Astro chat

• Odgovora: 1093
Stranice: « 1 ... 78 79 80 81 82 ... 110 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže PantaRei92

• **
  • 290
  • 5
  • Pol: Žensko
Odg: Astro chat
« Odgovor #790 poslato: 12:11:46, 12.Sep.2012. »
Ja se mogu udebljati,ali nikad ne mogu biti bas bas debela.I koliko se god udebljam,stomak ostaje tight,sve ode u dupe haha  ;D

Ja sam danas bolje,juce je bila kataklizma  :-\  veceras cu malo do grada,cisto da opet ne upadnem u bedak.
Vjerovatno zbog ovih vremenskih probmjena da te glava boli.Mene malo muce moje neuralgije,cini mi se da veceras nece biti spavanja  :)

Ja sta god pojedem ostanem na 50 kila, bas sam pratila  ;D Ne znam gde sve to ispari.....
Svi smo mi mrtvi, pitanje je samo ko ce prvi biti sahranjen.

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • Pol: Muško
  • mizantrop 100%
« Odgovor #791 poslato: 13:44:51, 12.Sep.2012. »
pretpostavljam gde :)

pitanje-zasto device rano sede? ja jarce i vodolije mi je logicno,ali za device ne,a svaka devica koju znam i asc devica sedi jos u srednjoj skoli
"Power is being told you're not loved and not being destroyed by it." Madonna

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
« Odgovor #792 poslato: 14:18:27, 12.Sep.2012. »
U kineskoj firmi ne zapošljavaju Škorpije ni Djevice! 

Jedna kineska firma procijenila je da su osobe rođene u znaku Škorpije i Djevice previše ćudljive i kritične, zbog čega ne mogu da apliciraju za posao kod njih, dok su Jarčevi, Ribe i Vage dobrodošli.

Ovaj neobičan oglas za posao postavila je na oglasnoj tabli univerziteta u gradu Vuhuan kompanija za učenje engleskog jezika izazvavši burne reakcije javnosti.

- Ne zelimo Škorpije ili Djevice, dok će Jarčevi, Ribe i Vage imati prioritet, navodi se u oglasu, prenosi Dnevni avaz.

Lokalni mediji prenose izjavu zaposlene u neimenovanoj kompaniji koja je rekla da je istraživala horoskop i da je otkrila da Škorpije imaju snažne ličnosti i ćudljive su dok su osobe u znaku Djevice previše kritički nastrojene i ne zadržavaju se duže na jednom poslu.

- Zaposlila sam ljude koji su rođeni u ta dva horoskopska znaka i oni su se ili svađali sa kolegama ili nisu mogli dugo da ostanu na poslu, rekla je žena predstavljena samo kao Ksija.

U izvještajima se ne navodi zašto su druga tri znaka bolja za mjesto profesora i činovnika.

Ovo nije prvi slučaj da horoskop utiče na poslodavce. U istom gradu jedna studentkinja, rođena u znaku Raka, pokušala je prije nekoliko mjeseci da se zaposli u kompaniji koja organizuje vjenčanja, ali je odbijena zbog toga što su "Vodolije i Škorpije pogodnije za posao".

Izvor net

« Najnovija izmena:: 14:22:35, 12.Sep.2012. bielenda »

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #793 poslato: 14:20:00, 12.Sep.2012. »
Pa djevice su kao i jarci starački znak, ne asociraju na mladost.
Ja sam prvu sijedu vlas kod sebe zapazila sa 22. godine, već tada sam počela polako da sijedim, ali iako mi je već 29. godina nemam ni jednu boru. Podznak rak isto rano sijedi.

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #794 poslato: 14:26:46, 12.Sep.2012. »
pocela si da sedis u 22-oj a sa 29 nemas sede vlasi? farbas se ili sta?
moja keva je asc rak i sa 40 god ima samo jednu sedu vlas!

ovo za Kineze je glupo jer oni imaju svoje znake,devica i skorpija u kineskom ne postoje,kao ni bilo koji zapadni znak

a zasto su device znak starosti kad je tu merkur i vladar i egzaltiran a sam donosi mladolikost?

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #795 poslato: 14:28:37, 12.Sep.2012. »
Nemam bore, imam sijede vlasi, a farbam se. ;D
Pa tako ja doživljavam djevice, lavovi, blizanci, strijelci mi više liče na mladost, ludost.

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #796 poslato: 14:38:05, 12.Sep.2012. »
ti si Bielenda predstavljena Mesecom u tvom natalu,a sam Mo ti je u jarcu,mislim da si fizicki izgled dosta pokupila od jarca,pa verovatno i sede,ali dobro je sto jarci sve bolje izgledaju sto su stariji ;D

meni to za device i dalje nije logicno...

interesantno je da su ljudi mladji i od mene jako izborani,ja nemam bore ni sede...

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #797 poslato: 14:45:19, 12.Sep.2012. »
Meni svi kažu da izgledam kao da mi je 20, pa dođe da sam sijedo blijedo dijete, mada još nijesam u godinama, kad se ne može mladalački izgledati. Pa ti si Mars u lavu, logično da si mladalačkog duha i izgleda, to je lijep položaj za vladara ascedenta. :)

Blizanci su zauvijek mladi, moj tata je primjer za to i više je to mladost duha, nego neizboranost, on ima So, Ma, Me u blizancima, Veneru u lavu. A djevice ja doživljavam kao uskogrude, racionalne, poslovne, kritične, pa nema tu neke mladalčke vedrine, pa se to odrazi valjda i na fizički izgled.
« Najnovija izmena:: 14:47:43, 12.Sep.2012. bielenda »

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #798 poslato: 14:54:22, 12.Sep.2012. »
tacno,kakve su nam misli,takav nam i izgled...

lav voli da se licka pssst ;)

nasmeja me sedo,bledo dete ;D

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #799 poslato: 14:59:23, 12.Sep.2012. »
Pa taman tako nekako izgledam ;D

A ovo za misli je najveća istina ikada rečena. Samo kad bi se svi ljudi toga pridržavali. Recimo, ako stalno razmišljam ja radim odličan posao npr. i zadovoljna sam svojom platom, a u stvarnosti i nije baš tako, ja ću svojim pozitivnim mislima privući pozitivna dešavanja i priliku da dobijem bolje plaćeni posao. Treba samo biti uporan i vrtjeti pozitivne rečenice kad god imaš slobodno vrijeme i misli. Prosto i ništa ne košta. Bukvalno tako i pomaže, ja se uvjerila. :)

Stranice: « 1 ... 78 79 80 81 82 ... 110 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000