Neprijatan zadah iz usta

• Odgovora: 3

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže nepoznata

• *
  • 6
  • 0
  • Pol: Žensko
Neprijatan zadah iz usta
« poslato: 20:06:04, 26.Feb.2012. »
Nadam se da mi se neki od vas nece smejati zbog teme ali eto mozda mi neko od vas pomogne

Citala sam sve u vezi ovoga ali ja i dalje imam problem da zadahom  ::)
Imam zdrave zube,nema veze sa hranom koju jedem itd, tri puta dnevno perem zube cak sam i konac razmisljala da pocnem da koristim  (*o*) Grozno se osecam jer ne mogu opusteno da pricam sa ljudima iako mi sestra kaze da mi nikad nije osetila zadah  (*o*)  Ne znam sta da radim ali imam utisak da mi se oseca iz usta  ::)

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • Zahvaljeno: 4 puta
  • 64
  • mizantrop 1%
Odg: Neprijatan zadah iz usta
« Odgovor #1 poslato: 20:42:04, 26.Feb.2012. »
Cistis li i jezik?  :)
Be Weird, at least you will have a unique Personality.

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 53
« Odgovor #2 poslato: 22:49:01, 26.Feb.2012. »
Ma nema sta da ti se neko ismeva zbog teme, problem kao i svaki drugi, kod vecine ljudi se makar jednom u zivotu pojavi neprijatan zadah  :smesko:

Kazu da su uzroci ovog problema raznorazni-od hrane i neadekvatne oralne higijene, bolesti zuba i desni, preko nekih organskih premecaja i lekova.Jel ides mozda na skidanje kamenca?Kazu stomatolozi  :smesko: da i to moze biti jedan od uzroka, a Alicia je isto u pravu, moguce da ako ne cistis jezik na kom se takodje bakterije skupljaju i to prouzrokuje neprijatan zadah.Ima dosta rastvora za oralnu higijenu koje preporucuju stomatolozi kod ovog problema.Mislim da ce ti tvoj stomatolog kao strucnjak najbolje pomoci, da odes na pregled zuba i desni da pregleda u kakvom su stanju, pa ako je neki problem sa njima da ti pomogne.Ako nema problema da ti da neki savet.

A moguce je da si samo umislila, ako ti sestra kaze da nije osetila nista.

*

Van mreže nepoznata

• *
  • 6
  • 0
« Odgovor #3 poslato: 23:16:04, 26.Feb.2012. »
moram da priznam nije to ne znam koliko ali me nervira  :dash:

Cistim jezik i ne pijem lekove, nemam neke bolesti a i krajnici su mi zdravi  (*o*)
Imam malo strah od zubara i tako da mi se tmao ne ide.Malo mi je osetljivo meso iznad zuba ali nista strasno  (*o*)

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000