Astro chat

• Odgovora: 1093
Stranice: « 1 ... 56 57 58 59 60 ... 110 »

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
  • Pol: Žensko
Odg: Astro chat
« Odgovor #570 poslato: 10:39:18, 16.Avg.2012. »

Meni je točila krv iz nosa jednom u životu, kada sam imala 17 godina, ali je to bilo od jake prehlade, povrijeđen je nerv i pošla sam kod ljekara, zapekao mi je to i od tada više nije. Imam i ja Mo90Ma, ali je orbis veći, pa ne znam koliko se osjeća, bolje da se ne osjeća.

Kod tebe se Mo90Ma vjerovatno orazio preko ostecenog vida,posto taj aspekt to hoce dati.Inace,koga god znam od ljudi da ima taj aspekt,ima problema sa vidom od djetinjstva i nosi sociva,naocare.Kod nekih primijecujem cak i kada je aspekt izmedju  Mo i Ma dobar,a nema drugij pokazatelja za to  (rzm)
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
« Odgovor #571 poslato: 10:41:27, 16.Avg.2012. »
Orbis između Mo i Ma mi je 8 stepeni i separacioni je... Sigurno, plus na to kad dodaš Mo ( oči ) konjukcija Ne ( magla ) dobiješ zamagljen vid tj. kratkovidost :(

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #572 poslato: 10:48:58, 16.Avg.2012. »
Orbis između Mo i Ma mi je 8 stepeni i separacioni je... Sigurno, plus na to kad dodaš Mo ( oči ) konjukcija Ne ( magla ) dobiješ zamagljen vid tj. kratkovidost :(

Da,da.U svakom slucaju,ta dva aspekta.Primijecujem po sebi,konjukcije sa Ne ili nesto izostre ili zamute,poremete.Ja imam Ma0Ne,pa imam nenormalno dobar njuh,mogu ljude razlikovati po mirisu tijela ,stalno nesto njuskam :) Me0Ne,pa neke niske tonove mogu da cujem savrseno dobro,a neke uopste ne cujem,i tu me bas zabode.Ako ne poznajem osobu,i ako ona prica malo brze ili malo ne razgovijetno,ja je nista ne cujem i ne razumijem.Onda citam sa usana.Savrseno cujem samo ljude koje poznajem,na njihove tonove sam se nekako naivkla  (*o*)
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #573 poslato: 10:59:48, 16.Avg.2012. »
Ja imam Ma90Ne i baš mi je izoštreno čulo mirisa do perfekcije. Me0Ne ti je sigurno dao lijep, romantičan glas, koji može da se mijenja, dobra bi bila za rad u dječijem pozorištu sa lutkama ;D

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #574 poslato: 11:05:42, 16.Avg.2012. »
Ja imam Ma90Ne i baš mi je izoštreno čulo mirisa do perfekcije. Me0Ne ti je sigurno dao lijep, romantičan glas, koji može da se mijenja, dobra bi bila za rad u dječijem pozorištu sa lutkama ;D

Isto kao i ja,samo njuskam haha.
Prije svega moze jako da se mijenja.Moze da ide od tvrdog,oporog,strogog do tih nekih romanticnijih varijanti,ali je svo vrijeme dubok,posto je sve to u Jarcu  ;D
Natalna

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • Zahvaljeno: 4 puta
  • 64
  • mizantrop 1%
« Odgovor #575 poslato: 11:15:07, 16.Avg.2012. »
Vidim svi kudite Mo90Ma, kod sebe nisam primijetila ista od toga sto ste naveli. ;D
Be Weird, at least you will have a unique Personality.

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #576 poslato: 11:17:14, 16.Avg.2012. »
Polako, još si mala, ima vremena da osjetiš ;D Ovaj aspekt daje i teško iskazivanje emocije, kao neki grč, ali i mogućnost da će nam neki muškarac - povrijediti osjećanja - Mjesec... bilo je toga kod mene.

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #577 poslato: 11:30:24, 16.Avg.2012. »
Moja drugarica ima Mo u Sco 90Sa.Emocionalna rezervisanost i kompleksi koji poticu od njenog odnosa sa majkom.Ima nesto sto majci nikad nece oprostiti.Bar po mom tumacenju.Ima jos neki aspekata koji to potvrdjuju.
Natalna

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #578 poslato: 11:36:19, 16.Avg.2012. »
A moja koleginica ima Mo u jarcu vladar 1. u kvadratu sa Sa u vagi - vladarem 7. i jako, jako je zatvorena, nikad ne priča kako se osjeća nego sve dobro je to, nikad ne priča o svom emotivnom životu, nikad je nijesam čula da je zaljubljena, a znamo se dugo.

Meni je bar Mo60Pl i M060Sa, Mo90Ve, pokazujem osjećanja kada vidim da mi je uzvraćeno, čim se druga strana hladi, i ja se ohladim, kao da osjećanja uključujem i isključujem po potrebi.

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #579 poslato: 11:42:33, 16.Avg.2012. »
A moja koleginica ima Mo u jarcu vladar 1. u kvadratu sa Sa u vagi - vladarem 7. i jako, jako je zatvorena, nikad ne priča kako se osjeća nego sve dobro je to, nikad ne priča o svom emotivnom životu, nikad je nijesam čula da je zaljubljena, a znamo se dugo.

Meni je bar Mo60Pl i M060Sa, Mo90Ve, pokazujem osjećanja kada vidim da mi je uzvraćeno, čim se druga strana hladi, i ja se ohladim, kao da osjećanja uključujem i isključujem po potrebi.

+ sto ti je Mo u Cap.Slicno kao i Ve u Cap,emociju pokazujes onda kad znas da ces imati povratnu informaciju.Treba ti sigurnost da bi se otvorila  ;)
Natalna

Stranice: « 1 ... 56 57 58 59 60 ... 110 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000