Izbori 2012.

• Odgovora: 66
Stranice: « 1 2 3 4 5 6 7 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
  • Pol: Žensko
Odg: Izbori 2012.
« Odgovor #30 poslato: 14:59:41, 11.Apr.2012. »
Potpredsednica DS-a zalaže se za bolji položaj žena, ali ne razmišlja o „najvažnijim“ državnim funkcijama. U intervjuu za S media portal obrazlaže zašto je građane upozoravala na mogućnost rata i zašto joj nije bitna podrška SPS-a.

Izvor: Smedia

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • 15
« Odgovor #31 poslato: 15:02:02, 11.Apr.2012. »
Predata kandidatura Jadranke Šešelj
Republičkoj izbornoj komisiji (RIK) Srpska radikalna stranka (SRS) predala je 16.073 potpisa podrške za kandidaturu Jadranke Šešelj za predsednika Srbije. 
"Verujem da će 6. maja Srbija prepoznati ko je istinski veran i ko je spreman da da sve od sebe da se Srbija ponovo uspravi. Poštovaću Ustav i dostojanstveno ću predstavljati Srbiju u inostranstvu", rekla je Jadranka Šešelj novinarima nakon predaje kandidature.

Izvor

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • 15
« Odgovor #32 poslato: 15:13:17, 12.Apr.2012. »
Tadić: Naš put je put izvesnosti
Kandidat DS-a za predsednika Boris Tadić kaže da je potpuno uveren da je put za koji traži podršku građana - put izvesnosti. Brzo formiranje vlada, makroekonomske prilike, uštede i investicije su najvažniji posao nakon izbora, smatra Tadić.
Prema njegovim rečima, nakon izbora najvažniji posao je da se brzo formira vlada, srede makroekonomske prilike, naprave uštede gde god je to moguće i da se ode u svet po nove investicije.
"Dve milijarde evra smo prošle godine obezbedili. To možemo mi, to ne mogu oni, jer mi znamo svet, sa svetom smo u neprekidnom kontaktu i svet zna nas", rekao je Tadić i dodao:
"Mi smo predvidljiv činilac za svet, ali znamo i kako da sa svetom pregovaramo o teškim pitanjima od Kosova do investicija, odbranili smo integritet zemlje, podigli njen kredibilitet u međunarodnoj areni i sada moramo i da se izborimo za bolji standard i bolji život ljudi", rekao je Tadić i dodao da među pripadnicima koalicije okupljene oko demokrata nema panike, jer su sigurni u pobedu.

Izvor

*

Van mreže Miloš Mi.

Marketing menadzer
  • 5 212
  • Zahvaljeno: 41 puta
  • 193
  • Pol: Muško
  • Nije bitna masa nego izdržljivost :P
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
« Odgovor #33 poslato: 21:33:29, 19.Apr.2012. »
Tadić: Naš put je put izvesnosti
Kad procitam ovakve vesti prosto se zapitam da li ovi ljudi zive u Srbiji i da li znaju da je proslo 12 godina od 2000. godine blink

Kad bi se pristupilo ozbiljnim reformama za 2-3 godine bi mogla da se razvije domaca privreda i da se zaposli vecina ljudi, zar to nije najbitnije?  (*o*)  Ko razmislja o evrpskim vrednostima ako nema hleb, secu mu struju i nema novac za lekove. EU nece da resi nase probleme..

Taj nas ulazak u eu me asocira kao na to da uskacemo u duboku vodu a ne znamo da plivamo  ???
« Najnovija izmena:: 21:42:02, 19.Apr.2012. Atomski mrav »
Strah me čini jačim i boljim.

*

Van mreže web manijak

• 1 841
  • 31
  • Pol: Muško
  • Neka ostane licno
« Odgovor #34 poslato: 14:38:23, 20.Apr.2012. »
Tople fotelje su cudo  :smehotres:

*

Van mreže narcisa zec

Počasni član
  • 4 384
  • 34
« Odgovor #35 poslato: 19:51:33, 30.Apr.2012. »
i? KO Pobjedjuje na izborima  :) ?
Meni se čini da svi isto pričaju a tek kad krene borba za parlament  :D pa se pomjesaju babe i zabe po koalicijama :-[
Velik je onaj čovjek koji nije izgubio srce djeteta

*

Van mreže demonin

• *
  • 1
  • 0
« Odgovor #36 poslato: 22:33:36, 30.Apr.2012. »
U politiku se ne razume,ostaje mi da ih po izgledu biram.....rezultad Ceda :)

*

Van mreže narcisa zec

Počasni član
  • 4 384
  • 34
« Odgovor #37 poslato: 16:39:15, 01.Maj.2012. »
Kandidat pokreta "Dveri" za predsednika Srbije Vladan Glišić
kaže da veruje da će ući u drugi izborni krug.

Glišić je dodao da je pokret "Dveri", koji je potpuno spreman za izbore, već ostvario pobedu zato što je stvorio pokret 'Za život Srbije' koji niko nije verovato da će se dogoditi".
Naglašavajući da "Dveri" imaju potpuno novu viziju Srbije odnosno Srbije sa porodičnim modelom društva, Glišić je rekao "da su 'Dveri' došle da u decenijama koje dolaze ostvare promenu da Srbija bude po meri svih ljudi i svih porodica.
Izvor
Velik je onaj čovjek koji nije izgubio srce djeteta

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • 15
« Odgovor #38 poslato: 12:31:30, 02.Maj.2012. »
Kandidat pokreta "Dveri" za predsednika Srbije Vladan Glišić
kaže da veruje da će ući u drugi izborni krug.

Iskreno se nadam da nece uci u drugi izborni krug i da ce se vec u nedelju izabrati predsednik.

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • 15
« Odgovor #39 poslato: 17:06:42, 03.Maj.2012. »
Nikolić: Prvo ću posetiti Angelu Merkel
- Prvo ću razgovarati sa Angelom Merkel i voleo bih da najpre posetim Nemačku nakon izbora, rekao kandidat za predsednika Srbije Tomislav Nikolić dodajući da SNS želi saradnju i sa EU i sa Rusijom.

Izvor

Stranice: « 1 2 3 4 5 6 7 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: ova tema je trenutno zaključana! Samo administratori i urednici mogu da odgovaraju.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000