Toma ili Boris

• Odgovora: 37
Stranice: « 1 2 3 4 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže tikica

Počasni član
  • 1 743
  • 12
  • Pol: Žensko
    • Facebook
Odg: Toma ili Boris
« Odgovor #10 poslato: 11:57:22, 14.Maj.2012. »
ma nemam pojma......jedino znam da je Nikolićeva priča toliko patetična....ja to ne mogu da slušam

Tu se slazem a Tadic pa ima toliko optimistican pristup kao da nam cvetaju ruze  (*o*)
Zaljubljenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
« Odgovor #11 poslato: 20:49:09, 16.Maj.2012. »
Tadic pa ima toliko optimistican pristup kao da nam cvetaju ruze  (*o*)
Bolje i preterani optimista nego da izgleda kao da su mu (daleko bilo) poumirali svi u porodici, a on, pukim slucajem, uspeo da pobegne grobaru ispod lopate!

*

Van mreže web manijak

• 1 841
  • 31
  • Pol: Muško
  • Neka ostane licno
« Odgovor #12 poslato: 22:05:22, 16.Maj.2012. »
Kako ga je razbio Toma veceras  ;D   Tomislave odusevio si me (e*e)

Poceo Boris da muca  ;D

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
« Odgovor #13 poslato: 13:45:23, 17.Maj.2012. »
Da li ste culi analizu psihologa? A jaaadan Tomica  ;D
Bravo Borise  (e*e) pokazao si mu kako se ponasa i izrazava drzavnik!

*

Van mreže Miloš Mi.

Marketing menadzer
  • 5 212
  • Zahvaljeno: 41 puta
  • 193
  • Nije bitna masa nego izdržljivost :P
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
« Odgovor #14 poslato: 14:29:40, 17.Maj.2012. »
Tadic je mnogo razocarao poslednjih godina, iako ponavlja kao papagaj da je nase KiM on i dalje potkopava 1244 jer priznajemo njihova dokumenta, diplome pa se jos dogovaramo da sa njima integrisano upravljamo prelazima...   ma nista im ne dozvoljavaj, ne prihvataj nista i shvatice da oni od nas vise zavise, mi mozemo bez njih a oni bez nas ne mogu...  standard ljudi nije nikad bio losiji, mogucnosti za skolovanje, zaposlenje iz dana u dan se sve gore i gore pa da li se tako vodi drzava?? 

U Evropi zdravstvene usluge su kod nas na poslednjem mestu, nezaposlenost najveca, prosek plata najnizi, u svemu smo na poslednjem mestu  ???

Samo jer su nas doveli u ovu situaciju dacu Nikolicu glas  ;)
Strah me čini jačim i boljim.

*

Van mreže tikica

Počasni član
  • 1 743
  • 12
    • Facebook
« Odgovor #15 poslato: 21:21:30, 17.Maj.2012. »
Bolje i preterani optimista nego da izgleda kao da su mu (daleko bilo) poumirali svi u porodici, a on, pukim slucajem, uspeo da pobegne grobaru ispod lopate!
Samo sto nama nije bitno kako neko izgleda nego je bitnije da taj neko zavrne rukave i digne ekonomiju na noge  (mah:mah)
Zaljubljenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)

*

Van mreže mila91

• 1 555
  • 11
« Odgovor #16 poslato: 22:22:25, 18.Maj.2012. »

Nale   :h055: nikada nisam čula ni crnje, ni smešnije poređenje  :)
.....inače slažem se, optimizam je svakako za podržati, pa kako bude....zapravo ja iskreno verujem da kada bi se svako od nas, mislim, nas, građana  države Srbije, popravio samo za sekundicu, rešili bismo gomilu problema
....večno samo kritikujemo.... (*o*)

*

Van mreže web manijak

• 1 841
  • 31
  • Neka ostane licno
« Odgovor #17 poslato: 23:58:25, 18.Maj.2012. »
Ja sam se popravio 50 puta dok je on bio predsednik ali nema promene  ;D 

Putin kada je dosao na vlast nije cekao da se gradjani poprave za sekundicu nego je kao pravi reformator digao Rusiju  ;)

*

Van mreže mila91

• 1 555
  • 11
« Odgovor #18 poslato: 00:58:54, 19.Maj.2012. »
Ja sam se popravio 50 puta dok je on bio predsednik ali nema promene  ;D 

Putin kada je dosao na vlast nije cekao da se gradjani poprave za sekundicu nego je kao pravi reformator digao Rusiju  ;)

verujem da si se popravio kada tako kažeš  (e*e) , ali ti si samo jedan....koliko nas je sedelo i bilo samo nezadovoljno onim što je tamo neko uradio
da li bi ljudi imali vremena da se bave svim i svačim, da se malo više bave sobom?
i, uzgred, uz svo veliko istorisko prijateljstvo  (*o*) "nas i Rusa trista miliona", Stbija nije Rusija, ni po čemu nisu slične....verujem isto tako da nemamo pojma kako živ prosečan Rus.....ne bih o tome raspravljala dalje, mislim da suviše malo znamo...možemo da nagađamo  (*o*)

*

Van mreže web manijak

• 1 841
  • 31
  • Neka ostane licno
« Odgovor #19 poslato: 12:19:20, 19.Maj.2012. »
Pusti ti filozofiju  ;D

Ako im je 530 evra http://www.politika.rs/vesti/najnovije-vesti/POVECANA-PROSECNA-PLATA-U-RUSIJI-i136226.lt.html
i stopa nezaposlenosti mnogo manja od nase http://www.b92.net/biz/vesti/svet.php?yyyy=2012&mm=03&dd=21&nav_id=592908

O cemu mi pricas?  ;D

Aj sa Rusijom, nego ne mozemo ni sa Albanijom da se poredimo  ;D

Podaci Republičkog zavoda za statistiku ukazuju da je u istom mesecu prosečna plata u Albaniji bila 380 evra, Bugarskoj 390, a u Rumuniji 480 evra. Istovremeno, zarade u Makedoniji bile su 380 evra, BiH 450, Crnoj Gori 530, Hrvatskoj 800 i Sloveniji 1.000 evra.

Zato cuti i ne pisi svasta da ti se ljudi ne smeju  ;D

Stranice: « 1 2 3 4 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: ova tema je trenutno zaključana! Samo administratori i urednici mogu da odgovaraju.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000