Besplatno tumacenje natalne karte

• Odgovora: 30
Stranice: « 1 2 3 4 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
  • Pol: Žensko
Odg: Besplatno tumacenje natalne karte
« Odgovor #20 poslato: 14:24:55, 27.Mar.2009. »
Hajde da i ja pitam nesto sto me kopka ovih dana  (*o*) .
Pokusavala sam sama da dodjem do odgovora i nesto mi se tu ne uklapa pa bih bas volela da cujem i tvoje misljenje  :).
MC "simpatican"  ;D, vladar istog fino postavljen, JU,UR u konjukciji trigon sa SO i ME iz II kuce...
A sada malo detalja:
Ekonomista sam po struci a sada studiram menadzment. Zelja mi je da se zaposlim u neku od (silnih) banaka pa shodno tome, konkurisem gde god je raspisan (a i tamo gde nije) konkurs ;D. Interesuje me da li imam predspozicije u natalu za gradjenje karijere - neko direktorsko mesto i sl?
dakle, kako ti se cini postavka planeta sto se tice posla u bankarsko/finansijskom sektoru tice?
Evo natalne karte sa tranzitima na danasnji dan, ako zatreba:
[img=http://img440.imageshack.us/img440/2471/nale.th.png]

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #21 poslato: 23:05:57, 30.Mar.2009. »
A sta meni kazu planete?

Posto nisi postavila konkretno pitanje ja cu uopsteno...
mysty, ti si rodjena u znaku Skorpije sa ascedentom u Vagi. Sunce u skorpiji pokazuje da ces ti u ovoj inkarnaciji imati jako teske zadatke i da ces njihovim resavanjem napraviti jedan veliki progress licnosti. Sunce u Skorpiji a ascedent u Vagi ukazuje na jednu kontradiktornost u tvojoj prirodi jer je Skoprija vodeni a Vaga vazdusni znak. Drugi te vide kao osobu koja tezi kompromisu, harmonicnim odnosima, osobu koja se bori za ravnotezu, a inace imas jednu skorpionsku crtu licnosti koja nije vidljiva na prvi pogled i koja ce se ispoljiti samo kad to sudbina bude zahtevala od tebe.

Posto je Skorpionima kljucna rec transformacija treba obratiti paznju na tvoju drugu kucu gde se nalazi Sunce.
Tokom zivota radices na izgradnji i transformaciji svog sistema vrednosti i uz to ces se realizovati i ispoljiti. Postoji teznja za materijalnim vrednostima ali i mogucnost da se dobro zaradi kroz konstatni rad. Posao moze biti vezan za neku samostalnu delatnost ili gradjenje biznisa na svojim ili partnerovim sredstvima. Veliki uticaj na kreiranje sistema vrednosti imaju prijetelji, okolina, planovi…
Sto se tice prijatelja mislim da previse ocekujes od njih i da uglavnom na njihovim manama ces uciti i postavljati nove kriterijume vrednovanja drugih ljudi pa i sebe.
Po mom misljenju jesi osoba koja tezi kompromisima ali ce puno puta drugi ljudi skoro beskompromisno ti nametati svoj stav. Kada bude stani-pani pokazaces karakter Skorpije.

Harizmaticna si zbog ove konjukcije Venere i Plutona ali mislim da je to i jedan od najbitnijih aspekata u tvojoj natalnoj karti jer je tu vladar ascedenta i konacni dispozitor Suncevog znaka. Tako da ova konjukcija ima veliki uticaj na tvoj zivot, zadovoljstva, veze, ljubav...
Ljubavi su opsesivne, jake...  pod pritiskom...
Venera je pod upravom Plutona...

Trenutno si u periodu velikog preispitivanja a bitniji momenti nastupaju kada Saturn proseta preko konjukcije u prvom i konjukcije u drugom polju.

Srecno!  (mah:mah)
« Najnovija izmena:: 11:52:43, 31.Mar.2009. * Charobnjak * »

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #22 poslato: 01:49:15, 10.Apr.2009. »
Potrebni uslovi za tumacenje se nece menjati narednih dva meseca. Tako da sledecu promenu mozete ocekivati pocetkom juna. Nadam se da nasi aktivni clanovi foruma nece zameriti sto je doslo do ovih promena jer je to sve u cilju boljeg i azurnijeg funkcionisanja ove teme pa i samog foruma. Hvala na razumevanju. Nastavljamo dalje...

interesuju me polja ljubavi i posla (zanimanja)...

evo ovako: interesuje me da li ce me uskoro ''zadesiti'' ljubav i imali je u skorijoj buducnosti?
joj..imam vezicu..ali mi nista ne znaci.. zelim da znam da li ce uskoro biti ,ajd da kazem tako, ''nesto kvalitetnije'' ...

*eventualno: da li ce moj posao biti vezan za inostranstvo?*

Mozda je bilo bolje da postavis pitanje sta treba da se promeni kako bi nastupila normalna i vredna veza ali ti si birala pitanje.

Na samom ascedentu se nalazi Venera koja ti je dala lepe crte lica, dala ti je smisao za lepo, smisao za eleganciju, za harmoniju cak mozda i za umetnost. Njen polozaj treba iskoristiti u konstruktivne svrhe kako ne bi pokazala negativne osobine (npr preterivanje u radu, preterivanje u lenstvovanju, preterivanje u hrani, preterivanje u trosenju, preterano sedenje za racunarom, preterivanje u nekim zadovoljstvima...)

Posto je Venera vladar 6. kuce a u opoziciji je sa Plutonom koji je smesten u 6. kuci moze ti doneti zdravstvene tegobe ili probleme na radnom mestu a sve zbog toga sto ne znas biti umerena. Ne znam da li se bavis nekim sportom ali neka umerena i konstatna fizicka aktivnost i rekreacija bi ti bila stvarno neophodna.

Algol na samom ascedentu u konjukciji sa Venerom i opoziciji sa Plutonom moze da bude nezgodan i opisuje svojeglavost tebe i tvojih partnera pa kompromis treba da bude na prvom mestu. Privlace te magneticne osobe, seksipilne, tajanstvene, osobe koje imaju psihicku ili fizicku moc, uticajne, opasne cak mozda i fanaticne na neki nacin...   Posto si povredljiva osoba trebas dobro izbrati s' kim ces biti. Tesko procenjujes ljude jer se vodis cudnim nekim stavovima (cudna ocekivanja) i mislim da po tom pitanju upoznavanja drugih ljudi treba da budes detaljna i realna kako o njima ne bi stvarala krivu sliku. Ne upustaj se u veze sa osobama koje realno slabo znas (iako ti to sve izgleda privlacno) jer pitanje koliko bi ti imala pozitivno u toj vezi.

Na planu ljubavi se cesto desavaju velike turbulencije. Desava se da u pojedinim trenucima imas veliku potrebu za uzivanjem, da razbuktas strast do te mere da neko na kraju bude povredjen ili naidju trenuci kada si hladna, rezervisana, racionalna i znas sta hoces od emotivnog zivota.
Tebi je potreban emotivno-zreo, privlacan i racionalan partner.

Znaci na ljubavnom planu dosta toga zavisi od tebe, od tvojih promena u razmisljanju. Moguce da ne osecas ljubav onako kako bi trebalo i da mislis da si malo manje trazena u ovom periodu iako je to vise tvoj subjektivan osecaj ali ljubavnom zivotu moras malo zrelije pristupati. Trenutni tranzit Saturna kroz 5. polje pokazuje da je ovo period jednog sazrevanja na planu ljubavi i on ce trajati i cele naredne godine tako da kako vreme odmice sve ce biti vise sanse da zapocnes neku ozbiljniju vezu. Solar od ovog do sledeceg rodjendana nagovestava puno desavanja na ljubavnom planu ali sto bi se reklo "dva put meri jednom seci". Imaces potrebu da pokazes ljubav i period od ovg do narednog rodjendana vazan je za tvoj ljubavni zivot.

Posao ili karijera ti mogu biti vezani za inostranstvo cak mozda i u inostranstvu ali ces morati da uskladis emotivni zivot i karijeru.

Srecno
(mah:mah)

« Najnovija izmena:: 23:13:15, 18.Apr.2009. * Charobnjak * »

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #23 poslato: 02:50:24, 10.Apr.2009. »
Hajde da i ja pitam nesto sto me kopka ovih dana  (*o*) .
Pokusavala sam sama da dodjem do odgovora i nesto mi se tu ne uklapa pa bih bas volela da cujem i tvoje misljenje  :).
MC "simpatican"  ;D, vladar istog fino postavljen, JU,UR u konjukciji trigon sa SO i ME iz II kuce...
A sada malo detalja:
Ekonomista sam po struci a sada studiram menadzment. Zelja mi je da se zaposlim u neku od (silnih) banaka pa shodno tome, konkurisem gde god je raspisan (a i tamo gde nije) konkurs ;D. Interesuje me da li imam predspozicije u natalu za gradjenje karijere - neko direktorsko mesto i sl?
dakle, kako ti se cini postavka planeta sto se tice posla u bankarsko/finansijskom sektoru tice?
Evo natalne karte sa tranzitima na danasnji dan, ako zatreba:
[img=http://img440.imageshack.us/img440/2471/nale.th.png]

Planete su dobro postavljene (idealno postavljene retko kad mogu biti)
Vladar desete u desetoj, vladar ascedenta u desetoj pa jos oni u konjukciji i trigonu sa Suncem i Merkurom ukazuju da su okrenuta postizanju uspeha i postizanju neke visoke pozicije. Mesec vladar 6. kuce se nalazi u 8. koja moze predstavljati banku posebno sto je na stepenu Bika-novac. Ovako polozen Mesec ukazuje i na upravljanje ili manipulisanje tudjim novcem, tudjim sredstvima...  sto je posao jednog menadzera ili ekonomiste u osiguranju, ali trebas biti obazriva kod ugovora...

Transformacije i promene na radnom mestu, mozda cak i promena posla. Radno mesto ti moze biti jako zahtevno i da ukazuje na jednu vrstu rizika ali gde je veliki novac tu je i rizik ;)
Bices na visokoj poziciji samo ce mozda nekad biti potrebno da menjas ciljeve.
Imas predispozicije da budes na nekoj poziciji da vodis neki tim, jaka si individualno i imas talenat vodje. Nemoj mnogo unapred da planiras jer ces vise puta hrabro menjati svoje planove..... nenadano.

Interesatno je da mozes i da imas svoj biznis gde ces imati potcinjene ili da zapocnes nesto svoje mozda cak vezano za ekonomski sektor. To moze biti neki smeli poduhvat koji ce izazvati divljenje drugih a tebi doneti uspeh. Samo napred.

Sto se tice trenutne situacije pogledao sam solar, tranzite i ova godina je bitna i zvezde su naklonjene ali moras bas da se potrudis. Nadam se da uskoro kreces sa poslom pa se javi da nas castis :)
Ono sto jedino mogu da ti preporucim jeste da ne zanemaris ljubav i decu zarad karijere.

Srecno
  (mah:mah)
« Najnovija izmena:: 06:26:02, 10.Apr.2009. * Charobnjak * »

*

Van mreže *Mew - S.w.E.e.T*

• 1 113
  • Zahvaljeno: 3 puta
  • 3
  • ..samo u snu..ljubav postoji za nas..
« Odgovor #24 poslato: 10:33:00, 11.Apr.2009. »

haha pa ne mogu da verujem :D opisao si me samo tako ;)
recimo da sam pretpostavljala da ce mi sve ovako ispasti jer sam isto i ja primecivala oko sebe..
al ono sto da ne proverim kada vec ispunjavam uslove ^^
btw hvala za informaciju na poslu..to mi mnooogo znaci.. ^^
« Najnovija izmena:: 20:49:46, 11.Apr.2009. * Charobnjak * »
...Te busque debajo de las piedras y no te encontre
En la manana fria y en la noche te busquer Hasta enloquecer Pero tú llegaste a mi vida como una luz Sanando las heridas de mi corazon Haciéndome sentir vivo otra vez...

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
« Odgovor #25 poslato: 18:38:09, 12.Apr.2009. »
Kao prvo: jedno veliko HVALA  :)!
Da, znam da planete nikada nisu idealno postavljene i da su ove moje sasvim fino rasporedjene. Jedino sto mi moja nestrpljivost (a i MO u VIII polju  ;D) zamagli vid pa mi sva desavanja izgledaju taaaako spora...

Hvala na upozorenju da pripazim prilikom sklapanja ugovora.
A sto se planiranja tice, to ce mi malo teze pasti - da ne planiram puno toga unapred  ;D. Ja bih, ako moze, ceo zivot unapred da isplaniram xixixix...

Bas sam danas razmisljala o tome kako je tesko dobiti posao i kako bi bilo dobro da jednoga dana pokrenem nesto svoje ali nisam bila sigurna imam li potencijala za to! Hvala na pomoci :).

Ako jednoga dana budem imala decu, mislim da ih necu zanemarivati zbog karijere. U svakom slucaju, bitno mi je tvoje upozorenje jer nikada sa sigurnoscu ne mogu tvrditi neke stvari. Ovako cu to imati u vidu. A ljubav...kad je bude, necu je zanemarivati.
Hvala jos jednom pa kad "legne" prva plata, vodim na veceru  (kiss3)
« Najnovija izmena:: 19:16:47, 12.Apr.2009. * Charobnjak * »

*

Van mreže Little_dress

• **
  • 326
  • 1
« Odgovor #26 poslato: 14:56:14, 06.Jul.2009. »
Ok, onda neka bude pitanje, karakteristike osobe sa kojom ću ući u brak i ako može kada.

Unapred zahvalna
Moja Natalna karta
 ...Sanovnik s jasnim slovima lako je to sa snovima nevolje krenu onda kad tumačim stvarnost...

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #27 poslato: 19:35:13, 09.Jul.2009. »

i ako može kada.

Ne moze.

Ok, onda neka bude pitanje, karakteristike osobe sa kojom ću ući u brak?
Unapred zahvalna

Tvoj partner bi trebao da bude komunikativna i druzeljubiva osoba. Verovatno ce biti osoba koja poseduje dozu specificne energije koja se prepoznaje na prvi pogled...  u ocima, karakteru, psiho-fizickoj snazi (energiji)...  To bi trebala da bude osoba koja u potpunosti zivi od svog rada, imucna osoba. Nece biti materijalista ali ce biti neko ko smatra da novac ili ono sto poseduje daje neku vrstu moci.

Uz pomoc tajnih veza ili protekcija uspece da dosta toga postigne. Zasijace u simbolici IX kuce i tu ce uspeti svoje podsvesne zelje da ispolji.

Pretpostavljam da ce ovo biti osoba koja voli ali svoje osecaje i emocije ne pokazuje tek tako lako. Moguce da ce neki dogadjaji iz proslosti uciniti da bude obazriviji po pitanju emocija i da ce ljubavnom zivotu malo racionalnije pristupati. Kada su u pitanju ljubav i deca bice potrebno da se uskladi tvoja volja za odredjenim stvarima i njegov racio.

Partner ce biti osoba koja zeli da dominira gledano iz tvog ugla ali realno i objektivno oboje cete zelete dominantniju poziciju u braku. U braku ne bi trebalo da bude previse kontrole i ne bi trebalo da bude takav odnos gde se nesto mora jer to moze biti protiv braka.

Ono na sta bi trebalo da obratis paznju pri izboru partnera je to da ideal ne postoji i da ne ocekujes da ti uvek bude uzvraceno na isti nacin tj na neces uvek dobiti onako kako si ti pruzila. Kada si u vezi nikako ti ne preporucujem flert, koketiranje, ljubavne igrice jer to moze samo unistiti vezu a nikako ne moze da je unapredi u tvom slucaju. Inteligentan i inspirativan partner bi ti prijao...

Srecno!

*

Van mreže Little_dress

• **
  • 326
  • 1
« Odgovor #28 poslato: 11:20:36, 10.Jul.2009. »
Hvala puno dragi prijatelju.

Cmokić
Moja Natalna karta
 ...Sanovnik s jasnim slovima lako je to sa snovima nevolje krenu onda kad tumačim stvarnost...

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #29 poslato: 23:03:49, 31.Maj.2010. »
Ukoliko ste poznavaoc astrologije i želite da ovaj forum učinite kvalitetnijim i boljim javite nam se kako bi ova tema i dalje bila otvorena za pitanja naših vernih članova.  :smesko:

Stranice: « 1 2 3 4 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: ova tema je trenutno zaključana! Samo administratori i urednici mogu da odgovaraju.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000