Honorarni posao na internetu. Zarada i isplata zagarantovani.

• Odgovora: 1

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže ThePeshton

• *
  • 2
  • 0
  • Pol: Muško
Sigurna zarada, radom od kuce, bez ulaganja novca. Za rad od 3-4 sata dnevno dobijate 50 do 200$ nedeljno. Potreban Vam je računar, internet, minimalno znanje rada na računaru – nije neophodno znanje engleskog. Za samo par dana truda, radeći od kuće - zarada i isplata su zagarantovani! Za opširnije informacije pošaljite mail na sledeću adresu posaonainternetu2012@gmail.com

*

Van mreže ThePeshton

• *
  • 2
  • 0
  • Pol: Muško
Odg: Honorarni posao na internetu. Zarada i isplata zagarantovani.
« Odgovor #1 poslato: 00:46:20, 23.Feb.2012. »
Sigurna zarada, radom od kuce, bez ulaganja novca. Za rad od 3-4 sata dnevno dobijate 50 do 200$ nedeljno. Potreban Vam je računar, internet, minimalno znanje rada na računaru – nije neophodno znanje engleskog. Za samo par dana truda, radeći od kuće - zarada i isplata su zagarantovani! Za opširnije informacije pošaljite mail na sledeću adresu posaonainternetu2012@gmail.com

Ok,evo ukratko opis posla.
Otvarate svoj nalog na sajtu preko mog naloga,i samim tim ja od vaesg otvaranja naloga dobijam 1.25 dolara.
Posle toga nemate vise veze samnom vec oglasavanjem na forumima,oglasima...privlacite ostale ljude da krenu da rade isto sto i vi. I to je cela mudrost. Sto vise ljudi uputite na svoj nalog zarada je veca. I tako svi funkcionisemo i svi zaradjujemo preko sopstvenih naloga. Poenta je da se sto vise oglasavate,da naravno,pojasnite ljudim o cemu se radi,jer dosta ljudi je skepticno i smatra ovo prevarom a ne znaju o cemu se radi jer nikada nisu ni pogledali o cemu se radi. Postoji minimalan oznos koji se moze podici,a to je 50 dolara. Na pocetku dobijate 17 dolara. E sada,mozete sebi postaviti cilj da dodjete do tih 50 dolara i da ih podignete i da se uverite da to zaista funkcionise. Po meni je to ok,a ako vec imate slobodnog vremena i nemate posao zasto nebi probali. Nemate sta da izgubite u svakom slucaju. Barem ja tako razmisljam.
Eto,nadam se da sam malo pojasnio stvari.
Pozdrav ljudi!

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000