Ezotericna Astrologija

• Odgovora: 12
Stranice: 1 2 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
Ezotericna Astrologija
« poslato: 04:25:07, 07.Dec.2008. »

Ezotericna Astrologija

Reinkarnacija uci da se covek mora roditi i umreti toliko puta dok ne postane savrsen, a dete bira porodicu koja ce mu omoguciti evoluciju, koja ga nece kociti. U ovom zivotu placamo greske koje smo pocinili u proslim zivotima: bolestima, siromastvom, ljubavnim problemima...   Najsrecnija su deca koja su u prosloj inkarnaciji umrla odmah posle rodjenja ili jos kao mali jer ce se ovog puta reinkarnirati u savrsenije i bolje...

Individualni horoskop nam moze pomoci da bolje shvatimo jesmo li ziveli i sta je reinkarnacija. To nas navodi na razmisljanje, introspekciju i zelju da budemo bolji.

Planete u kucama govore u kojim smo sektorima zivota prikljesteni uz karmu, gde smo vec postigli odredjenu transformaciju i koliko mozemo uciniti u ovom zivotu, Negativni aspekti ukazuju na nesto sto nije nauceno tj ucinjene greske, a pozitivni na evoluirane stadijume koje smo vec postigli (nagrada za ulozeni trud). Losu karmu mozemo ukloniti molitvama, snagom volje i predmetima koji stite od losih uticaja (talismani, amajlije)- tako uce hindu ucitelji. Treba imati savest i priznati vlastite greske...

Autor: Maja Loncaric

*

Van mreže Lea

• **
  • 257
  • 0
  • Pol: Žensko
Odg: Ezotericna Astrologija
« Odgovor #1 poslato: 15:07:59, 27.Feb.2009. »
E za ovo sam tata-mata.I pored velike ljubavi prema astrologiji i citanja o njoj sve sto mi dodje do ruku o karmickoj sam imala najmanje prilike.Vjerujem da je jako teska.

*

Van mreže srna

• **
  • 524
  • 1
« Odgovor #2 poslato: 23:18:22, 27.Okt.2009. »
Kako znamo da li je karma losa ili dobra?

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #3 poslato: 23:26:48, 27.Okt.2009. »
Citat
Negativni aspekti ukazuju na nesto sto nije nauceno tj ucinjene greske, a pozitivni na evoluirane stadijume koje smo vec postigli (nagrada za ulozeni trud)
Retko ko se rodi samo sa pozitivnom ili negativnom karmom, skoro uvek je mix. :D

*

Van mreže antonia1974

• *
  • 87
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 0
« Odgovor #4 poslato: 18:47:24, 02.Dec.2009. »
Ovako ne znam da li ste culi za ideju o vjecnom vracanju?ona bi isla ovako :uvijek se radamo kod istih roditelja i u istoj godini,a jucer procitam cak i na isti datum,film se kao uvijek ponavlja.Sad mene zanima,kako mi onda placamo karmu?sta se radamo u razlicit sat pa su planete u drugim kucama i nose razlicita iskustva?sta mislite?

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
« Odgovor #5 poslato: 19:07:07, 02.Dec.2009. »
Ovako ne znam da li ste culi za ideju o vjecnom vracanju?ona bi isla ovako :uvijek se radamo kod istih roditelja i u istoj godini,a jucer procitam cak i na isti datum,film se kao uvijek ponavlja.Sad mene zanima,kako mi onda placamo karmu?sta se radamo u razlicit sat pa su planete u drugim kucama i nose razlicita iskustva?sta mislite?

Ne razumem ovo.  ???
Zar ne ide ovako:
u jednom zivotu zasluzujemo losu karmu tako sto povredimo nekoga. U narednom zivotu se srecemo sa tom osobom kojoj smo ucinili nesto lose ali smo sada mi zrtve, a u trecem "krugu" imamo priliku da ispravimo greske - dakle niko nije ni zrtva ni dzelat, srecemo se da bi otplatili karmu?

*

Van mreže Feniks

• 983
  • 1
« Odgovor #6 poslato: 20:07:42, 02.Dec.2009. »

Ne razumem ovo.  ???
Zar ne ide ovako:
u jednom zivotu zasluzujemo losu karmu tako sto povredimo nekoga. U narednom zivotu se srecemo sa tom osobom kojoj smo ucinili nesto lose ali smo sada mi zrtve, a u trecem "krugu" imamo priliku da ispravimo greske - dakle niko nije ni zrtva ni dzelat, srecemo se da bi otplatili karmu?

Znaci bila sam dzelat?
Citat
Negativni aspekti ukazuju na nesto sto nije nauceno tj ucinjene greske, a pozitivni na evoluirane stadijume koje smo vec postigli (nagrada za ulozeni trud)
Retko ko se rodi samo sa pozitivnom ili negativnom karmom, skoro uvek je mix. :D
Gde li sam se to evoluirala..mix, mix..bum-tras? Vidim ja kod mene vecina planeta nesto u 6 i 7-polju, pa i tako je, kad se sve sabere i oduzme, ljubav i posao..a sad jos i komsiluk, Boze sta li ce jos da mi "dodele" ove moje planete/zvezde "vodilje", pa sam se nekako stopila sa kucom..definitivno otplacujem neku karmu, ali lakse bi mi bilo da iskeshiram..xaxa..

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #7 poslato: 01:07:47, 03.Dec.2009. »
Cela postavka karmicke astrologije.cini mi se ,se zasniva na tome da moramo znati ko smo bili pre,i kakve su nam obaveze pretekle iz proslih zivota,da bi znali kako da svoje"grehe" tj.tesku karmu najlakse prebrodimo i kakv zivot u ovoj inkarnaciji treba da vodimo.

*

Van mreže antonia1974

• *
  • 87
  • 0
« Odgovor #8 poslato: 20:28:21, 04.Dec.2009. »
Život je – film. Vema je teško, za jedan kartezijanski um, da shvati ovaj koncept. Naš tro-dimenzionalni um je veoma loše adaptiran shvatanju ideja i činjenica koje zadiru u domen beskonačnog.

Iako za mnoge, ovo može da bude nepojmljivo, naš je život samo jedan običan film napravljen na osnovu nekog scenarija. Taj film se neprestano vrti, odvija se bez prekida, na jedan takav način - da se čovjek stalno ponovo rađa u istom momentu kad umre.

Ono što je najapsurdnije je to, da se on rađa na istom mjestu, gdje se i prije rađao, istog datuma i od strane istih roditelja. Tako se taj film stalno ponavlja.

Tako se svako ljudsko biće rađa zajedno sa svojim filmom. Taj film predstavlja jedno radno polje koje je čovjeku dato da primjeni i ostvari napore svoje vlastite svijesti. ovo je preuzeto sa neta..Sad znam da sam mozda ne jasna zbog mog merkura u 12,al kako bi se u ovu ideju uklopila astrologija

*

Van mreže srna

• **
  • 524
  • 1
« Odgovor #9 poslato: 16:00:25, 05.Dec.2009. »
zar se ne radja svaki put na drugom mjestu i u drugoj familiji,okolnostima?

Stranice: 1 2 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000