Sunce trigon (sextil ) Pluton

• Odgovora: 16
Stranice: « 1 2

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
Odg: Sunce trigon (sextil ) Pluton
« Odgovor #10 poslato: 18:01:02, 10.Jan.2012. »
cini mi se da ovakva bombasticna energija dovodi cesto do toga da neke ljude ili stvari potpuno obuzmemo,isisamo iz njih sve sto nam treba,a onda gubimo interesovanje i treba nam jos,jos,jos..
jedan od mojih nadimaka je vampir,valjda sto imam izrazit apetit za zivotom u svim njegovim izdanjima.
Ne bih rekao da se potpuno gubi interesovanje jer ovo je priroda Sunca a ne Plutona...
Priroda famoznog Plutona je da se bori i da stalno zeli da dokaze da moze jos i vise a ne da poznaje svoju granicu.
Ovo je aspekt koji demonstrira nasu snagu, izdrzljivost, probojnost, energiju ali samo dok to ne pocne da ugrozava nas identitet.

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #11 poslato: 18:18:50, 10.Jan.2012. »
Mislis,dok se sve odvija na suncev nacin? jel mozes na primeru da mi pojasnis? recimo sta dobijam ovim aspektom,ako je sunce vladar 10-te?
"Power is being told you're not loved and not being destroyed by it." Madonna

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #12 poslato: 02:16:59, 11.Jan.2012. »
Mislis,dok se sve odvija na suncev nacin? jel mozes na primeru da mi pojasnis?
Aspekt za koji se kaze: "zna se ko je ovde autoritet i ko ima koliko moci"...
Jedini tvrd aspekt koji se smatra na neki naicn prirodnim je Sunce kvadrat Pluton dok ovaj trigon ili sekstil opisuje i karakter koji je spreman da se pokori autoritetu iako autoritet nije u korist razvoja te osobe.

Citat
recimo sta dobijam ovim aspektom,ako je sunce vladar 10-te?
Kao sto sam objasnio, moguce da ce ti neki autoriteti ili drugi ljudi pomagati da se brze ostvaris ali vrlo verovatno te mogu onemoguciti da sebe i dalje usavrsavas i tezis da budes bolji...  odnosno kao da ces u jednom trenutku zastati sa svojim napredovanjem i biti zadovoljan postignutim.
Sa druge strane ti si taj koji je spreman sve da ucini za autoritete, mozda oca iako to ne ide u tvoju korist.
Osetices to kad Saturn udari tvrdim aspektom na tvoje Sunce ili Pluton. Onda ego, sjaj, moc, vrhunac, identitet, zivotni put dolaze u iskusenje.
« Najnovija izmena:: 02:20:06, 11.Jan.2012. Čarobnjak »

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #13 poslato: 13:33:59, 11.Jan.2012. »
Lepo si mi objasnio,kapiram! da,postoje neki ljudi kojima svesno dozvolim to,otac nije u toj prici,ali gotovo uvek dodje do trenutka "ma cekaj,ko je on da ja sebe sputavam zbog njega" i tu dodje do razlaza,zahladjenja.
Hvala!

*

Van mreže tinkerbell

• **
  • 299
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 15
  • Pol: Žensko
« Odgovor #14 poslato: 21:34:52, 28.Apr.2014. »
Moje iskustvo s ovim aspektom i kako ga ja prozivljavam ..pa So mi pravi samo jedan jedini aspekt i to sextil sa Pl-  znam da je u zh  aspekt Sunca pokazatelj i tipa muza na kojeg ce natus  naletjeti , kakvi ce je privuci ..s obzirom da je meni  jedini ovaj aspekt s Plutonom - rekla bih plutonovski tip ali istina je to za to da mozemo citati izmedju redova  i trazenje skrivenog znacenja  :D uzivam u to me :D hehe , osjetljiviji ego tu i tamo ima malo uticaja i na to,negdje procitah dominacija u ljubavnim odnosima.. uglavnom je druga strana tezila ka dominaciji a ne ja .... istina ne  volim povrsne partnere, privlace me jaki momci..  i to  za dominantne i mocne muskarce, to  mi se cesto  desavalo ...

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #15 poslato: 07:08:11, 06.Maj.2014. »
ovaj aspekt daje konstantnu želju za jačanjem sebe, kao da postoji potreba da od sebe napraviš predatora, specijalca nekakvog koji može podneti extremne fizičke i psihičke napore, težnja da se prevaziđu slčabosti, da sebe prevaziđeš, postavljenje sebe u razne eksperimente, situacije koje bi drugi izbegli ovde se privlače i u njima se uživa jer je cilj odbacivanje svake slabosti.

*

Van mreže tinkerbell

• **
  • 299
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 15
  • Pol: Žensko
« Odgovor #16 poslato: 12:13:09, 06.Maj.2014. »
Plutonac fino si bas objasnio , prepoznajem to sto si napisao kao i jednu od mojih osobina  :)  ali sta znam meni se to najvise ispoljava kroz ono sto sam pisala gore iznad...

Stranice: « 1 2

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000