Tranzit Saturna

• Odgovora: 290
Stranice: « 1 ... 23 24 25 26 27 ... 30 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže TF 2008

Moderator
  • 5 568
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 55
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
Odg: Tranzit Saturna
« Odgovor #240 poslato: 21:14:35, 02.Maj.2013. »
Neko je podložniji nekim tranzitima zbog naglašenih pozicija ili aspekta.
Takodje, moguće da se u isto vreme odigravaju i drugi tranziti što mora da se ima u vidu kod analize.

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
  • Pol: Žensko
« Odgovor #241 poslato: 21:38:38, 02.Maj.2013. »
Da, jedna lasta ne čini proljeće.  ;D

*

Van mreže srna

• **
  • 524
  • 1
« Odgovor #242 poslato: 01:53:18, 03.Maj.2013. »
Ako vam je vladar XI. verovatno su vam se svi planovi srušili i moraćete iznova da gradite sa novim planovima.

Da znas, da sam imala bas dosta planova u tom periodu i nista se nije realizovalo dok nije prosao tranzit, ali nisam ovo XI polje uopste povezala sa planovima dok mi nisi rekla, jest da se sve vremenski oteglo. Najvise sam teskoca imala u odnosima s ljudima oko sebe, odn. sa svima s kojima sam na neki nacin bila u kontaktu, imala sam neki lud osjecaj kao da su se svi okrenuli protiv mene i bilo mi je bas bas tesko. A kako je u pitanju XI polje bilo je promjena koje su se odnosile na prijatelje, a preko njih i na mene.

Neko je podložniji nekim tranzitima zbog naglašenih pozicija ili aspekta.
Takodje, moguće da se u isto vreme odigravaju i drugi tranziti što mora da se ima u vidu kod analize.
Moguce, bas mi je taj PL u opoziciji sa MO, a MO oznacava masu ljudi je l' tako?

*

Van mreže dvostruka djevica

• 848
  • 44
  • I reč je dodir.. ako znaš..
« Odgovor #243 poslato: 02:52:31, 03.Maj.2013. »
Citat
Ako neko zna generalno na šta može da utiče što se zdravlja tiče..

Citat
Zavisi od položaja u karti, obično su u pitanju slabe tačke.

To je problem što ne znam podznak.. čak i dan nisam sigurna da je tačan, greška pri upisu..

hvala.

*

Van mreže TF 2008

Moderator
  • 5 568
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 55
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
« Odgovor #244 poslato: 15:36:53, 07.Maj.2013. »
Moguce, bas mi je taj PL u opoziciji sa MO, a MO oznacava masu ljudi je l' tako?
Verovatno ta opozicija dominira u vasem planetarnom sklopu pa je zbog toga i taj tranzit dao jak uticaj..
Emocije su se usijale, svima ste poklonili poverenje a onda je usledio hladan tus..

*

Van mreže Fifi

• **
  • 359
  • 6
« Odgovor #245 poslato: 20:29:19, 15.Maj.2013. »
ne zelim da te prepadam, ali nekako mi je najteze pao taj tranzit saturna preko plutona. Inace imam u znaku vage 5 planeta i osjetila sam prethodne tri godine prelazak saturna preko svake od njih, ali ipak najteze mi je bilo kad je prelazio preko plutona.

Kod mene su strahovi ,mračne i veoma teške misli ...svaki dan se borim sa tim ,što dovodi moje telo do lošeg stanja...ne znam dal to ima veze sa ovim tranzitom  :(

*

Van mreže srna

• **
  • 524
  • 1
« Odgovor #246 poslato: 22:16:54, 18.Maj.2013. »
Kod mene su strahovi ,mračne i veoma teške misli ...svaki dan se borim sa tim ,što dovodi moje telo do lošeg stanja...ne znam dal to ima veze sa ovim tranzitom  :(

Tako je otprilike bilo i kod mene, samo sto je sigurno uzrok drugaciji jer su ipak u pitanju razlicita polja. Problem je sto dugo traje taj tranzit, jer SA prelazi 3x preko svake planete, prvi put direktno kad osjetis 10%, drugi put retro 60% i treci put direktno 30%.

*

Van mreže Fifi

• **
  • 359
  • 6
« Odgovor #247 poslato: 22:19:46, 19.Maj.2013. »
Tako je otprilike bilo i kod mene, samo sto je sigurno uzrok drugaciji jer su ipak u pitanju razlicita polja. Problem je sto dugo traje taj tranzit, jer SA prelazi 3x preko svake planete, prvi put direktno kad osjetis 10%, drugi put retro 60% i treci put direktno 30%.

Uzas  :(

*

Van mreže Pokahontas-84

• **
  • 262
  • 8
  • Love,Peace,Freedom
« Odgovor #248 poslato: 18:42:30, 23.Okt.2013. »
Meni je Saturn u natalnoj u 8mu kucu i sad tranzitira kroz istu.... Solarni SA radi konjukciju sa natalni, isto i semi-kvadrat sa natalno SO ( vladar moje nat. 6te ), sextile sa ME ( vladar moje nat. 7me ), opozicija sa MO, vladar moje nat. 5te ( ovakvu istu opoziciju gradu i moji natalni SA i MO )..... Teskoce u ljubavi, sta ce biti? Jel je njegov uticaj tako los?

*

Van mreže Melanija

• **
  • 117
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 7
« Odgovor #249 poslato: 12:16:00, 24.Okt.2013. »
Meni je Saturn u natalnoj u 8mu kucu i sad tranzitira kroz istu.... Solarni SA radi konjukciju sa natalni, isto i semi-kvadrat sa natalno SO ( vladar moje nat. 6te ), sextile sa ME ( vladar moje nat. 7me ), opozicija sa MO, vladar moje nat. 5te ( ovakvu istu opoziciju gradu i moji natalni SA i MO )..... Teskoce u ljubavi, sta ce biti? Jel je njegov uticaj tako los?

Desava ti se Saturnov povratak, kao i svima u 29,30 godini. Solarni horoskop su tranziti na dan kada tr.So pada na natalno So i za taj trenutak se pravi karta pa je zato u solaru konjukcija nat.i sol.Sa.
Natalno imas opoziciju Sa i Mo koja će se aktivirati u ovom periodu dok opozcija traje ali mislim da ti Sa povratak daje sansu da sazris i shvatiš šta si grešila u ljubavi i sada to ispraviš...  ;)

Stranice: « 1 ... 23 24 25 26 27 ... 30 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000