Uran u I (prvoj) kuci - 1. polju

• Odgovora: 24
Stranice: 1 2 3 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže aurora

• *
  • 24
  • 0
  • Pol: Žensko
Uran u I (prvoj) kuci - 1. polju
« poslato: 18:09:18, 16.Mar.2009. »
Uran u ovoj poziciji ce remetiti pokusaje da se formira relativno stabilna licnost i za svakog sa ovom pozicijom ce biti problem da se oseca lagodno u svojoj kozi zbog pokretljivost i promenljivost svog identiteta. Uran ce podstaci nestalnost i ekcentricnost, i potrebu za eksponiranjem u javnost. Uran zahteva revolucionernu promenu identiteta. Ta promena moze biti posledica iznenadnog soka koji podstice licna spoznaja, ili ukazivanje neocekivane prilike posebno one koje donose novo okruzenje i daje mogucnost da se prekine neki ustaljeni model ponasanja. Sto znaci da osoba sa Uranom u I kuci moze da dozivi promenu svojih stavova i zbog okoline. Ovim ljudima je potrebna veca doza slobode i nekonformizma. Cesto znaju da budu neosetljivi na tudje potrebe, posto su okrenuti ka sebi. Promenljivost karaktera ovih osoba zna frustrira okolinu . Cesto su lideri futuristickih alternativnih grupa.

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
Odg: Uran u I (prvoj) kuci - 1. polju
« Odgovor #1 poslato: 18:41:17, 16.Mar.2009. »
Samo pazi ja sam imao slucajeve gde ljudi sa tom pozicijom imaju staromodna shvatanja i onda im taj Uran daje gorivo kojim ce oni nesto menjati...    ;)

*

Van mreže aurora

• *
  • 24
  • 0
« Odgovor #2 poslato: 21:12:38, 16.Mar.2009. »
Posto je Uran spora planeta verovatno se radi o ljudima koji su rodjeni sa UR u raku (1949-1956), i sa UR u devici od(1962-1968). Naravno da tim ljudima dobro dogje UR u I kuci, postaju vise inventivniji i spremni za promene. O-O-O-O

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #3 poslato: 23:31:27, 16.Mar.2009. »
Bas sam pogledao. 80-ih godina su rodjeni...
Mozda je bas to ta promena identiteta o kojoj si pisala...

*

Van mreže aurora

• *
  • 24
  • 0
« Odgovor #4 poslato: 09:33:54, 17.Mar.2009. »
1981-1988 Ur je boravio u strelcu. tu vec imamo odbacivanje religioznih pravila. ovi ljudi vole slobodu kretanja i razmisljanja. vrlo lako mogu postati buntovnici.

*

Van mreže Lea

• **
  • 257
  • 0
« Odgovor #5 poslato: 16:24:16, 17.Mar.2009. »
Zavisno od aspekata koje im pravi taj Uran iz 1.polja...mogu biti jako pozitivni ekscentrici,ili...U svakom slucaju ljudi neshvaceni od svoje okoline...meni simpaticni,van sablona,furaju svoj fazon,ali samo aspekti kazu na negativno ili pozitivno,Ja imam drugaricu kojoj je Uran u 1.,fantasticna osoba,s tim sto se jedne sedmice pojavi kao plavusa,druge kao crnka,trece sa ticijan bojom kose...ali to je bas ona...bez ustezanja.

*

Van mreže mysty

• **
  • 144
  • 0
  • ILI CUTI,ILI KAZI NESTO STO JE BOLJE OD CUTANJA
« Odgovor #6 poslato: 10:12:35, 21.Mar.2009. »
Uran u prvoj,ne mora uvek biti vezan za karakter,recimo,asc Skorpija,a osoba je visoka 190.........

*

Van mreže SelmaPlu

• *
  • 23
  • 0
« Odgovor #7 poslato: 01:04:33, 12.Maj.2009. »
Inteligencija, inovativnost, neshvacenost, idealisti, neprilagodljivost, svojevolja...
Toliko neocekivanih udaraca sudbine, nemira, svojevolje...
Oni svoje grijehe plate jos u ovom zivotu.
Prisutan vlastiti moralni kodex i ne dozvoljavaju uplitanje drugih ljudi u svoj nacin zivota.

Film 300 se moze uporediti sa ovim aspektom. Gdje (ne mogu se sjetiti imena glumca u filmu) ratnik povede svojih 300.  vojnika na vojsku od oko milion drugih vojnika, daleko bolje opremljenijih i obucenih. I on zna da ce njegova vojska izgubiti, zna da ce "pasti", ali ipak ide! Ide svjesno u smrt, jer ne moze protiv sebe, i onog osjecaja sta treba, a ne sta je prakticno izvedivo. Radije ce pasti za svoj ideal, nego zivjeti monoton zivot po pravilima postavljenim nekada davno....

*

Van mreže capri

• *
  • 99
  • 0
« Odgovor #8 poslato: 16:55:13, 30.Maj.2009. »
Inteligencija, inovativnost, neshvacenost, idealisti, neprilagodljivost, svojevolja...
Toliko neocekivanih udaraca sudbine, nemira, svojevolje...
Oni svoje grijehe plate jos u ovom zivotu.
Prisutan vlastiti moralni kodex i ne dozvoljavaju uplitanje drugih ljudi u svoj nacin zivot

Film 300 se moze uporediti sa ovim aspektom. Gdje (ne mogu se sjetiti imena glumca u filmu) ratnik povede svojih 300.  vojnika na vojsku od oko milion drugih vojnika, daleko bolje opremljenijih i obucenih. I on zna da ce njegova vojska izgubiti, zna da ce "pasti", ali ipak ide! Ide svjesno u smrt, jer ne moze protiv sebe, i onog osjecaja sta treba, a ne sta je prakticno izvedivo. Radije ce pasti za svoj ideal, nego zivjeti monoton zivot po pravilima postavljenim nekada davno....

Vlasnica ove pozicije potvrdjuje apsolutno adekvatan opis ove pozicije gore naveden i obožavam taj svoj UR i kako se smjestio

*

Van mreže Cor Serpentis

• *
  • 24
  • 1
« Odgovor #9 poslato: 20:25:37, 30.Maj.2009. »
Citat
de svjesno u smrt, jer ne moze protiv sebe, i onog osjecaja sta treba, a ne sta je prakticno izvedivo. Radije ce pasti za svoj ideal, nego zivjeti monoton zivot po pravilima postavljenim nekada davno....

Izmedju ostalog ce zrtvovati njih 300 za dobro mnogo vise ljudi-a to je ono sto uran radi, ubije 100 da bi spasio 1000.
Mada pri opisu ovog filma...nije tu samo uran, tu je i mars sa jupiterom i saturnom-ide se sa verom u rat, sa dostojanstvom, organizovano, bore se organizovano(jupiter, tj imaju tacan nacin borbe tj strategiju borbe sto mi sve lici na marsa saturna i jupitera)
A uran je njegova ludost, njegova samostalnost, posebnost.

Uran voli da predje granicu, jer je on prvi nakon saturna-prva vidljiva planeta...

ja ga imam u prvom polju i ne bih ga menjala ni za sta... :)
moja natalna
Ko hoce da dozivi cudo, ne sme zgaziti na stazi mrava, ne sme kamenom ptice da tuce, jer od dvoraca gde cudo spava, ta nezna bica cuvaju kljuce...

Stranice: 1 2 3 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000