Ustao sa operacionog stola i istukao hirurga

  • Odgovora: 0

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Alicia

  • *****
  • 5 822
  • Zahvaljeno: 3 puta
  • 64
  • Pol: Žensko
  • mizantrop 1%
Ustao sa operacionog stola i istukao hirurga
« poslato: 16:59:53, 08.Maj.2012. »
Nezadovoljni pacijent u Kini ustao je sa operacionog stola, gdje su ga pripremali za operaciju, i pretukao doktora u sali, a potom napravio lom po hodniku.

Bezbjednosna kamera u jednoj kineskoj bonici snimila je situaciju u kojoj je pacijent odjednom ustao sa operacionog stola i napao jednog od doktora iz nepoznatih razloga. Dr Li je muškarca pokušao da nagovori da se vrati na sto i podvrgne operaciji, ali on je zgrabio jedan od hirurških instrumenata i napao doktora. Pošto se doktor izmakao, pacijent je zgrabio sto i njime počeo da udara hirurga.

Dr Li je pokušao da pobjegne iz operacione sale, ali ga je pacijent stigao i nastavio da tuče zbog čega je doktor zaradio višestruke povrede. Osim napada na hirurge, pacijent je razbio i staklena vrata hodnika koja su služila hermetičkom zatvaranju, zbog čega se u tom trenu zaustavilo 15 operacija koje su bile u toku.

Poslije 20 minuta divljanja pacijent se konačno smirio, a porodica ga je nagovorila da se ipak podvrgne operaciji. Dodijeljen mu je drugi hirurg, a njegovoj porodici je dopušteno da bude sa njim za vrijeme operacije.

Kasnije je ustanovljeno kako je neimenovani pacijent po hitnom postupku primljen u bolnicu zbog povreda zadobijenih nožem, i da mu je izmjerena visoka količina alkohola u krvi.

Izvor


Be Weird, at least you will have a unique Personality.
 

 

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.


Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000

Related Topics

  Naslov teme / Započeo Odgovora Najnovije:
0 Odgovora
1137 Pregleda
Najnovije: 07:30:07, 05.Feb.2010.
miss80