Astro chat

• Odgovora: 1093
Stranice: « 1 ... 63 64 65 66 67 ... 110 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
  • Pol: Žensko
Odg: Astro chat
« Odgovor #640 poslato: 09:10:55, 02.Sep.2012. »
Gledala sam karte gdje ukljestena kuca nema nijednu planetu i osoba nema vidljivih problema da ostvari simboliku te kuce,ali zato cim takve kuce imaju planete ili vise njih,otezano je njihovo djelovanje.Zato treba iskoristiti energiju koju salju tranziti sporih planeta preko tih ukljestenih planeta,maksimalno moguce,jer je to prilika koja se jednom daje,u suprotnom ostadose zakljucane zauvijek.

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #641 poslato: 12:23:45, 02.Sep.2012. »
Kod mene je gotovo sve ukljesteno,i taj Ju koji nije,on je vladar 3.,ukljestene kuce.I ja kontam da treba koristiti tranzite,ali opet ne vjerujem da ce kuce ostati zauvijek zakljucane.Po tome,vecina mojih planeta nikad nece u potpunosti odraditi svoju simboliku.Vise se povinujem teoriji da se to otkljuca kasnije u zivotu,kad odradimo "zadatke" koje smo dobili,jer je sama ukljestenost pojam pod simbolikom Saturna,a sam Sa nije tu da dovijeka muci,vec da nas natjera da radimo na sebi,kroz teskoce da dolazimo do lekcija.Mislim da je otkljucavanje ukljestenih kuca,nagrada koja se dobija kad polozimo Saturnov ispit  ;)
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #642 poslato: 12:35:32, 02.Sep.2012. »
Slazem se sa tobom,al da je tesko,tesko je,jos je meni Saturn ukljesten,a sve to nosi simboliku Sa.Meni je asc u raku i ja kad zavolim nekoh to je duboko i zelim da odmah postane moja porodica.Medjutim,peta kuca bi trebala po pravilu da mi pocinje u skorpiji,ali pocinje u vagi i ljudi koje volim su leprsavi i ne zele da se toliko odomace sa mnom i eto problema.

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #643 poslato: 12:44:07, 02.Sep.2012. »
Takodje,ukljestene kuce imaju predsoblje,a to je vladar vrha ukljestene kuce,pa se u njih ulazi preko tog vladara.To je meni Venera u djevici u 4. kuci,koja bas i nije srecno,postavljena,ali je izvlaci dispozitor Me u sco koji jeste,ali je ukljesten.

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #644 poslato: 12:59:37, 02.Sep.2012. »
A kod mene je sve pod simbolikom Sa  :)
Vecina planeta grupisana je u Jarcu,u ukljestenoj kuci,tako da je kod mene sve duplo zakljucano haha.
Sve sto radim mi je otezano,dugo moram da tapkam u mjestu dok ne dodjem do prvih rezultata,dosta duze od svoje okoline.Ali naucila sam da i to ima svoje prednosti,prvo sto naucim cijeniti svoj rad i trud,kad se vec toliko namucim,a drugo sto sa vremenom postanem puno sposobnija u tome sto radim od tih sto sve lakse dobijaju.Sve ima svoje prednosti i mane.Samo meni Sade sati dosta teze padaju upravo zato sto mi je Sa u dominaciji u natalu,a tek kad Sa bude prolazio iznad ukljestene kuce,tek tad ce biti veselje  :roll:
« Najnovija izmena:: 13:02:19, 02.Sep.2012. Ouroboros »
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #645 poslato: 13:01:19, 02.Sep.2012. »
Slusaj ovo,moze li,po tebi planeta u konjukciji sa vladarem 7. ukazati na horoskopski znak osoba koje srijecemo?Moj slucaj to potvrdjuje,u zivotu sam najvise upoznala i druzila se sa skorpijama i lavovima,kao magnet ih privlacim,i okruzena sam njima.Saturn ima konjukciju sa Pl i So.

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #646 poslato: 13:04:47, 02.Sep.2012. »
Isti slucaj sa mnom, ja vec osjecam tenziju Saturna u sco i kako kuca u ukljestenu petu:-)

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #647 poslato: 13:07:02, 02.Sep.2012. »
Naravno da moze  ;) A to cak ne mora da bude ni do vladara 7.Recimo,meni je Mo u Sco 0Pl u 1. pa se najbolje slazem sa Skorpijama,a vladar 7. je Ma u Jarcu,pa su mi i Jarci na listi najdrazih.Citav zivot sam sa ta dva znaka,a i sama kod sebe osjecam dvojnost ta dva znaka,mnogo vise nego Vodoliju  :)
Natalna

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #648 poslato: 13:10:22, 02.Sep.2012. »
Tebi je vladar ukljestene Jupiter u djevici u 11., ti preko posla povezanim sa humanoscu i pomaganjem treba da otkljucas potencijale planeta.Slicnu simboliku ima i moja Ve0Ma u vir u kvadratu sa Neptunom.

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #649 poslato: 13:13:56, 02.Sep.2012. »
A to potvrdjuje i Hiron u 10. kao i moj odabir zanimanja,psihologija i sestrinstvo se temelje na pomaganju ljudima  :)
Natalna

Stranice: « 1 ... 63 64 65 66 67 ... 110 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000