Kiki Lesendrić najavio album za početak februaraNekadašnji frontmen grupe “Piloti” Kiki Lesendrić početkom februara izdaće novi album. Projekat pod nazivom “Slučajno i zauvek” objaviće Power Music, a donijeće, kako nam je potvrdio Lesendrić , 11 numera.
Na izdanju će se naći i njegov duet sa pokojnim Fredijem Merkjurijem.
- Većinu pjesama sam uradio sam, tri potpisuje Mlađan Dinkić sa kojim sam sarađivao i na prethodnom albumu, a dva teksta mi je napisao Đorđe Balašević. Jednu je radio gitarista Rajito koji živi i radi u Americi - priča za “Vijesti” Lesendrić.
- Dobio sam vokale Fredija Merkjurija iz njegove producentske kuće, tako da će oni biti iskorišćeni u jednoj pjesmi. Drugih dueta nema. Oni će se naći na jednom drugom projektu koji planiram da pripremam, tek pošto objavim i promovišem 'Slučajno i zauvek' - potvrdio je Lesendrić.
On će po objavjivanju albuma snimiti tri spota koji će se pojavljivati jedan za drugim i to za numere “Kvin”, “Budi tu kad padne sneg” i “Vazduh koji dišem”.
http://www.vijesti.me/caffe/kiki-lesendric-najavio-album-pocetak-februara-clanak-56876