Astro chat

• Odgovora: 1093
Stranice: « 1 ... 83 84 85 86 87 ... 110 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
  • Pol: Žensko
Odg: Astro chat
« Odgovor #840 poslato: 23:30:13, 16.Sep.2012. »
Stiven Arojo za aspekt Mo-Ne kaze "Ako osoba sa takvim aspektom uspjesno ostvaruje svoju odanost idealu tako da ga zivi umjesto da za njim traga, takva osoba ce postati kanal neogranicene duhovne spoznaje i vrsta bozanske milosti".
Sta je pisac htio da kaze? Sta bi to moglo da znaci na primjer?

"Ako osoba sa takvim aspektom uspjesno ostvaruje svoju odanost idealu",-da ne odustaje od svojih ideala i da ne dopusti da je realnost razuvjeri da oni postoje.
 "tako da ga zivi umjesto da za njim traga, takva osoba ce postati kanal neogranicene duhovne spoznaje i vrsta bozanske milosti"-da zivi svoj ideal,da ga nadje skrivenog u svakodnevnici,u malim,a velikim stvarima ,umjesto da ga trazi kroz neke vise filozofije ,i da ce tako naci duhovno blagostanje.
Moje misljenje  :)
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
« Odgovor #841 poslato: 08:05:22, 17.Sep.2012. »
"Ako osoba sa takvim aspektom uspjesno ostvaruje svoju odanost idealu",-da ne odustaje od svojih ideala i da ne dopusti da je realnost razuvjeri da oni postoje.
 "tako da ga zivi umjesto da za njim traga, takva osoba ce postati kanal neogranicene duhovne spoznaje i vrsta bozanske milosti"-da zivi svoj ideal,da ga nadje skrivenog u svakodnevnici,u malim,a velikim stvarima ,umjesto da ga trazi kroz neke vise filozofije ,i da ce tako naci duhovno blagostanje.
Moje misljenje  :)

Sviđa mi se kako razmišljaš :-*

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #842 poslato: 09:15:08, 17.Sep.2012. »
 :h055:
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #843 poslato: 19:54:02, 17.Sep.2012. »
Samo dva stepena je Saturn udaljen od sazvezdja skorpije :; :lol: Kazu da treba izgladiti odnose sa drugima do tada, do 6. oktobra, jer ce poslije toga biti duplo teze, jer ipak je skorpija za razliku od harmonicne vage, znak koji simbolizuje krizu i negativno.

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #844 poslato: 20:02:08, 17.Sep.2012. »
Sa mi trenutno pravi 0Asc haha.U najboljem slucaju cu da smrsam  ;D
Medjutim,primijecujem da mi u zivot ulazi sve vise ljudi saturnovog tipa,i da me svako od njih uputi na svoj nacin.Svakog od njih uspijevam rastumaciti kao lekciju.Sa uskoro pristize na 28.stepen Vage,gdje ce se tacno preklopiti sa mojim Asc.Sta li ce mi tek to donijeti  (rzm)
Natalna

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #845 poslato: 20:08:27, 17.Sep.2012. »
Meni kad kazes Saturn, prvo sto mi padne na pamet, pored sve njegove simbolike, je stvarnost, surova kruta stvarnost. Saturn otvara oci i kaze ti Gledaj i uci, pred njim magla nestaje, i zato ga i volim, koliku mi god bol donio, uvijek mi ukaze na pravi put, put stvarnosti i istine.

Saturn pored toga sto simbolise staro, proslost simbolise i stvarnost, realnost, materijalni svijet, Saturn je u stvari zivot koji gradimo, po meni nije on karma iz proslih zivota, nego prepreke i blokade na koje cemo u ovom zivotu nailaziti, sad zasto, to je vec drugo pitanje, mozda zato sto nam je polje u kome je Saturn najvaznije, tamo smo ranjeni, boli nas, pa sve sto nam se desava u vezi sa tim poljem ce nas vise raniti, peci i boljeti nego sto bi nekog drugog.
« Najnovija izmena:: 12:48:21, 18.Sep.2012. Nale 83 »

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • 15
« Odgovor #846 poslato: 12:49:36, 18.Sep.2012. »
Merkur je usao u znak Vage i napravio 180* sa Uranom...

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #847 poslato: 10:58:24, 20.Sep.2012. »
Ja tako tumačim tvog uklještenog vladara 7. u 3. kući ;D
A kako je moj uklješten vladar 7. u 5. i to još Saturn, ja pretpostavljam da će moj biti u dugoj vezi prije veze sa mnom, te da to mora da okonča ili da prekine vjeridbu da bi ušao u vezu sa mnom ;D

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #848 poslato: 11:27:36, 20.Sep.2012. »
Ja tako tumačim tvog uklještenog vladara 7. u 3. kući ;D
A kako je moj uklješten vladar 7. u 5. i to još Saturn, ja pretpostavljam da će moj biti u dugoj vezi prije veze sa mnom, te da to mora da okonča ili da prekine vjeridbu da bi ušao u vezu sa mnom ;D

Haha opet kazem,ja to uvijek povezem sa jednom osobom,pa mi se zato i svidja  ;D
Vrlo moguce.I to da vas dvoje necete dugo biti u vezi,prije no sto uslijedi vjencanje  ;)
Natalna

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #849 poslato: 11:29:04, 20.Sep.2012. »
Haha opet kazem,ja to uvijek povezem sa jednom osobom,pa mi se zato i svidja  ;D
Vrlo moguce.I to da vas dvoje necete dugo biti u vezi,prije no sto uslijedi vjencanje  ;)

Vrh, super, taman da se u vezi mnogo ne mučimo. A po kom pokazatelju si to zaključila da ćemo brzo uploviti u bračne vode?;D

Stranice: « 1 ... 83 84 85 86 87 ... 110 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000