Sunce u horoskopu

• Odgovora: 13
Stranice: 1 2 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
Sunce u horoskopu
« poslato: 15:04:45, 04.Mar.2012. »
Sunce je centar Sunčevog sistema i ceo život se vrti oko njega kao što je ego centar ličnog identiteta integrisan sa nekim svojim ličnim iskustvima. Sunce je najbolji izraz karaktera. Znak u kome se nalazi Sunce je primarni pokazatelj iskustva sa kojima će osoba dolaziti u dodir. Kuća u kojoj se nalazi je izraz pojedinca u životu. Aspekti sa Suncem pokazuju kako je jezgro ličnosti povezano sa drugim elementima života. Aspekti sa Suncem imaju dublji značaj nego svi ostali aspekti u horoskopu i na njih posebno treba obratiti pažnju jer oni jako dobro opisuju našu ličnost i naš karakter.

Sa psihološke strane gledišta ono predstavlja iskustvo oca, njegov uticaj ili njegovo odsustvo u vezi gradnje karaktera i dokazivanja naše ličnosti. Shvatanje kvaliteta našeg Sunca odnosno njegovog položaja je samoostvarenje kao naš najveći cilj. Položaj Sunca pokazuje pravac našeg delovanja i ostvarenja u životu.

Sledeći korisnici su zahvalili na ovoj poruci: sunshine_Dijana

*

Van mreže PantaRei92

• **
  • 290
  • 5
  • Pol: Žensko
Odg: Sunce u horoskopu
« Odgovor #1 poslato: 11:30:36, 13.Avg.2012. »
A ako mi je sunce u devici u 7 kuci, a to mi je horoskopski znak. Sta to znaci?
Svi smo mi mrtvi, pitanje je samo ko ce prvi biti sahranjen.

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
« Odgovor #2 poslato: 11:53:22, 13.Avg.2012. »

Nema konkretnog značenja, simbolika je beskrajna za sve u astrologiji :) Gledaj i aspekte koje ti pravi Sunce. Možda ti se otac bavi javnim poslom, vezanim za pružanje nekih usluga, gdje je potrebno biti jako precizan... Pošto ti je So u 7. polju, iako je u djevici, vjerovatno imaš i osobine vage, jer je to sedma vagina kuća...

*

Van mreže PantaRei92

• **
  • 290
  • 5
« Odgovor #3 poslato: 12:07:43, 13.Avg.2012. »
Nema konkretnog značenja, simbolika je beskrajna za sve u astrologiji :) Gledaj i aspekte koje ti pravi Sunce. Možda ti se otac bavi javnim poslom, vezanim za pružanje nekih usluga, gdje je potrebno biti jako precizan... Pošto ti je So u 7. polju, iako je u djevici, vjerovatno imaš i osobine vage, jer je to sedma vagina kuća...

Znam da su mi rekli da mi je sedma u vagi, tu mi je venera na prvom stepenu. Ala me to zbunjuje, te kuce :) Negde ih ima,negde ne,negde su dve kuce u jednom znaku...

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #4 poslato: 20:02:48, 13.Avg.2012. »
Znači da će tokom života biti naglašeno sedmo polje, osobine Device i to je spoj u kome ti možeš da zablistaš  :)

*

Van mreže PantaRei92

• **
  • 290
  • 5
« Odgovor #5 poslato: 01:47:53, 14.Avg.2012. »
Znači da će tokom života biti naglašeno sedmo polje, osobine Device i to je spoj u kome ti možeš da zablistaš  :)

Ucenje, ciscenje,peglanje,kuvanje?  Ceo zivot xD ;D Izgleda da cu biti domacica  :D ali ne ocajna ;)

*

Van mreže Pokahontas-84

• **
  • 262
  • 8
  • Love,Peace,Freedom
« Odgovor #6 poslato: 00:37:41, 20.Okt.2013. »
I meni je Sunce u Devici, u 7mo polje. Buduci da je u 7mo polje, u mnogome opisuje tvoj bracni partner ( Mars-decko, Sunce-suprug ). Gde ti je Sunce u horoskopu, nastojavas tamo da zablistas, da bides najbolja, ta kuca ti je od izuzetne vaznosti. Naglasava potrebu od partnerstva, ne mozes i neces biti sama,potreban ti je drug, kolega, partner da bi izvukla ono najbolje od sebe. Sunce u 7moj cesto daje partnera jake reputacije, poznat covek, sa jakom harizmom, mozda cak i slavan ( Sunce je najsjajnija zvezda ). Covek koji ce sa svojim imenom uticati na tvoju reputaciju. Pokusacu da ti objasnim kroz svoj primer, naravno,one iskusnije od mene mogu me slobodno koregovati ako negde gresim, jer ja sam ipak pocetnik u astrologiju. :) Znaci, moje je Sunce na 22 stepen u moju 7mu kucu u Devicu. Sunce mi je vladar 6to polje ( polje zdravlja, karieru ) i otislo u 7mo, a vladar moje 7me kuce Merkur lezi na samoj granici izmedju 6tu i 7mu kucu. To bi znacilo da cu ja mog partnera upoznati na poslu ( buduci da je 6ta kuca kuca zdravlja, moj partner moze da bude zdravstveni radnik ), a buduci da je moja 6ta kuca u Lavu, a njen vladar Sunce je u moje 7mo polje ( a od astromedicinu znamo da Sunce vlada sa srcem i kardiovasklularnim sistemom),moj bi partner mogao biti kardiolog. 22 stepen je stepen Jarca, a to znaci da bi moj muz bio ozbiljan, vredan, mozda malo skrt u ispoljavanjem osecajima, a mozda i znatno stariji od mene ( Saturn je vladar Jarca ). Tesi me sto moja 7ma kuca pocinje na 4tom stepena Raka - to bi znacilo da ce moj partner biti nezan, brizan, volece dom i rado ce provoditi vreme u kuci.  Isto, Sunce samo po sebi cesto daje starije partnere, partnere u zrelo doba, ali i tendenciju da se ulazi u vezi sa zauzetim osobama. Isto, pokazatelj je da brak nastupa pokasno, negde posle 35te godine.
« Najnovija izmena:: 04:20:54, 20.Okt.2013. Pokahontas-84 »

*

Van mreže TF 2008

Moderator
  • 5 568
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 55
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
« Odgovor #7 poslato: 12:02:35, 04.Mar.2016. »

Sunce je centralni deo našeg sistema koji zrači energijom koja je od suštinskog značaja za život na zemlji. Bez nje, ne bi ništa mogloda živi niti raste na zemlji. Zato Sunce u natalnoj karti predstavlja najdublju suštinu našeg bića i srce koje je izvor elementarne životne energije.
   Položaj u natalnoj karti je ključ našeg suštinskog bića koji nam pokazuje kako moramo da težimo ka tome da integrišemo naše planetarne energije da bismo uspeli da postanemo celovita ličnost. Sunce simbolizuje našu najčistiju, najvitalniju energiju, iz koje izvire naš celokupan razvoj i kreativnost. U znaku i kući pokazuje na koji način i u kojjoj oblasti ćemo težiti ka tome da ostvarimo svoj životni smisao i sebe kao autentićnu ličnost. Aspekti pokazuju kako se druge planetarne energije uklapaju u taj proces.
   U godišnjem obilasku karte, tranzitno Sunce deluje i naglašava svaki faktor iz životnog tj natalnog horoskopa.

*

Van mreže sunshine_Dijana

Počasni član
  • 2 194
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 7
  • ~Sunshine~
« Odgovor #8 poslato: 18:34:26, 19.Mar.2017. »
Meni sad baš nije jasno... Meni je Sunce u 12. kući u vodoliji, a to mi je horoskopski znak, a podznak ribe... Sad pročitah u temi 12. kuća da je ona sve loše. Šta to znači? Da ja hoću da zasijam u ludnici ili zatvoru?  ;D
Uplaši me na prvu loptu to malo, ali sada kad malo bolje razmislim ima li to veze što će mi posao verovatno imati veze sa osobama koje su provodeli vreme u takvim institucijama? Ne znači nužno da ću ja završiti tamo?

Kakav god da je odgovor, ako može neko da mi pomogne da dođem do te istine ...  :)

Evo sada u pomenutoj temi pročitah i komentar jednog člana: "Simbolika 12. kuce je i vera, molitva, tisina, snovi, prozorljivost, mir, inspiracija...." tu se već pronalazim...
« Najnovija izmena:: 19:02:19, 19.Mar.2017. sunshine_Dijana »
~Sunshine~

*

Van mreže TF 2008

Moderator
  • 5 568
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 55
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
« Odgovor #9 poslato: 18:46:53, 25.Jan.2018. »
Meni sad baš nije jasno... Meni je Sunce u 12. kući u vodoliji, a to mi je horoskopski znak, a podznak ribe... Sad pročitah u temi 12. kuća da je ona sve loše. Šta to znači? Da ja hoću da zasijam u ludnici ili zatvoru?  ;D
Uplaši me na prvu loptu to malo, ali sada kad malo bolje razmislim ima li to veze što će mi posao verovatno imati veze sa osobama koje su provodeli vreme u takvim institucijama? Ne znači nužno da ću ja završiti tamo?

Kakav god da je odgovor, ako može neko da mi pomogne da dođem do te istine ...  :)

Evo sada u pomenutoj temi pročitah i komentar jednog člana: "Simbolika 12. kuce je i vera, molitva, tisina, snovi, prozorljivost, mir, inspiracija...." tu se već pronalazim...

Vaše Sunce je nekako na prelazu pa ima uticaj i na 11. kuću. Kao što vidite vaša svakodnevnica i vaše prvo radno mesto biće u simbolici 11. i 12. kuće. To mogu biti ustanove različitog tipa u simbolici tih kuća...  ili da je vaše radno mesto takvo da delujete iz drugog plana i time dokazujete sebe. Ovaj položaj može ukazivati ina rad u dalekoj, ostrvskoj zemlji...  Simbolika je višestruka.
   Suncem u 12. kući oslonjeni ste na podsvest.. zavisni ste od regeneracije energije kroz osamljivanje i zatvaranje u 4 zida...
   Kasnije Sunce kao vladar i jednog dela 5. kuće je usmereno na 12. kuću. I to treba analizirati dalje.. da li je to vaš kreativni potencijal ili pak znak da će neko vaše dete hteti da živi u nekoj ostrvskoj zemlji itd...
« Najnovija izmena:: 18:50:31, 25.Jan.2018. TF 2008 »

Stranice: 1 2 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000