Astro chat

• Odgovora: 1093
Stranice: « 1 ... 88 89 90 91 92 ... 110 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • Zahvaljeno: 4 puta
  • 64
  • Pol: Žensko
  • mizantrop 1%
Odg: Astro chat
« Odgovor #890 poslato: 22:41:07, 25.Sep.2012. »
Ako se racuna da mi je bilo mrsko ici na trening, onda da. ;D
Be Weird, at least you will have a unique Personality.

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
« Odgovor #891 poslato: 08:30:02, 26.Sep.2012. »
Evo čitam da predviđaju da će Saturn u škorpiji donijeti oružane sukobe u pokušaju „odbrane tradicionalnih i duhovnih vrijednosti“ u konzervativnim zemljama, nedostatak novca na finansijskom tržištu, ali takođe i određene energetske krize i restrikcije po pitanju nafte i rudnih bogatstava, kao i niskog (Saturn) vodostaja reka (Škorpion), ali i njihovog zaleđivanja (opet Saturn u Škorpionu) što se može odraziti na energetske kapacitete, pa sve to može navesti neke od zemalja da potraže izlaz iz finansijske krize putem zaoštravanja političkih kriza koje potencijalno mogu usloviti otvaranje novih ratnih žarišta. Posebno snažne geopolitičke zategnutosti se mogu u ovom periodu očekivati na Bliskom istoku.

Saturn u Škorpionu jeste i vrijeme (Sarurn) promjena (Škorpion), ali i menjanje (Škorpion) ograničenja (Saturn), pa konačno i smrt (Škorpion) granica (Saturn). On uvodi red u polju kojim tranzitira.

Samo niko ne piše šta će nam pozitivno donijeti (*o*)

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #892 poslato: 09:58:36, 05.Okt.2012. »
Noćas će mi tranzitni Saturn biti egzaktno na natalnom Plutonu.  ;D

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • 15
« Odgovor #893 poslato: 13:04:58, 05.Okt.2012. »
Saturn u Sco ... na 2* od mog natalnog Saturna.

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #894 poslato: 19:03:24, 06.Okt.2012. »
A moj natalni Saturn je na 8 stepenu skorpije. Jos malo pa eto nam njegovog povratka. Tranzitni Saturn ide direktno do 11 stepena skorpije, negdje do februara 2013., pa ce da retrogradira.

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #895 poslato: 23:48:08, 14.Okt.2012. »
Upoznam duplog Jarca sa Ve u Jarcu,Mo i Ma u Ovnu,Me u Vodoliji i njegov um mi se jako svidi,kao i stavovi i sve sto ga cini kompletnim Jarcom.Samo me fizicki ne privuce  :roll: Eto kakve sam srece  ;D
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #896 poslato: 14:01:03, 15.Okt.2012. »
Uvijek ce nas prije privuci osoba koja je nasa susta suprotnost, jer nam je valjda urodjeno da volimo nepoznato, drugacije i suprotno od onoga sto sami predstavljamo. Nije bez razloga 7. kuca tacno naspram 1. Znaci, 7. kuca je sve ono sto mi nijesmo. Vjerovatno si u njemu vidjela neke svoje osobine i tu nema vise mjesta za privlacnost. Mada bolje bi nam bilo da smo u vezama sa osobama slicnim sebi. Mozda je dosadno, ali je sigurno i mirno.

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #897 poslato: 16:58:24, 15.Okt.2012. »
Nije slucaj sa mnom.Mene uvijek privuku ljudi slicni meni,i mislim da bi samo sa nekim meni slicnim i opstala na duze staze.Sto se njga tice,opet kazem,mentalni sklop,intelekt,stavovi-sve mu je perfektno,ali me fizicki ne privlaci  ;D 'ebiga,kako kazu,ne moze i pare i jare  ;D Ja uvijek gledam da ,koliko je to moguce,uskladim i fizicki faktor,i mentalni i harizmu.E sad,kod njega je taj mentalni faktor apsolutno dominantan,ali su ova druga dva u neskladu sa onim sto meni treba.A tacno mi zao,divno bi funkcionisali u vezi,isti je ja  ;D
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #898 poslato: 17:09:28, 15.Okt.2012. »
Sve je to lijepo sto ste slicni, ali kad te fizicki ne privlaci dzaba i savrsena sinastrije. Eto mozete biti drugovi.
 Meni se desava cesto da muskarca primijetim kao muskarca tek kad mi pokaze da je zainteresovan za mene, kad krene sa udvaranjem, a prije toga nikakvu privlacnost ne osjecam, to je moja Venera u djevici.

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #899 poslato: 19:18:02, 15.Okt.2012. »
Pa da,mada cisto sumnjam da bismo i mogli ostati drugovi,buduci na to koliko je on zainteresovan,ali ajde  ;D
Meni se cesto desi da ni ne primijetim nekog,dok se on ne izbori za moju paznju.To obicno bude jako dobra uvertira,nakon koje se zaljubim kao blesava  ;D Mada,ako neko nema to nesto,moze da se bori za paznju koliko hoce,ja sam ga u startu otpisala  :)
Natalna

Stranice: « 1 ... 88 89 90 91 92 ... 110 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000