Astro chat

• Odgovora: 1093
Stranice: « 1 ... 73 74 75 76 77 ... 110 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • Pol: Muško
  • mizantrop 100%
Odg: Astro chat
« Odgovor #740 poslato: 09:10:03, 11.Sep.2012. »
mislim da je i Mo spavanje,a Ne sanjanje...ja uvek sanjam,ali jako malo spavam i tesko se uspavljujem...lak mi je san i lako se razbije...kao macka sam,uvek na oprezu.Mislim da je i do Ic-a u Aqu
"Power is being told you're not loved and not being destroyed by it." Madonna

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
  • Pol: Žensko
« Odgovor #741 poslato: 09:17:17, 11.Sep.2012. »
Loše je kad je retro Mars u 3. kući još u lošem aspektu, onda se ne treba hvatati volana.
Meni je vladar 3. Sunce u škopriji, So0Sa, So120Asc, So0Me, ja još ne položih vozački niti imam volje.

Mjesec u jarcu je možda tvrd san, a tvoj u škorpiji bi trebao da da dubok, ali...

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #742 poslato: 10:47:57, 11.Sep.2012. »
a meni Sa vladar 3...za volanom se ne osecam dobro,a volim brzu voznju,medjutim Sa ne da,pa tako redje i sedam za volan

hmm,meni Mo u sco dao samo kosmare,a dubok san nisam imao nikad,i kao beba nisam nista spavao napatili se svi u kuci

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #743 poslato: 11:33:13, 11.Sep.2012. »
Pa može bit da ti Mo u sco da povremene košmare... Ja iako ima Mo0Ne, uglavnom ne umijem da protumačim svoje snove (*o*) Sanjam neke gluposti ili nešto što je obelježilo prethodni dan.
Ja ne volim brzu vožnju, plaši me, a i ne volim ljude koji brzo voze, uvijek se prepirem sa njima. A šteta što nijesam disciplinovana i voljna da krenem na časove vožnje, jer mislim da imam dobre reflekse - Me60Ma.

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #744 poslato: 11:43:32, 11.Sep.2012. »
Ja ne doživljavam retrogradne planete kao afliktovane, već im pripisujem slabije i blaže dejstvo i da im treba više vremena da se ispolje.
I meni je Saturn spaljen od Sunca, ovaj aspekt odlaže brak u ženskom natalu, daje supruga koji je težak ili bolestan, daje težak odnos sa ocem, što kod mene nije slučaj, više je to da je moj otac imao težak život i roditelje koji ga nijesu voljeli i koji su mu samo loše ostavili. Polje gdje je ova konjukcija je ugroženo ili oštećeno, pa meni do sad nije išlo dobro u ljubavi, a kako je peta kuća uklještena to je još pojačano loše dejstvo. Dalje, vladar vrha pete kuće je Venera na 29 stepenu djevice u konjukciji sa Marsem vladarem uklještene škorpije, sve to u 4. polju. Inače, Venera je suvladar 11., a Mars vladar 11. kuće. Ova konjukcija je posebno važna u mom natalu, jer mi je to ulazna karta u peto uklješteno polje...

Pa tu si u pravu.Jer ja sa ocem nemam nikakav odnos,cak uopste ne mogu reci da on za mene nesto osjeca.Nisam sigurna,jer ipak ima Mo u Jarcu,pa to ne pokazuje,ali je bas tiranin,ali samo za mene,za brata i majku ne.Vec sam pricala da ga je otac ostavio i da cijelog zivota u sebi pati zbog nedostatka oceve figure.I majka mu je takodje emotivno hladna,pa se nikad nije brinula o njemu kako spada.
Medjutim,meni je odnos sa cijelom porodicom narusen.Nekad se osjecam kao da im uopste ne pripadam,kao da sam visak,jer se njih troje fino slazu,dok ja ne dodjem.
Taj nedostatak topline doma mi je mnogo  tesko padao u djetinjstvu,do sad sam to nekako i preboljela.Tako da se iskreno nadam da se simbolika So0Sa i te spaljenosti upotpunila u tom smislu,i da to nece uticati na porodicu koju ja oformim i na mog supruga.

A sto se tice snova,imam i ja Mo u Sco,pa nemam dubok san,cak sta vise.A to za kosmare i ja potvrdujem.Vrlo vrlo rijetko sanjam fine snove,a i kad su fini,kad se rastumace,obicno im je poruka skroz negativna.Kada sanjam,jutrom se budim slomljena i umorna,tako da vise volim kad ne sanjam  (*o*)
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #745 poslato: 11:48:57, 11.Sep.2012. »
Tebi je So0Sa u 4. polju, a to je polje tvog oca, ali i porodice iz koje potičeš, pa se to odrazilo na distancu koju imaš sa njima, vjerovatno ste različiti karakterno, ali ovaj Sa bi možda govorio i da potičeš iz ugledne, tradicionalne, patrijarhalne porodice u kojoj se osjećanja ne pokazuju. Ipak, je tebi bitna porodica, jer je polje u kome nam je Sa možda najvažnije.

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #746 poslato: 11:54:59, 11.Sep.2012. »
Uzasno mi je bitna,ali naviknes se sa vremenom da neceg nema,kao sto nema tih pravih odlika porodice.
Mene vise od toga brine sto je meni spaljen Sa,koji je vladar stelijuma  :-\
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #747 poslato: 12:02:27, 11.Sep.2012. »
Nemoj se brinuti, viđi moj stelijum i spaljeni Saturn u petoj, sve će to biti dobro na kraju, samo pozitivno razmišljati, pozitivnom meditacijom prizivamo pozitivna dešavanja, ja probala, baš pomaže da se otkloni negativna energija zapisana natalnom kartom ;D

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #748 poslato: 12:07:45, 11.Sep.2012. »
Tog tvog definiše Pluton na ascedentu. Reci mi kako izgleda fizički, visok, nizak, plav, crn?
Moja drugarica lav/škorpija, sa Venerom u 10. u lavu ima kvadrata Pluton na ascedent i bolesno je ljubomorna bila u vezama, sada na supruga, oni joj to valjda tolerišu, možda im prija, sada je supruga prikliještila, ne izlazi iz kuće bez nje ;D Inače, muž joj je komandant u policiji :D

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #749 poslato: 12:24:48, 11.Sep.2012. »
Ouroboros ima problem sa porodicom i zbog njenog asc,vec sam o tome pisao,a fixne zvezde su nesto na sta se prakticno ne mpze uticati..

ja imam problem sa ocem iako nemam So-Sa aspekt,ali imam Me0 So..Me vladar 8. a So 10...pa sukobi odatle dolaze..

ja bi trebalo da sam najljubomorniji na svetu kad pogledas aspekte hahaha

Stranice: « 1 ... 73 74 75 76 77 ... 110 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000