Predlozi

• Odgovora: 161
Stranice: « 1 ... 3 4 5 6 7 ... 17 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Karudijan

• *
  • 54
  • 1
  • Pol: Muško
Odg: Predlozi
« Odgovor #40 poslato: 13:01:48, 08.Maj.2012. »
Pozdrav svim forumašima.Kao prvo da pohvalim forum.Samom koncepcijom i nekim modovima.Pošto sam u svetu foruma nekih desetak godina (od kad postoje  :D) a i vlasnik sam jednog, imao bih predlog (ako ste zainteresovani i voljni da pročitate).
Kao prvo da kažem,nemam naravno nikakvih zamerki na neke teme,ali mi je nekako sve razbacano i kad želim da postujem moram da tražim gde da ubacim temu

Evo npr. jedan moj predlog za forum "Sport"

SPORT

Fudbal (Potforum)

-Liga 5 (Lepljiva tema)
-JSL liga (Lepljiva tema)
-Liga Šampiona (Lepljiva tema)
-Euro Liga (Lepljiva tema)
-Ostale Lige,vesti,zanimljivosti...
-Kutak za navijače

Vremenom dodate Evro 2012,kao i one ostale teme što već postoje.Samo ih prebacite.

Košarka (Potforum)

NBA Liga (Lepljiva tema)
Euro League (Lepljiva tema)
ULEB (Lepljiva tema)
ABA Liga (Lepljiva tema)
Ostale vesti i zanimljivosti iz sveta košarke

Vremenom dodate evropska i svetska prvenstva,kao i one ostale teme što već postoje.Samo ih prebacite.

Tenis (Potforum)

ATP tutniri
WTA Turniri
Grand slem turniri
Davis i Fed Kup
Teniske zanimljivosti

Auto Moto (Potforum)

F1
Moto GP
Rally

Ostali sportovi (Potforum)

Odbojka (Sve vesti iz odbojke u ovoj temi)
Rukomet (Sve vesti iz rukometa u  ovoj temi)
Atletika (Sve vesti iz atletike u ovoj temi)
Vodeni sportovi (Vaterpolo,plivanje,veslanje)
Zimski sportovi (Hokej,skijanje...)
Borilački sportovi (Boks,Rvanje,Karate...)
Razni i ostali sportovi

To je neki moj predlog.Lepše i možda malo bi preglednije bilo. ;)
Borilački

*

Van mreže tikica

Počasni član
  • 1 743
  • 12
  • Pol: Žensko
    • Facebook
« Odgovor #41 poslato: 13:49:59, 08.Maj.2012. »
Meni se svidja Karudijanov predlog  :)

@Karudijan, kad ubacujes tekstove ne moras uvek cele tekstove, mi uglavnom stavljamo po jedan pasus i dobrodosao na Carobni forum (mah:mah)
Zaljubljenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)

*

Van mreže Karudijan

• *
  • 54
  • 1
« Odgovor #42 poslato: 14:39:21, 08.Maj.2012. »
Hvala.Taman sam krenuo da ti se zahvalim na postu,a onda vidim da nema ni "Thanks mod" ni "Karma".
Eto,ovom prilikom ti se zahvaljujem. :)
Takođe npr. forum Porodica.Pored potforuma "Moj dom" i "Trudnoća" staviti potforume "Deca" i "Život u braku".I tu otvoriti nekoliko tema,kao i neke stare premestiti u adekvatne potforume.Verujte,lepše i preglednije će biti.

Imam još predloga,ali da ne preterujem.Svako će na drugi način to prokomentarisati  ;)

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #43 poslato: 17:59:29, 08.Maj.2012. »
Idemo redom, za početak hvala.

Citat
Kao prvo da kažem,nemam naravno nikakvih zamerki na neke teme,ali mi je nekako sve razbacano i kad želim da postujem moram da tražim gde da ubacim temu
Tu se ne bih složio iz više razloga.
Svaki forum ima svoju koncepciju rada i podele foruma na razne sekcije. U vezi s tim mi smo se trudili da kreiramo sekcije onako kako bismo raspodelili da svaka sekcija ima neki sadržaj koji je karakteriše. Za sada ovo je jako dobro funkcionisalo i na našu sreću nije bilo mnogo zamerki čak je bilo i pohvala da je sve dobro sistematizovano.
U svakom slučaju mi smo uvek raspoložni da čujemo mišljenje i novih članova, a i da izvršimo promene u cilju bolje preglednosti i funkcionalnosti celog foruma.

Što se tiče podele foruma sport to nam je bilo u planu. Znači tu ćemo otvoriti Fudbal, košarka, borilački, a ostali sportovi će ostati u glavnom delu foruma sport. Sekcija vrele gume se od danas nalazi u tom delu tako da smatrajte da smo vaše predloge uzeli u obzir. Top teme otom-potom možemo i svi zajedno da ih otvaramo pa ćemo lako da ih zalepimo.

@Karudijan, kad ubacujes tekstove ne moras uvek cele tekstove, mi uglavnom stavljamo po jedan pasus i dobrodosao na Carobni forum (mah:mah)
Baš tako, uglavnom većina članova praktikuje skraćivanje ubačenih tekstova kako bi u prvi plan došla diskusija izmedju članova, a ne tekstovi. Ukoliko je neki važan i sadržajan članak naravno da može i ceo ali u dnu poruke postavite hiperlink do pravog izvora informacije ili teksta.

Citat
Hvala.Taman sam krenuo da ti se zahvalim na postu,a onda vidim da nema ni "Thanks mod" ni "Karma".
To želimo malo da prilagodimo našem forumu zbog toga još nismo dodavali.
Biće uskoro samo još nije definitivno da li će biti klasična karma ili poboljšan thanks mod.

Citat
Takođe npr. forum Porodica.Pored potforuma "Moj dom" i "Trudnoća" staviti potforume "Deca" i "Život u braku".I tu otvoriti nekoliko tema,kao i neke stare premestiti u adekvatne potforume.Verujte,lepše i preglednije će biti.
O tome ćemo morati još da razmislimo.
Hvala još jednom.  :smesko:

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
« Odgovor #44 poslato: 23:20:36, 09.Maj.2012. »
Citat
Takođe npr. forum Porodica.Pored potforuma "Moj dom" i "Trudnoća" staviti potforume "Deca" i "Život u braku".
I meni se ovi predlozi dopadaju :)  (mah:mah)

*

Van mreže IdiJot

• *
  • 56
  • 3
  • Ђубре као ја, никад не умире...!
« Odgovor #45 poslato: 21:44:34, 24.Maj.2012. »
Предлог:

- Пообришите теме које су мртве, тј на које нико није одговорио најмање месец дана, и дајте прилику да се отворе свеже ( преформулишу тако да буду занимљиве )...
- Истакните теме које су "вечите" а замрле су, подстакните их писањем...
- Не закључавајте теме које су се развиле ради разних провокатора, или што им наслов није више адекватан, него их пресловите..
- Не преносите много вести са разних медија ( смара и мало ко ће да коментарише ) у виду нових тема, то радите на темама које већ постоје и пише се на њима, као испомоћ и убацивање свеже крви, тј ради подстицања писања, и никако целе текстове, већ само наслов и линк ка вестима и сл...

За почетак, могло би да раздрма форум, тј да га "покрене поново" ...

Наравно, спам на фејсу, твитеру итд... па и по осталим порталима "као случајно" ...

И обавезно карма, у једном виду, не минуси и плусеви, већ само конкретно позитивне оцене, где би се оцењивали коментари и коментатори, са видљивим стањем ко је и на чему захвалио, позитивно оценио итд...
Ако крене и негативна оцена, само ће довести до кланова и растуриће колико видим, добру екипу уредника...
« Najnovija izmena:: 21:47:14, 24.Maj.2012. IdiJot »
Тандара - Мандара

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 53
« Odgovor #46 poslato: 10:07:52, 25.Maj.2012. »
Предлог:

- Пообришите теме које су мртве, тј на које нико није одговорио најмање месец дана, и дајте прилику да се отворе свеже ( преформулишу тако да буду занимљиве )...
- Истакните теме које су "вечите" а замрле су, подстакните их писањем...
- Не закључавајте теме које су се развиле ради разних провокатора, или што им наслов није више адекватан, него их пресловите..
- Не преносите много вести са разних медија ( смара и мало ко ће да коментарише ) у виду нових тема, то радите на темама које већ постоје и пише се на њима, као испомоћ и убацивање свеже крви, тј ради подстицања писања, и никако целе текстове, већ само наслов и линк ка вестима и сл...

Ovi predlozi mi se svidjaju.

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #47 poslato: 16:37:28, 25.Maj.2012. »
Svi predlozi su dobrodošli tako da vam se ovom prilikom zahvaljujem.

Neki od vaših predloga su već primenjeni, neki nisu u mogućnosti da se primene, a neke ćemo u budućnosti razmatrati. Kao što vidite moderatori čitaju ovu temu i slažu se sa vašim predlozima.

*

Van mreže Black Dragon

Forum developer
  • 316
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 9
  • Black Dragon attacks silently...
« Odgovor #48 poslato: 01:16:25, 02.Jun.2012. »
Nema svrhe da otvaramo nove sekcije i delove foruma ako za njih nema bar 40 i vise tema.
U prevodu: aktivirajte se da bismo imali razloga da otvorimo nove tematske delove foruma.
Svako želi biti "neko"; niko ne želi raditi na tome.     
Johann Wolfgang Goethe

*

Van mreže faith

• **
  • 416
  • 21
« Odgovor #49 poslato: 23:46:09, 28.Feb.2013. »
Smajli andjela :) Ima djavola ali andjela nema. :) 

Stranice: « 1 ... 3 4 5 6 7 ... 17 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000