Sve napisano me je dirnulo do suza.Ali (ne bi ja bila ja) molim te da mi napises mogucnost ili nacin upoznavanja drugog bracnog partnera.Jako mi je zao sto ne zelis nagovjestiti kada bi "zvijezde" podrzale to,ali eto mozda jos savjet da li bi mi bila povoljnija formalna ili neformalna bracna zajednica.Ovo te pitam iz nekog licnog straha,i rado bi cula da li bi mozda bilo "vise srece" ako to ne bi bila potpisana zajednica.Ali vise od svega bi zeljela da mi nagovjestis taj savjet iz karte gdje bi ga mogla sresti,ili "nacin" upoznavanja...Please....Sto se tice analize,malo si me zbunio spomenuvsi stepen Vodolije za moje Sunce...receno mi je da je ono na stepenu Jarca tj 10st18'.Analiza mene i mog zivota u tim kratkim crtama ti je bez greske ija vjerujem da cemo se mi cak nekada i upoznati u zivotu,bas zbog svega ovoga.O mom "prvom promasaju" ne trebam ni komentarisati,ti si dovoljno opisao.Pitam te sve ovo jer kako ti rece moja intuicija je toliko jaka da je za mene nekada umor,a nakon toliko godina posle prvog razvoda umori me predosjecaj da je to drugo doslo na red,shvatas me,jel da.Od prosle jeseni se ne mogu otrgnuti tom osjecaju.Necu da te lazem,vec sam imala jedan razgovor na ovu temu jer meni intuicija salje non-stop "poruke,ali astrologija je zaista nesto drugo,vi nalazite puno toga konkretnijeg sto ja ne mogu "desifrovati" na osnovu ovog predosjecaja.Rekoh ti da sam u jednoj "komplikovanoj" vezi a jako mi je zao sto nikako ne mogu da ti dam njegov natal.To je neizvedivo a ti ces shvatiti kad si vec ovako fantasticno rekao "moj zivot".Evo ja te molim ako mi zelis dati jos samo te nagovjestaje za upoznavanje.Ili ako je tebi jos nesto znacajno "zapelo' za oko.I zato ti rekoh ja zaista ne koristim ovakve prilike i konsultacije za pricu o tome sta me ceka za 10 godina,ne,nikada to ne pitam,ja samo zelim cuti nesto o onome sto me trenutno muci.