Astro chat

• Odgovora: 1093
Stranice: « 1 ... 75 76 77 78 79 ... 110 »

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • Pol: Muško
  • mizantrop 100%
Odg: Astro chat
« Odgovor #760 poslato: 12:59:25, 11.Sep.2012. »
da i ja sam jako beo i jako tesko primam boju na moru,ali ne gorim...

pa kazem,jarac na desc daje mrsave,zilave,ne previse visoke tipove,dugog nosa,izrazenih zglobova,brade,verovatno crne i maljave
"Power is being told you're not loved and not being destroyed by it." Madonna

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
  • Pol: Žensko
« Odgovor #761 poslato: 13:02:11, 11.Sep.2012. »
Mjesec u jarcu bi trebao da mi da taman ten, al kod mene je to otišlo u drugu krajnost, ja mogu da pocrnim, ali se rijetko izlažem ;D Obrazi su mi pomalo buckasti, vjerovatno zbog podznaka u raku, nos i usne srednje normalne veličine.

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #762 poslato: 13:07:50, 11.Sep.2012. »
Ovaj moj Saturn mora biti visok, nema mu druge, tako mi odgovara i tačka ;D

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #763 poslato: 13:16:14, 11.Sep.2012. »
Mjesec u jarcu bi trebao da mi da taman ten, al kod mene je to otišlo u drugu krajnost, ja mogu da pocrnim, ali se rijetko izlažem ;D Obrazi su mi pomalo buckasti, vjerovatno zbog podznaka u raku, nos i usne srednje normalne veličine.

Ne mora da znaci,svi Mo u Cap koje znam imaju skroz blijed ten,neke hladnjikave nijanse i maslinasto zelene oci.Izuzetak je moj otac,kome oci varijaru imedju zelene i smedje,ima tu neku mutnu boju.
A Sto se rasta tice,Pl nikad ne daje extreme u rastu.Za to,kao i za vecinu extrema je zaduzen Uran.Od znakova,Vodolija,Strijelac,Blizanci..
A sto se tice onog mog Ribe/Skorpija mislim da je 185cm visok,sto i nije neka extremna visina za muskarca,mada je njemu i Ma u Gem.
Pl mu je uticao dosta na crte lica i na oci.Ima jako lijepe oci i izuzetnu harizmu.On ima Pl na Asc,a strasno privlaci ljude oko sebe u pozitivnm smislu,a ja sa svojim Pl u prvoj kuci sam suprotnost.Moja energija uglavnom odbija ljude,na osnovu mog vibe-a stvaraju predrasude i zamrze me ,a da me nisu ni upoznali  :)
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #764 poslato: 13:18:07, 11.Sep.2012. »
 :placko: Onda se dvometraš ne uklapa u opisu moje 7. kuće :(

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #765 poslato: 13:20:42, 11.Sep.2012. »
baziracu se na ono privlaci ljude...ja ih privlacim ali uvek da me mrze...

mislim,malo se sva ta prica oko plutona naduvala,sad ako imam pl na asc mora da sam neki djavo ili da izgledam kao vanzemaljac,kazem 183cm,ok visina normalna nista extremno osim karaktera

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #766 poslato: 13:24:12, 11.Sep.2012. »
Kao sto je Plutonac rekao,Crnogorci su sami od sebe visoki i krupni ljudi,tako da se mozda ipak uklapa  ;)

Sta ja znam,meni je to uvijek bilo fascinantno kod ovog mog.Nevjerovatno kojom brzinom smota ljude,svi su u fazonu "On u sebi ima nesto pozitivno sto privlaci",a kos mene je stvar obrnuta.Ja im vise djelujem negativno,jos kad progovorim,pa kako mi i glas sam od sebe djeluje strogo i napadacki haha.Ne cudi me uopste  ;D
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #767 poslato: 13:26:43, 11.Sep.2012. »
Briga vas ;D Meni zamjeraju što preglasno govorim tj. što vičem, i što pretjeram kad stvari nazivam pravim imenom, pomalo se grublje ponekad izražavam.

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #768 poslato: 13:28:51, 11.Sep.2012. »
da,treba gledati uvek znak u koji vl asc odlazi...
kod mene lav,ne znam koje su visine lavovi u proseku,ali znam da sco i lav uticu na gustinu kose,kosa je istaknuta i stav imam lavovski

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #769 poslato: 13:30:01, 11.Sep.2012. »
Gledala sam natalnu kartu glumice Kaline Kovačević, ona je rođena 22.11.1983. godine, škorpija/rak. Saturn joj je u škorpiji u petoj kući, mislim da je neaspektovan, mada nijesam sigurna, a suprug joj je smeđ, svijetlih očiju, i viši dosta od nje, sportski menađer. Njoj je Mo u blizancima, ima isto svjetlije oči, čini mi se. Kaže da su se upoznali preko prijatelja.

Stranice: « 1 ... 75 76 77 78 79 ... 110 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000