Anketa

Da li Vas je izdala najbolja drugarica?

Da, vise njih...
Jeste jednom.
Nikada!

Izdala me najbolja drugarica

• Odgovora: 69
Stranice: « 1 ... 4 5 6 7 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže medenica

• 3 854
  • Zahvaljeno: 8 puta
  • 47
  • Pol: Muško
Odg: Izdala me najbolja drugarica
« Odgovor #50 poslato: 11:28:59, 29.Sep.2011. »
Svaka cast

*

Van mreže faith

• **
  • 416
  • 21
  • Pol: Žensko
« Odgovor #51 poslato: 16:19:36, 13.Apr.2012. »
Najbolja drugarica nikad jako sam oprezna u biranju prijatelja i tachno znam za koga mogu da kazem da mi je najbolji prijatelj.

Desilo mi se da su mi 2 povrshna "prijatelja" radila oko glave ali to sam odmah saznala.

*

Van mreže marinaMA

• *
  • 83
  • 1
« Odgovor #52 poslato: 23:41:31, 24.Jul.2012. »
Ja sam "iznenadjen i uvredjen "sto kaze Sojic...Navodno "drugarica "se preselila u drugi grad zbog posla..Upala je u neko drustvo sto se meni uopste ne svidja..Otisle smo u setnju ,za nama je celo vece iso neki ludak kolima...Ona je prvo tvrdila da ga ne poznaje..Da bi on posle izasao nama u susret i pozdravio se sa njom..Da bi ja shvatila da su u nekoj "semi"..Ajde to ali sto me laze..i decko stvarno nije ceo kada je tako prati..Proslo je par dana ,da bi ona dosla kod mene da se zali kako ne moze da se otkaci od njega..Tip je nju non-stop zvao..Cak je davala drugima da se jave na telefon..Moj broj je isto dala nekome -bez mog pitanja,prvo je lagala da nezna o cemu se radi ,da bi mi posle priznala..Pre pola sata mi je pustila poruku-kao izlazi sa tim likom-sto nam se zalila da ne moze da se otkaci-jos me pita da li ja hocu u grad sa njima..Mislim meni nista nije jasno..Posle ovih stvari,nemam nameru da se druzim nadalje sa tom curom..

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
« Odgovor #53 poslato: 09:08:53, 14.Avg.2012. »
Desilo mi se više puta..., i od muških i od ženskih osoba, u osnovnoj, srednjoj, na fakultetu, na poslu, u komšiluku, ma svugdje, stalno, tako da nemam najbolju drugaricu ili druga, imam ih više njih, s kojima se družim, to je kao moje društvo, ali nikog ne bi izdvojila, prerasla sam to "najbolja drugarica/drug". Najviše se "izdaja" u mom slučaju ogledala u vidu tračanja, kad se povjerim nekome iz društva, a taj odmah prenese to nekom drugom iz istog društva, i ja se poslije začudim kako to ovaj zna, kad mu ja to nijesam rekla, a znam ko je jedina osoba kojoj sam se povjerila. Ali prelazim preko toga, pravim se mutava, iako se ponekad posramim što je neko drugi saznao nešto intimno o meni, jer nije prijatno kada ja histerišem, uzdržim se uglavnom, ali ostaje gorak osjećaj u stomaku. Ali tu sam sama kriva, najintimnije stvari treba samo držati za sebe i ni sa kim ih ne dijeliti. Inače, kad bi gledali sve mane našim prijateljima, onda se niko ni sa kim ne bi družio. Ljudi se generalno loše slažu, čovjek je čovjeku vuk, ali moramo biti jedni s drugima, moramo se prilagođavati, socijalna smo bića, svi smo u istom sosu na ovoj planeti.
« Najnovija izmena:: 09:11:30, 14.Avg.2012. bielenda »

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #54 poslato: 10:11:37, 14.Avg.2012. »
Desavalo se,mnogo puta.Generalno,nemam srece sa ljudima.Oni uvijek imaju neki trip od mene,plasim ih nekim svojim vibe-om.Kada me upoznaju i shvate kako nisam zla vjestica iz crtanih filmova,onda se okome na mene.Svaka moja slabost se preuvelicava,u pocetku je bilo iskoristavanja na veliko,a o povjeravanju da ne govorim,o tome ne smijem ni razmisljati.Mnogo puta se desilo da se izlanem za nesto i da mi se obije o glavu,tako da sada svoju intimu cuvam samo i jedino za sebe.Nema prijatelja na ovom svijetu,samo covjek sam sebi moze biti prijatelj.Stava sam da bi i clanovi najblize porodice bili u stanju da izdaju,ako bi situacija bila takva da moraju,zasto onda vjerovati ikome?Ja nikada nemam mnogo ljudi oko sebe,jer nisam "sakupljac",licemjer koji sa svima moze.Kod mene se to zna,uzak krug ljudi sa kojima se stalno vidjam,izlazim,putujem,ostali su poznanici,i zbog nekih njihovih osobina,ne dam da mi se priblize.Nemam dobra iskustva sa drugovima,na kraju se uvijek desi da mi izjave ljubav,pitaju da se smuvamo,i to me povrijedi,jer ih gledam kao drugove,da me privlace,ne bismo sigurno bili drugovi.Sa drugaricama je obratno,i u najuzem krugu drustva se blagovremeno osjeca zavist.Zene  :roll:
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • Zahvaljeno: 4 puta
  • 64
  • mizantrop 1%
« Odgovor #55 poslato: 10:32:00, 14.Avg.2012. »
Ouroboros, kod mene je potpuno isto.  :)
Be Weird, at least you will have a unique Personality.

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #56 poslato: 10:47:02, 14.Avg.2012. »
Razumijemo se  ;)

Kontam da su rijetki ljudi,koji imaju srece po ovom pitanju,i koje nikad niko nije izdao  :)
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • 64
  • mizantrop 1%
« Odgovor #57 poslato: 10:48:40, 14.Avg.2012. »
Ne postoje.

Samo ima puno ljudi koji lahko oprastaju. :) Ja sam medu njima, oprostim i udaljim se. Svako svojim putem. ;D

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #58 poslato: 10:53:07, 14.Avg.2012. »

Ja tesko oprastam,kada me neko jako povrijedi.Kada u neki odnos ulozim vrijeme,strpljenje,emocije,vezem se za osobu i ta osoba mi zabije noz u ledja,tesko da ikad mogu oprostiti.
A onako,kada od starta emocije drzim na rezervi,jer slutim da bi se sa nekim takvo nesto moglo dogoditi,nakon toga ga razduzim,i kao sto kazes,svako svojim putem  ;D
Natalna

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • 64
  • mizantrop 1%
« Odgovor #59 poslato: 10:55:59, 14.Avg.2012. »
Ja sam od skoro odlucila da cu lahko da prastam. Manje glavobolje, a i manje tereta na dusi. ;D

Stranice: « 1 ... 4 5 6 7 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000