Besplatno tumacenje natalne karte

• Odgovora: 30
Stranice: « 1 2 3 4 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
Odg: Besplatno tumacenje natalne karte
« Odgovor #10 poslato: 00:08:10, 19.Jan.2009. »
e bogomi cu i ja neshto da pitam...
konkretno..soliram skoro tri godine i zanima me kad ce mene konachno neshto da 'tresne' mislim na ljubavno ludilo, a ne da me otrese ka' murvu..i kakav ce biti taj neko..njegove opshte karakteristike..poznajem li ga i sl...
karta mi je u potpisu..
znachi interesuje me ima li ikakve ljubavi na vidiku?...

Imas nekoliko lepih aspekata npr Mesec 60 Venera, Venera 120 Jupiter, Venera 0 MC...  ali ono sto bode oci jeste ovaj Uran u konjukciji sa DESC i Mars 90 Uran (separacija)
Pretpostavljam da je ta prosla veza bila kada su po primarnim direkcijama Jupiter i Merkur bili u trigonu.

Moras mnogo smirenije i stalozenije da reagujes u svakom pogledu pa i u ljubavi. Dosta si impulsivna i nagla pa ce se tvoje veze jednostavno vise puta kidati. Nekako si sva nestrpljiva, prebrza, delujes munjevito i nemas razumevanja u odnosu sa ljudima a i sa momcima u vezi.

Seks ne manjka i udvaraci ali puno zapocetih i puno prekinutih veza-nenadano. Dosta slobodno pristupas vezama i seksu pa su moguca razocarenja. U tebi tinja slobodan pristup seksualnom nagonu i ne stidis ga se.

Mislim da po pitanju partnera trebas da se aktiviras i u ovom periodu dok tranzitni Jupiter gazi tvoju natalnu Veneru, ulazi u trigon sa natalnim Jupiterom i pravi sekstil sa Mesecom. Mnogo vece sanse za upoznavanje i gradjenje dobrih veza(odnosa). Inace stare i karmicke ljubavi ce uvek biti tu negde i cini mi se da ce te to i najvise povredjivati pa bih ti preporucio da biras.
Veze i brak krecu iz velikih ljubavi, sa prijateljem, starim poznanikom, starom ljubavlju, momkom iz okoline...   zbog ovog Neptuna u sedmom pokusaj maksimalno da ih pre veze ili braka sto vise upoznas kako ne bi dolazilo do razocarenja.

Srecno ;)
« Najnovija izmena:: 20:21:00, 27.Jan.2009. * Charobnjak * »

*

Van mreže Tranzitna_Venera

• **
  • 142
  • 0
  • Pol: Žensko
« Odgovor #11 poslato: 10:04:21, 19.Jan.2009. »
e bogomi cu i ja neshto da pitam...
konkretno..soliram skoro tri godine i zanima me kad ce mene konachno neshto da 'tresne' mislim na ljubavno ludilo, a ne da me otrese ka' murvu..i kakav ce biti taj neko..njegove opshte karakteristike..poznajem li ga i sl...
karta mi je u potpisu..
znachi interesuje me ima li ikakve ljubavi na vidiku?...

Imas nekoliko lepih aspekata npr Mesec 60 Venera, Venera 120 Jupiter, Venera 0 MC...  ali ono sto bode oci jeste ovaj Uran u konjukciji sa DESC i Mars 90 Uran (separacija)
Pretpostavljam da je ta prosla veza bila kada su po primarnim direkcijama Jupiter i Merkur bili u trigonu.
proshla veza bila je prije 3 godine, vidish iskreno, nikad nijesma gledala tranzite za taj dan :)
Moras mnogo smirenije i stalozenije da reagujes u svakom pogledu pa i u ljubavi. Dosta si impulsivna i nagla pa ce se tvoje veze jednostavno vise puta kidati. Nekako si sva nestrpljiva, prebrza, delujes munjevito i nemas razumevanja u odnosu sa ljudima a i sa momcima u vezi.
znam, sve to znam, i mnogima sam se zamjerila svojim ponashanjem, ali ja sam takva, pokushala sam da se promijenim zbog sebe, ali slabo ide..jednostavno reagujem u momentu..da li cu da opsujem, poljubim, zagrlim, vrisnem, slomim neshto, zavisi od momenta..ruzhno jeste, posebno kad je zhensko u pitanju, ali..vidish mi i sam Me vladar ASC 90 sa ASC, istao kao Ma...znachi jednostavno zhiva vatra, koja ce da saspe sve shto misli..nepromishljeno, naglo i zaista bez zle namjere...ali nece dovijeka trpjeti moje ispade, pa izvinjenja, znam..ali ja sam svjesna svoje ruzhne osobine, pa mi se i da pogledati kroz prste ;)..Tachno je ono za veze, momci su jednostavno odlazili od mene...u zadnje vrijeme ni ne pokushavam da ih vratim..ni momke, ni osobe..
Seks ne manjka i udvaraci ali puno zapocetih i puno prekinutih veza-nenadano. Dosta slobodno pristupas vezama i seksu pa su moguca razocarenja. U tebi tinja slobodan pristup seksualnom nagonu i ne stidis ga se.
da imam ponuda za seks imam, udvaracha isto tako, posebno ozhenjenih, najvishe preko neta i od toga hocu da ishashavim...Nijesam pristalica takvih shema i veza i ne pada mi na pamet da ikome pokleknem u tom smislu..
meni je ozbiljna veza od prvog dana zabavljanja i tako joj pristupam..nema kod mene onoga e mi cemo sad da probamo, pa da vidimo..ne, meni je prvi dan isti kao i poslije 3 godine...
Mislim da po pitanju partnera trebas da se aktiviras i u ovom periodu dok tranzitni Jupiter gazi tvoju natalnu Veneru, ulazi u trigon sa natalnim Jupiterom i pravi sekstil sa Mesecom. Mnogo vece sanse za upoznavanje i gradjenje dobrih veza(odnosa).
trudim se i pokushavam da budem dobra i umiljata..vidjecemo kako ce to da ide ;)
Inace stare i karmicke ljubavi ce uvek biti tu negde i cini mi se da ce te to i najvise povredjivati pa bih ti preporucio da biras.
to je ono shto me muchi..uvijek se vracaju..kao Feniks iz pepela... ::)
Veze i brak krecu iz velikih ljubavi, sa prijateljem, starim poznanikom, starom ljubavlju, momkom iz okoline...  
ja cu se samo tako i udati, ako se budem 'potpisivala'..samo iz velike ljubavi, drugachije ne dolazi u obzir ;)..prijatelj ok, i stari poznanik..bitno je samo da ga dobro upoznam :)
zbog ovog Neptuna u sedmom pokusaj maksimalno da ih pre veze ili braka sto vise upoznas kako ne bi dolazilo do razocarenja.
eh...samo cu ovo napisati i sve ce ti biti jasno...ma ja sam luda, ja ih idealizujem...

Srecno ;)
Hvala  :-*
i zahvaljujem ti se na tumachenju i ukazivanju na greshkama..meni to mnogo vishe znachi od raznoraznih isticanja mojih dobrih osobina ;)

« Najnovija izmena:: 10:13:51, 19.Jan.2009. Maestro »
Shto jedete g0*na kad je hamburger euro?
moja natalna karta

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #12 poslato: 02:54:12, 23.Jan.2009. »
Razmisljah sta da pitam, i posto mi se ucini da od ljubavi nema vajde, resih pitati za posao-karijeru... Dakle, sta cu raditi, tj. koje mi zanimanje "lezi"? Studiram spanski...

p.s. Hvala...
Ti trebas da se odlucis za zanimanje gde mozes da se kreativno izrazis. Ono sto radis trebalo bi da ti bude zadovoljstvo jer ces tad da istinski pokazes svoju kreativnost. Sa ovim polozajem Jupitera mislim da ces dostici najvise stupnjeve na lestvici ali ne parolom "lako cemo" nego trudom i zalaganjem. Preporucujem ti da izbor karijere bude ono sto volis jer ces na taj nacin doziveti progres i priznanje. Vladar Ascedenta (Sunce) koje je otislo na prelaz izmedju desete i jedanaeste sve to pojacava.
Na tvoje poljuljano samopouzdanje malo uticu osobine koje si nasledila od majke ili te tvoja podsvest cini nesigurnom.

Vladar 6. u 5. a vladar 5. u 10-oj....  definitivno se radi o nekim kreativnim zanimanjima, umetnost, jezik, kocka, sport...   
Mesec iz 12. u 6. a u Vodoliji, mozda budes i radila u nekoj zdravstvenoj organizaciji, dobrotvornom drustvu, humanitarnoj organizaciji gde ces pomagati drugima.
Venera konjukcija Merkur pa jos u Blizancima trebalo bi da parlas vise jezika ali uvek cete privlaciti neki manje zastupljeni (posebni) jezici zbog opozicije Urana(spanski npr). Mars iz devete na 9 stepenu, a Jupiter na 21 pa stalno ces nesto novo da ucis, sto se kaze bices gladna znanja.
U ucenju znas da budes jako analiticna i ono sto budes naucila bice perfektno.

Nemoj samo da zelja za radom danas bude previse a sutra lencarenje - uskladi svoj svakodnevni zivot.

Srecno ;)
« Najnovija izmena:: 20:20:19, 27.Jan.2009. * Charobnjak * »

*

Van mreže gemini-leo

• **
  • 230
  • 0
  • HAKUNA MATATA!
« Odgovor #13 poslato: 18:53:27, 27.Jan.2009. »
aaaaaaaa... pa tako kazi  :)

HVALA TI PUUUUUUUUNO...  ;)

*

Van mreže Lea

• **
  • 257
  • 0
« Odgovor #14 poslato: 15:17:20, 11.Mar.2009. »
Nadam se da necu "opet" sta kiksati tj.da cu ti na pravi nacin objasniti sta zelim od tebe...bar za ovaj prvi put...dok ne nakupim i onih 4oo.Ja sam u u mladosti "uletila" u brak koji se jako neslavno i mucno zavrsio vec nakon 14 mjeseci.Interesuje me sve ono sto ti vidis u mom natalu vezano za mogucnost drugog braka,nacin upoznavanja,opis drugog partnera...E sad...ti me ispravi ako nije dobro formulisano pitanje pa cu ja ponovo.Ili ako ti trebaju jos neke informacije od mene koje bi ti pomogle u analizi,samo reci.

Nemam djece.Prvi brak je sklopljen 5.2.1994. a zavrsio maj 1995.Sada sam u jednoj "komplikovanoj" vezi,koja mi ne lici na "mogucnost" za sklapanje drugog braka.Nadam se da sam ti sada dala potrebne informacije da se ne moras muciti sa prosloscu.I znaj da zeljno ocekujem tvoju analizu za to.Hvala.
« Najnovija izmena:: 19:27:57, 19.Mar.2009. * Charobnjak * »

*

Van mreže mysty

• **
  • 144
  • 0
  • ILI CUTI,ILI KAZI NESTO STO JE BOLJE OD CUTANJA
« Odgovor #15 poslato: 23:54:03, 21.Mar.2009. »
A sta meni kazu planete?

*

Van mreže *Mew - S.w.E.e.T*

• 1 113
  • Zahvaljeno: 3 puta
  • 3
  • ..samo u snu..ljubav postoji za nas..
« Odgovor #16 poslato: 15:15:38, 22.Mar.2009. »
interesuju me polja ljubavi i posla (zanimanja)...

evo ovako: interesuje me da li ce me uskoro ''zadesiti'' ljubav i imali je u skorijoj buducnosti?
joj..imam vezicu..ali mi nista ne znaci.. zelim da znam da li ce uskoro biti ,ajd da kazem tako, ''nesto kvalitetnije'' ...

*eventualno: da li ce moj posao biti vezan za inostranstvo?*

« Najnovija izmena:: 21:49:49, 30.Mar.2009. * Charobnjak * »
...Te busque debajo de las piedras y no te encontre
En la manana fria y en la noche te busquer Hasta enloquecer Pero tú llegaste a mi vida como una luz Sanando las heridas de mi corazon Haciéndome sentir vivo otra vez...

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #17 poslato: 17:01:40, 23.Mar.2009. »
Nadam se da necu "opet" sta kiksati tj.da cu ti na pravi nacin objasniti sta zelim od tebe...bar za ovaj prvi put...dok ne nakupim i onih 4oo.Ja sam u u mladosti "uletila" u brak koji se jako neslavno i mucno zavrsio vec nakon 14 mjeseci.Interesuje me sve ono sto ti vidis u mom natalu vezano za mogucnost drugog braka,nacin upoznavanja,opis drugog partnera...E sad...ti me ispravi ako nije dobro formulisano pitanje pa cu ja ponovo.Ili ako ti trebaju jos neke informacije od mene koje bi ti pomogle u analizi,samo reci.

Nemam djece.Prvi brak je sklopljen 5.2.1994. a zavrsio maj 1995.Sada sam u jednoj "komplikovanoj" vezi,koja mi ne lici na "mogucnost" za sklapanje drugog braka.Nadam se da sam ti sada dala potrebne informacije da se ne moras muciti sa prosloscu.I znaj da zeljno ocekujem tvoju analizu za to.Hvala.

Pre nego sto odgovorim na tvoje pitanje imam potrebu za jednim osvrtom na tvoju natalnu kartu koja je ostavila jak utisak na mene.

Osim Saturna sve planete se nalaze iznad horizonta. Osoba si koja trazi potvrdu iz spoljnjeg sveta, ekstravertna, ne volis samocu i svaka akcija (dogadjaj) ce biti primecen. Naglasena osma, deveta i deseta kuca govore o uspesnim poduhvatima koje ces imati tokom zivota.
Polozaj Jupitera daje bozansku mudrost koja te vodi kroz zivot a predstavlja spoj znanja, filozofije i iskustva. Sunce u osmoj kuci mnogi zanemaruju ali ne smemo zaboraviti da njegovi zraci tu prze (to je 2-3 sati popodne kada je Sunce najace greje u toku dana), znak lava sve to pojacava. Sunce u osmoj kuci na stepenu Vodolije dalo ti je neverovatan dar za okultno koji ces tek koristiti u drugom delu zivota. Pluton na samom MC-u daje ti harizmu koja nije za potcenjivanje i malo je reci opisati na sta je sve spreman taj Pluton. Ovakva 11. kuca ukazuje da sto si starija sve ces vise koristiti svoju slobodnu volju. Sve u svemu veliki potencijal koji je steta da bude neiskoriscen...

Sto se tice prvog braka mislim da se njemu neozbiljno pristupilo i da se prebrzo uletelo. Bilo je ljubavisanja ali sve nekako na povrsini kao da se nije ostvario ili da se nije zaslo u dublji odnos kako bi bio napravljen temelj za ozbiljnu vezu.

Potreban ti je inteligentan partner koji moze da te isprati u svakom pogledu. Nisu ti bitne godine ali ti je bitno da partner zeli da gradi jedan opusten odnos gde je ostvarena dobra komunikacija i razumevanje.

Ne volim da dajem prediktivne ocene ali eto napisacu a ti imaj u vidu slobodnu volju i prilagodjavanje.

Drugi partner bi trebao da bude uspesna osoba, inteligentna ili skolovana, iako omiljen najace ce delovati iz drugog plana. Verovatno ce biti vezan za dom, kucu, majku, decu ili za kraj iz kog potice. Uglavnom sve sto zacrta to i ostvari ali mozda ce imati predrasude prema nekim visim znanjima, inostranstvu, nepoznatom, kao i prema radu i zivotu u inostranstvu ili dalje od svog rodnog kraja. Razvedena osoba ili osoba koja je na jedan neobican nacin pristupala vezama.

Inace tebe uspeh moze ocekivati negde dalje zbog ovog Jupitera ali nemoj idealizovati. Obrati paznju na razresenje kvadrata sa Venerom mozda bi tu trebao da bude kljuc za blagostanje ;)

Ne zelim da prognoziram da li ce i kada biti drugi brak neka zvezde i tvoja slobodna volja imaju rec.

Ono na sta treba posebno da obratis paznju i sto treba da bude tvoj vodic je intuicija i percepcija. Unutrasnji osecaj ti moze poruciti koja je prava osoba za tebe...  

Srecno !!!
(mah:mah)
« Najnovija izmena:: 21:49:05, 30.Mar.2009. * Charobnjak * »

*

Van mreže Lea

• **
  • 257
  • 0
« Odgovor #18 poslato: 20:39:11, 23.Mar.2009. »
Sve napisano me je dirnulo do suza.Ali (ne bi ja bila ja) molim te da mi napises mogucnost ili nacin upoznavanja drugog bracnog partnera.Jako mi je zao sto ne zelis nagovjestiti kada bi "zvijezde" podrzale to,ali eto mozda jos savjet da li bi mi bila povoljnija formalna ili neformalna bracna zajednica.Ovo te pitam iz nekog licnog straha,i rado bi cula da li bi mozda bilo "vise srece" ako to ne bi bila potpisana zajednica.Ali vise od svega bi zeljela da mi nagovjestis taj savjet iz karte gdje bi ga mogla sresti,ili "nacin" upoznavanja...Please....Sto se tice analize,malo si me zbunio spomenuvsi stepen Vodolije za moje Sunce...receno mi je da je ono na stepenu Jarca tj 10st18'.Analiza mene i mog zivota u tim kratkim crtama ti je bez greske ija vjerujem da cemo se mi cak nekada i upoznati u zivotu,bas zbog svega ovoga.O mom "prvom promasaju" ne trebam ni komentarisati,ti si dovoljno opisao.Pitam te sve ovo jer kako ti rece moja intuicija je toliko jaka da je za mene nekada umor,a nakon toliko godina posle prvog razvoda umori me predosjecaj da je to drugo doslo na red,shvatas me,jel da.Od prosle jeseni se ne mogu otrgnuti tom osjecaju.Necu da te lazem,vec sam imala jedan razgovor na ovu temu jer meni intuicija salje non-stop "poruke,ali astrologija je zaista nesto drugo,vi nalazite puno toga konkretnijeg sto ja ne mogu "desifrovati" na osnovu ovog predosjecaja.Rekoh ti da sam u jednoj "komplikovanoj" vezi a jako mi je zao sto nikako ne mogu da ti dam njegov natal.To je neizvedivo a ti ces shvatiti kad si vec ovako fantasticno rekao "moj zivot".Evo ja te molim ako mi zelis dati jos samo te nagovjestaje za upoznavanje.Ili ako je tebi jos nesto znacajno "zapelo' za oko.I zato ti rekoh ja zaista ne koristim ovakve prilike i konsultacije za pricu o tome sta me ceka za 10 godina,ne,nikada to ne pitam,ja samo zelim cuti nesto o onome sto me trenutno muci.
« Najnovija izmena:: 20:50:33, 23.Mar.2009. Lea »

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #19 poslato: 17:41:50, 24.Mar.2009. »
Citat
Ali (ne bi ja bila ja) molim te da mi napises mogucnost ili nacin upoznavanja drugog bracnog partnera.Jako mi je zao sto ne zelis nagovjestiti kada bi "zvijezde" podrzale to,ali eto mozda jos savjet da li bi mi bila povoljnija formalna ili neformalna bracna zajednica.Ovo te pitam iz nekog licnog straha,i rado bi cula da li bi mozda bilo "vise srece" ako to ne bi bila potpisana zajednica.Ali vise od svega bi zeljela da mi nagovjestis taj savjet iz karte gdje bi ga mogla sresti,ili "nacin" upoznavanja...Please...

Prvo postavila si milion pitanja, drugo ja ucim psiholosku astrologiju koja na neka pitanja ne nudi odgovor nego alternativu.
Ako se neformalna zajednica ili veza ucini kvalitetnom i stabilnom zbog cega je neozvaniciti posle nekog vremena?
Nemoj samo brzo da uleces u brak, ocvrsni vezu, upoznaj dobro partnera i nema brige.

Citat
Sto se tice analize,malo si me zbunio spomenuvsi stepen Vodolije za moje Sunce...receno mi je da je ono na stepenu Jarca tj 10st18'

E pa taj ko ti je rekao neka ti odgovori na ostala pitanja.

Citat
Analiza mene i mog zivota u tim kratkim crtama ti je bez greske ija vjerujem da cemo se mi cak nekada i upoznati u zivotu,bas zbog svega ovoga.

Meni je ovo sasvim dovoljno  yeah
Prica u vezi tvoje natalne karte na ovoj temi je zavrsena.

evo ovako: interesuje me da li ce me uskoro ''zadesiti'' ljubav i imali je u skorijoj buducnosti?

Da li imas nekog ili neku vezicu?
Ljubav podrazumevas pod ostvarenje neke kvalitetnije veze ili sta?
Skorija buducnost je...  ?
« Najnovija izmena:: 17:44:56, 24.Mar.2009. * Charobnjak * »

Stranice: « 1 2 3 4 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: ova tema je trenutno zaključana! Samo administratori i urednici mogu da odgovaraju.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000