliko godina imate, da li ste mladi 14-25 godina ili ste u srednjim godinama.
Moj savet bi bio da se strpite i da potražite savet od ljudi koji imaju iskustvo sa takvim problemima, to su najčešće psiholozi, mada mogu biti i ispovednici u manastirima, kaluđeri, sveti oci ili ko je već od njih za to zadužen.
Ukoliko se ovakvo ponašanje nastavi i postane praksa može Vas dovesti u nezgodnu poziciju kasnije u životu.

Strpite se i potražite pomoć. :)

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000