Ljubimci, za i protiv?

• Odgovora: 3

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Maestro

• 3 386
  • 27
  • Pol: Muško
  • Carpe diem (iskoristi dan)
    • Facebook
Ljubimci, za i protiv?
« poslato: 22:19:17, 10.Jun.2012. »
Odaberite dva ljubimca koja cuvate ili biste cuvali i nabrojite sta je pozitivno za njih?
Odaberite i dva ljubimca koja ste cuvali ili ne biste cuvali i zbog cega?

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 53
  • Pol: Žensko
Odg: Ljubimci, za i protiv?
« Odgovor #1 poslato: 22:55:27, 17.Jun.2012. »
Procitah u jednoj od tema da su neki cuvali zmije kao kucne ljubimce.Mislim da to ne bih mogla jer su mi nekako ljigave.Takodje ribe jer bi mi bilo dosadno sa njima kao kucnim ljubimcem.A vrlo rado bih cuvala pse i zeke.Mislim da bi mi s njima bilo jako zanimljivo, izigrala bih se posteno i iscaskala  :D

*

Van mreže mila91

• 1 555
  • 11
« Odgovor #2 poslato: 13:55:10, 18.Jun.2012. »
imala sam kuče, škotskog ovčara i bio je najlepši na svetu......posle par godina se ispostavilo da ima epilepsiju, zbog ukrštanja u srodstvu, nije bilo leka, a njemu je bilo sve gore i gore..... :placko: ....psi nisu za stan i za ovakvu gazdaricu koja najčešće nije kod kuće, tako da trenutno ne mogu da imam ljubimca (kuče o kome sam vam pričala imala sam dok sam živela sa roditeljima u kući...svi smo odvajali vreme za njega, uvek mi se činilo da je jako tužan kada je sam...ili je to moj strah od samoće  (*o*) )
ne glasam za kornjače....čuvala sam neko vreme sestrine kada se preselila...ne razumeju ništa, hoće da jedu samo meso, onda voda počne da im smrdi  :povraca: ....gadne su mi da ih pipnem, a žao mi je da budu u toj gadnoj vodi, pošto su sklone infekciji očiju...užas

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
  • Pol: Žensko
« Odgovor #3 poslato: 15:30:34, 18.Jun.2012. »
MIslim da nema zivotinje koju ne bih cuvala,sem nekih paukova,insekata,buduci da se jedino toga bojim.Macke su mi najdraze i njih uvijek imam makar dvije uz sebe.Uz njih i psi,trenutno imam dva samojeda.Nekad sam drzala i kanarince,nimfe,tigrice od ptica,imala sam kornjacu,ribice.A buduci da jako volim reptile,velika mi je zelja da kupim loptastog pitona i kameleona.Mada,kako mi se ukucani boje reptila,to ce ici tek kada se odselim  :-[
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000