Velji Iliću pozlilo u kupatilu

• Odgovora: 8

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Maestro

• 3 386
  • 27
  • Pol: Muško
  • Carpe diem (iskoristi dan)
    • Facebook
« poslato: 13:41:52, 14.Feb.2009. »

BEOGRAD – Predsednik Nove Srbije i bivši ministar Velimir Ilić primljen je juče kasno po podne u beogradski Urgentni centar i zadržan na neuropsihijatrijskom odeljenju te medicinske ustanove. Prema nezvaničnim informacijama, Iliću je pozlilo dok je bio u kupatilu svog stana u Beogradu, posle čega je, po svemu sudeći, izgubio svest i pao na pod. Prilikom pada je navodno udario glavom u zid, a u Urgentni centar je dovezen u besvesnom stanju. Prema prvim saznanjima novinara koji su se okupili ispred Urgentnog centra, Ilić ima hematom na glavi, koji je zadobio prilikom pada, a povišen mu je krvni pritisak.

Portparol Kliničkog centra Srbije Drago Jovanović nije želeo da iznese više detalja o zdravstvenom stanju Ilića, osim što je potvrdio da je bivši ministar zadržan u bolnici.

Stranačke kolege Velimira Ilića u Skupštini Srbije ispričale su da se njihov partijski šef tokom prepodneva žalio na umor i slabost te da je zbog toga napustio parlament.

Gradjanski list

*

Van mreže decko u usponu

• 687
  • 1
Odg: Velji Iliću pozlilo u kupatilu
« Odgovor #1 poslato: 17:31:44, 14.Feb.2009. »
a jeste velja cudan ali uhvatili se kao pijan za plot

toliko prepucavanja i svacega uhvatili se za jednu njegovu recenicu.

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #2 poslato: 09:24:24, 16.Feb.2009. »
Velja Ilić: Sve mi se skupilo

Od kada mu je pozlilo u petak, Velimir Ilić se nalazi u bolesničkoj postelji na neurohirurgiji Urgentnog centra u Beogradu.

Kako pišu “Večernje novosti”, ipak je skupio snagu da ovim novinama da i prvi intervju

“Ležeći na krevetu u plavoj pižami, s podlivom na čelu, ali uz osmeh, dočekao je Velimir Ilić novinara u nedelju, u terminu za posete, u sobi”, pišu “Novosti”.

Prvi put otkako je prebačen u bolnicu, lider NS pristaje da govori za javnost.

Na početku razgovora, tiho kaže ono što je njemu najvažnije - da nije imao moždani udar i da su mu srce i krvni sudovi potpuno u redu, pišu “Novosti”

“Pozlilo mi je posle sednice Skupštine. Sve mi se skupilo. Stres, umor, hajka koja se povela protiv mene bez ikakvog osnova. Pao sam i udario se u potiljak i čelo. Oporavljam se. Sad mi je dobro. Nadam se da ću u ponedeljak izaći iz bolnice i preći na kućnu negu. Želeo bih da već u utorak, na godišnjicu proglašenja lažne države, budem s poslanicima u srcu naše države, sa Srbima na Kosovu i Metohiji”, kaže Ilić.

On i dalje tvrdi da su njegove reči o Rasimu Ljajiću, izrečena za skupštinskom govornicom, pogrešno protumačene:

“Svako ko pročita skupštinski stenogram mog govora videće da ja nisam nijednom rečju pomenuo Ljajićevu veroispovest niti sam vređao Bošnjake”, tvrdi Ilić i dodaje da je Ljajića pominjao jer ga je emotivno pogodilo to što ni predsednik ni premijer nisu pozvali narodne poslanike na obeležavanje Sretenja, kako to jedino dolikuje.

“Samo zato sam reagovao sa skupštinske govornice, jer zaista mislim da nijedan ministar posebno ne bi trebalo da bude organizator Dana državnosti,” tvrdi Ilić.

On tvrdi da Bošnjaci najbolje znaju kako se on odnosi prema njima

“Sve nacionalne manjine uvek sam tretirao na potpuno isti način kao i Srbe. Čak sam i pažljivije pristupao njima da se ne bi osećali diskriminisani”, tvrdi predsednik Nove Srbije.

Ilić i dalje demantuje da je u njegovom obraćanju poslanicima bilo reči mržnje.

“Ako se moje poruke stalno nazivaju govorom mržnje, onda obraćanja Nenada Čanka treba nazvati govorom ljubavi. On je mene, pred svim poslanicima, sa govornice nazvao doslovce dripcem. I niko mu to nije zamerio. Niko nije rekao da to nije u redu. A protiv mene se digla i kuka i motika”, kaže Ilić.

On je potvrdio da ga je u subotu u bolnici posetio Rasim Ljajić.

“Ljajić je došao kao moj drug i kao čovek koji želi da stavi tačku na celu priču i na spor. I zajedno smo stavili tačku. U stvari, taj spor između mene i njega i nije postojao.”

On je ipak demantovao da se tokom susreta raznežio da je i zaplakao. “Nisam zaplakao. Muški smo razgovarali. Korektno i prijateljski, kako to uvek činimo.”

Ilić je izjavio i da su ga u bonici posetili Vojislav Koštunica, Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić.

Naveo je i da je informisan da će republički javni tužilac pregledati video-snimak njegovog govora, kako bi se videlo da li ima elemenata krivičnog dela.

Ilić je najavio svoj skori povratak u parlament, tvrdeći da mu zdravlje nije bitno ugroženo:

“Moj organizam se jednostavno pobunio protiv nepravde. Ni on više nije mogao da istrpi sve što nam se dešava. Srbija je spolja ponižena. Srbiju su počeli i iznutra da ponižavaju. A nas koji upozoravamo na to, vlast optužuje da delimo građane i da sejemo mržnju. Sve mi se skupilo”, rekao je Velimir Ilić u intervjuu za “Večernje novosti”.

(MONDO)

*

Van mreže decko u usponu

• 687
  • 1
« Odgovor #3 poslato: 22:14:30, 16.Feb.2009. »

eee sta jedan drugom izgovore sa one govornice u skupstini i opet isto 

kada bi to bilo kaznjivo ko zna gde bi bili  yeah

« Odgovor #4 poslato: 01:10:15, 18.Feb.2009. »
ma bre to je atentat,kako niko ne otvori bar malo oci?!

*

Van mreže decko u usponu

• 687
  • 1
« Odgovor #5 poslato: 11:19:47, 18.Feb.2009. »

nemaju sta da rade pa prave narodu pozoriste  (e*e)

*

Van mreže *Mew - S.w.E.e.T*

• 1 113
  • Zahvaljeno: 3 puta
  • 3
  • Pol: Žensko
  • ..samo u snu..ljubav postoji za nas..
« Odgovor #6 poslato: 11:43:33, 18.Feb.2009. »
haha mozda otuda nastalo ''narodno pozoriste''   (e*e)  8)
...Te busque debajo de las piedras y no te encontre
En la manana fria y en la noche te busquer Hasta enloquecer Pero tú llegaste a mi vida como una luz Sanando las heridas de mi corazon Haciéndome sentir vivo otra vez...

*

Van mreže Maestro

• 3 386
  • 27
    • Facebook
« Odgovor #7 poslato: 15:08:01, 26.Feb.2009. »
Velja Ilić: Živ sam i zdrav
Cetvrtak, 26. februar 2009. 13:42    

Predsednik Nove Srbije Velimir Ilić izjavio je da nije imao moždani udar niti je bilo ikakvih problema koji bi ostavili trajne posledice po njegovo zdravlje.

"Sve je dobro, hteo bih da se zahvalim svim građanima, onima koji su se interesovali za moje zdravlje, koji su me obilazili i medicinskom osoblju koje mi je pomoglo da ova situacija prođe...potreban je oporavak i nadam se da ću nastaviti svoje aktivnosti" rekao je Ilić na obeležavanju stranačke slave Sveti Simeon mirotočivi.

Ilić je istakao da je ovo njegovo prvo pojavljivanje u javnosti posle izlaska iz bolnice i kućnog lečenja.

Čestitajući slavu članovima stranke, prisutnima i svim građanima Ilić je naveo da u NS žele da pomognu da Srbija što pre stane na noge, "da Srbija nastavi svoj svetosavski put kojim je krenula... i napravimo ono što smo u našim programima zacrtali".

Ilić je sa članovima užeg rukovodstva stranke presekao slavski kolač, a slavi su prisustvovali i lideri stranaka koalicionih partnera NS, predsednik Demokratske stranke Srbije Vojislav Koštunica i Narodne stranke Maja Gojković sa saradnicima.

Iliću je pozlilo i primljen je u bolnicu pošto je za skupštinskom govornicom kritikovao to što je pozivnice za Dan državnosti Srbije poslalo Ministarstvo rada i resorni ministar Rasim Lajić, što je naišlo na osude u većem delu javnosti pa i same Vlade Srbije.

(Tanjug)

*

Van mreže Maestro

• 3 386
  • 27
    • Facebook
« Odgovor #8 poslato: 13:38:16, 08.Mar.2009. »
Velja Ilić hitno operisan
Nedelja, 8. mart 2009. 13:40    

Predsednik Nove Srbije (NS) Velimir Ilić operisan je jutros u Institutu za neurohirurgiju Kliničkog centra Srbije (KCS) i njegovo zdravstveno stanje je stabilno, rekla je potpredsednica te stranke Dubravka Filipovski.

Filipovski je navela da je Ilić operisan zbog tegoba prisutnih od povređivanja 13. februara, koje su se u poslednja tri dana pojačale.

"Posle prvih pregleda u Čačku, zaključeno je da je potrebno dodatno ispitivanje u Beogradu na koja je primljen sinoć. Posle pregleda konzilijuma lekara KCS zaključeno je da je potrebna hitna i neophodna operacija", navela je potpredsednica NS.

Filipovski je dodala da su lekari Iliću pre operacije konstatovali subungualni hematom na glavi, kao i da će on narednih nekoliko dana ostati na lečenju na neurohoruškom odelenju KCS.

(Beta)

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: ova tema je trenutno zaključana! Samo administratori i urednici mogu da odgovaraju.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000