Odlaganje raskida

• Odgovora: 17
Stranice: 1 2 »

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

*

Van mreže maraja

Počasni član
  • 1 835
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 69
  • Pol: Žensko
    • Facebook
Odlaganje raskida
« poslato: 14:41:00, 25.Feb.2012. »

Nekada nam ide dobro, nekada ne, ali kada vezom nismo zadovoljni dobro bi bilo prekinuti je sto pre.
Razlozi za to su manje patnje, kraci oporavak posle veze, manje razocarenja...
Kod nekih parova odlaganje raskida je normalno i po vise godina.

Hocu da cujem vase misljenje, do kada se treba truditi, da li treba prekinuti po svaku cenu, sta sa onima koji vec imaju dece, zajednicka imovina, drustvo i sta ce reci ljudi ako je pak rec o manjoj sredini u kojoj zive?

*

Van mreže mila91

• 1 555
  • 11
Odg: Odlaganje raskida
« Odgovor #1 poslato: 01:20:13, 18.Mar.2012. »
Mislim da treba prekinuti što pre?, ne mislim da se ne treba truditi, ali znam da postoji neki momenat, kada nekako sam znaš da si odustao, da ne valja i da popravke nema....tada je kraj i svako odlaganje je besmisleno
što se tiče materijalnog momenta, javnog mnjenja......ne smeju da budu razlog, ni za, ni protiv
a, deca,....jako je dobro da partneri ostanu zajedno, ali samo ako time deci čine život udobnijim u svakom smislu te reči...deca osete i najmanje konflikte, o ozbiljnijim je onda nepotrebno i da pričamo......činimo im "medveđu uslugu", jer jednog dana neminovno će postati ljudi sa nekakvim frustracijama zahvaljujući svojim roditeljima........možda je tužno, surovo, ali plašim se da je tako
pre neki dan je neko na TV-u citirao nekog indiskog mudraca, filozofa koji je rekao "brak je najviši oblik prostitucije", pišući ovo setila sam se toga, još će ispasti da je i tačno.....ne znam  (*o*)

*

Van mreže narcisa zec

Počasni član
  • 4 384
  • 34
« Odgovor #2 poslato: 01:47:38, 18.Mar.2012. »
Kad dvoje prestanu  medjusobno da se postuju onda mislim da je definitino kraj i besmislen je svaki pokusaj da se nesto spase. Mislim da je bolje prekinuti bez obzira na sve okolnosti, kad vec ne mogu zajedno. To naročito zbog djece. Bolje da su nesrecna zbog tog sto im rodit. ne zive zajedno nego zbog tog sto se ne slazu dobro ili nedaj bože tuku itd.
Velik je onaj čovjek koji nije izgubio srce djeteta

*

Van mreže maraja

Počasni član
  • 1 835
  • 69
    • Facebook
« Odgovor #3 poslato: 12:22:57, 26.Mar.2012. »
Donekle se slazem sa vama  :)  Ipak, zar to nije idealizovanje tog odnosa?  Mislim da nijedna veza ili brak nije sve sto sanjamo da treba da bude  (*o*) Sa druga strane nekada se ljudi za sitnice toliko zamere a sta ako ta veza i to ipak ima buducnost?  (*o*)

*

Van mreže PantaRei92

• **
  • 290
  • 5
« Odgovor #4 poslato: 05:20:14, 17.Avg.2012. »
Evo ja odlazem vec 2 nedelje. Imam los osecaj.
Svi smo mi mrtvi, pitanje je samo ko ce prvi biti sahranjen.

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • Zahvaljeno: 4 puta
  • 64
  • mizantrop 1%
« Odgovor #5 poslato: 05:30:52, 17.Avg.2012. »
Ja ne volim da razmisljam o raskidu, a ako vec pocnem onda to i uradim. ;D

Cim je medu opcijama, onda ne treba se tu puno analizirati.
Be Weird, at least you will have a unique Personality.

*

Van mreže PantaRei92

• **
  • 290
  • 5
« Odgovor #6 poslato: 06:03:37, 17.Avg.2012. »
Ja ne volim da razmisljam o raskidu, a ako vec pocnem onda to i uradim. ;D

Cim je medu opcijama, onda ne treba se tu puno analizirati.

Kao da cekam,mozda pocne da se ponasa zrelije...Ma kakvi,nema vise odlaganja,ne vredi  ;D
Svi smo mi mrtvi, pitanje je samo ko ce prvi biti sahranjen.

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #7 poslato: 10:10:27, 17.Avg.2012. »
Nema kod mene odlaganja.Sa nekim sam dok mi je lijepo,dok nesto osjecamCim se to promjeni,kazem kako se osjecam i na najiskreniji moguci nacin prekinemo.Nema smisla da otezemo dalje i dodatno se frustriramo.
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže maraja

Počasni član
  • 1 835
  • 69
    • Facebook
« Odgovor #8 poslato: 11:50:18, 19.Avg.2012. »
UH  :)  Svaka vam cast. Ne kazem da bih nesto sto je zavrsena prica razvlacila, ali kod mene se odluka o raskidu ne donosi tako brzo  (*o*)

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #9 poslato: 12:18:05, 19.Avg.2012. »
UH  :)  Svaka vam cast. Ne kazem da bih nesto sto je zavrsena prica razvlacila, ali kod mene se odluka o raskidu ne donosi tako brzo  (*o*)

Pa ni kod mene to nije brzo,kao sto se ni emocije ne glade za dan.Obicno se emocije hlade neki duzi vremenski period,kako se one hlade,pocinjem razmisljati o tome.Kada vidim da nema povratka,prekinem to.Ono sto me moze natjerati da prekinem u roku od sad,je laz ili prevara.To su stvari koje ne oprastam,i koje automatski povlace raskid.
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

Stranice: 1 2 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000