Print na usnama

• Odgovora: 1

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 53
  • Pol: Žensko
Print na usnama
« poslato: 22:40:03, 25.Feb.2012. »
Print na usnama

Print na usnama je postao pravi hit među mejkap trendovima. Posebno ekscentrične devojke su ga odmah prihvatile jer se nanosi jednostavno i brzo pomoću nalepnica

Vizažisti su definitivno našli rešenje za sve dame koje žele maksimalno da istaknu usne. Naime reč je o printu na usnama koji je postao pravi hit među mejkap trendovima.Izbor ovih samolepljivih ruževa je zaista raznovrstan, a najpopularnije su animal šare, tufne, pruge i paukova mreža.Njihova prednost je i u tome što se nanose bez razmazivanja i mogu da traju i više od 8 sati.
Osim nalepnica sa šarama veoma su popularne i one sa sjajnim šljokicama koje se nose u svim bojama - pink, crvenoj, ljubičastoj, a za neko posebno veče vizažisti preporučuju i plave, zelene, žute...Treba naglasiti i to da ovi „novi ruževi“ osim toga što maksimalno ističu usne ujedno ih i neguju, jer su obogaćeni vitaminima.

http://www.novosti.rs/vesti/zivot_+.305.html:367091-Print-na-usnama
Hocete li isprobati ovo?Mada ja nisam bas u toku sa kozmetikom, ovo koliko sam shvatila pre nije bilo aktuelno?

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • Zahvaljeno: 4 puta
  • 64
  • Pol: Žensko
  • mizantrop 1%
Odg: Print na usnama
« Odgovor #1 poslato: 22:52:20, 25.Feb.2012. »
Ne dopada mi se. ;D
Be Weird, at least you will have a unique Personality.

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000