Zarko Lausevic pomilovan

• Odgovora: 6

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
  • Pol: Žensko
Zarko Lausevic pomilovan
« poslato: 21:01:36, 29.Dec.2011. »
Tadić pomilovao Žarka Lauševića
Predsednik Srbije Boris Tadić pomilovao je glumca Žarka Lauševića. Tadić je odluku o pomilovanju doneo juče.
Komisija za pomilovanje predložila je predsedniku Republike da se
molba za pomilovanje uvaži i osudjeni Žarko Laušević oslobodi daljeg izdržavanja kazne zatvora jer ranije nije osudjivan, od izvršenja dela je prošlo 18 godina, na slobodi je duže vreme, tokom kojeg nije vršio krivična dela, piše u saopštenju Pres službe predsednika.

Kako se navodi, krivično delo za koje se tereti Laušević nije izvršio umišljajno, već prekoračivši granice nužne odbrane u stanju emocionalne uzbudjenosti izazvane napadom na njega i njegovog brata Branimira Lauševića, kome je tom prilikom bio ugrožen život.

Izvor

Ne znam kako vas ali mene je ova vest obradovala :)

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • 15
Odg: Zarko Lausevic pomilovan
« Odgovor #1 poslato: 21:03:25, 29.Dec.2011. »
Malović: Laušević je bio prestrogo kažnjen
Ministarka pravde Srbije Snežana Malović izjavila da je sud u Podgorici prestrogo osudio Lauševića, pošto je prosečna kazna za prekoračenje nužne odbrane pet godina.

Izvor

*

Van mreže mila91

• 1 555
  • 11
« Odgovor #2 poslato: 22:55:23, 29.Dec.2011. »
I ja sam se obradovala, mada nemam jasan stav,....evidentno su mrtva 2 čoveka, da li je moralo dva čoveka u samoodbrani, nekakvom stanju afekta?, a sa druge strane, prišlo je 18 godina.....obično mislim, ko je u stanju da uradi jako ružnu stvar jedanput, može i opet, i opet, i opet...izgleda sam onda sada subjektivna...zato sam zbunjena

*

Van mreže medenica

• 3 854
  • Zahvaljeno: 8 puta
  • 47
  • Pol: Muško
« Odgovor #3 poslato: 00:48:52, 30.Dec.2011. »
Drago mi je bez obzira na sve..

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • 15
« Odgovor #4 poslato: 13:54:50, 02.Feb.2012. »
Laušević dobio srpski pasoš
Glumac Žarko Laušević od sada ima pasoš Republike Srbije, koji mu je u konzulatu u Njujorku uručio zamenik premijera i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić.
Dačić je Tanjugu rekao da je pasoš izdat u okviru redovne procedure, jer je Laušević u Njujorku i podneo zahtev za izdavanje pasoša.

Izvor

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • 15
« Odgovor #5 poslato: 13:56:48, 02.Feb.2012. »
Laušević: Dačić me je iznenadio!
Glumac Žarko Laušević izjavio je da je zadovoljan što je dobio pasoš Srbije.

Lauševiću je pasoš  uručio srpski ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić u konzulatu Srbije u Njujorku.

"Zadovoljan sam što mi je ministar Dačić uručio srpski pasoš, što je za mene malo iznenadjenje. Nisam baš očekivao da će to biti učinjeno na ovakav način", rekao je Lušević za "Večernje novosti".

Smedia

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • 15
« Odgovor #6 poslato: 13:59:54, 02.Feb.2012. »
Njujork: O čemu su pričali Dačić i Laušević
„Gde si, Žarko? Nema te sto godina. Ti si sada u Srbiji popularniji nego kad si snimao najgledanije filmove", rekao je ministar Dačić u konzulatu Srbije u Njujorku pri dočeku čuvenog glumca Žarka Lauševića.
- Pa, gde si ti...? - uzvratio je Žarko ministru, uz tapšanje po ramenima i srdačno grljenje.

Upadljivo mršav, odeven u crne farmerke i crnu košulju, delimično posedele brade i zarasle kose, Žarko nimalo ne liči na mangupa i zavodnika od pre dve decenije. Crven u licu kao da je trčao njujorškim avenijama da stigne po svoju putnu ispravu, vidno oronuo u licu, ovaj sada pedesetdvogodišnjak, osim po prepoznatljivim pokretima i urođenom talentu ne liči na onog glumca za kojim su ludele generacije žena u Jugoslaviji.

Izvor

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: ova tema je trenutno zaključana! Samo administratori i urednici mogu da odgovaraju.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000