Racunar koji se sam gasi i pali.Da li se iko susretao sa ovim problemom?

• Odgovora: 37
Stranice: 1 2 3 4 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
  • Pol: Žensko
Racunar je kupljen nov prije cetiri godine,od toga me ni dvije godine nije sluzio kako treba  :( U sred koristenja,racunar se ugasi(postepeno,kao da ga manuelno gasim,dakle ne gasi se u trenutku kao da ga prekine iz uticnice),a potom se upali.Nekad ne dozvoli procesu gasenja ni da se dovrsi,vec ga usred gasenja ukljuci  ??? Promijenio je gomilu servisa i svasta sam pokusavala.Desavalo se da mi poslije servisiranja radi uredno 2 sedmice,nakon cega pocne opet po starom.Vise stvarno ne znam odakle da pocnem sa njim i da li se uopste isplati ulagati u njega.Kostala me je prilicno sama njegova kupovina+novac koji sam dala na silno servisiranje.Koliko se uopste isplati dodatno ulagati u njega?Da li neko ima slicno iskustvo / rjesenje/ideju?

"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • Zahvaljeno: 3 puta
  • 64
  • mizantrop 1%
Koliko ti sati kompjuter inace radi prije nego sto se sam restartuje? :)
Be Weird, at least you will have a unique Personality.

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
Inace ga ne koristim previse,u smislu da je opterecen.Radio je maximalno 7-8h dnevno,u nekim optimalnim uslovima.Sada je to vrlo apstraktno  :( Nekada uspije da odradi 4h prije nego se sam restartuje,a nekada ni 10min.  (rzm)
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • 64
  • mizantrop 1%
Iskoci li ti neka poruka?
Koji ti je antivirus?
Memorija, jel puna?

*

Van mreže filozof

• 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 34
  • Pol: Muško
Ako ti nakon servisa radi dve nedelje ok znaci da se u medjuvremenu nesto desi

Sta imas od antivirusa?
Da li se osim gasenja i restartovanja ponekad ukoci?
Da li si menjala servisera?
Nada je san budnih.
Aristotel

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
@alicia Do sada se nije pojavljivala nikakva poruka.Antivirus je AVG 2012.A memorija nije puna,skoro su mi rusili i dizali sistem,misleci da ce tako rijesiti problem,tako da je pobrisano sve sto je bilo,sem par programa,a nikad nije ni bilo toliko stavki da bi narocito opteretilo memoriju  (*o*)

@filozof da,desavalo se da se zaledi,a odnedavno se i slika deformise usljed toga.Stalno mijenjam servise   (*o*)
Natalna

*

Van mreže filozof

• 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 34
  • Pol: Muško
Ne moze da memorija bude problem ako dve nedelje dobro radi, problem je kod zastite  ;)

Problem bio sigurno bio manji ako biste instalirali neki jaci antivirus i uz to firewall kada se racunar reinstalira

Za pocetak javite se da vidimo hijackthis log http://mojforum.net/index.php/topic,10543.0.html  ;)
Nada je san budnih.
Aristotel

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • 64
  • mizantrop 1%
Bude li ti u isto vrijeme vise prozora otvoreno, pa se zaleti, pa samo restartuje nakon nekog vremena?

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
@filozof  ubacila sam log u temu Hijackthis analiza,ako treba da ubacim i ovdje? :)

@alicia Bude,bude vise prozora otvoreno.Zaledi se na jednom,nakon cega se cuje piskutav zvuk iz kucista.Onda se sam restartuje.Mada,nije uvod svakom restartovanju ovakav,nekada zna da se restartuje i bez ovog "uvodnog" dijela.
Natalna

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
Stavila preporucenu zastitu i opet se pali,gasi,restartuje,nema sta se ne radi od racunara  :( Ventilator se takodje cudno cuje prilikom ukljucivanja,a danas mi se pocela pojavljivati neka poruka kada otvorim dosta tabova,vezano za memoriju i preporuka da izadjem iz taba koji najvise otperecje . Sad da imam ne znam sta od stavki na racunaru,rekla bih da je memorija popunjena,a ovako pojma nemam zasto to radi  (*o*)
Natalna

Stranice: 1 2 3 4 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000