FB- lazni profil

• Odgovora: 23
Stranice: « 1 2 3

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Maestro

• 3 386
  • 27
  • Pol: Muško
  • Carpe diem (iskoristi dan)
    • Facebook
Odg: FB- lazni profil
« Odgovor #20 poslato: 16:44:37, 13.Okt.2011. »
ja imam lazni carobnjak profil :)
Od tebe mi nista ne bi iznenadilo  ;)

*

Van mreže medenica

• 3 854
  • Zahvaljeno: 8 puta
  • 47
  • Pol: Muško
« Odgovor #21 poslato: 19:28:22, 13.Okt.2011. »
Ccc

*

Van mreže marinaMA

• *
  • 83
  • 1
  • Pol: Žensko
« Odgovor #22 poslato: 02:14:20, 07.Feb.2014. »
Meni je danas pisao jedan lazan profil.Da ne slusam kada mi kazu da sam lepa,jer  nisam lepa,nikad nisam bila lepa.Da se ne neckam mnogo ,da prihvatim svaki sex sto mi nude.Jer mi ovako "Trune zivot"..Proslo je dva sata pise mi drug ,zali mi se kako mu je isto lazan profil pisao poruke,kako ga devojka vara i sve i svasta.Ali ne isti profil sto je pisao meni.I kako je taj cini mi se malo vise glup sa laznim profilima.Otkrio se sam.Profil koji je pisao meni i tom mom drugu su "postali prijatelji".A da bi potvrdila sumnje,na mom zidu sam objavila sliku tog laznog profila,posto je ispalo da je slika neke strane ,nepoznate pevacice.Ja postavim clanak o njoj .I namestim da samo moji prijatelji vide.Nakon pola sata ,na tom njegovom laznom profilu ,su postavljene slike te pevacice.Posto nije ni sam znao koga je stavio za profilnu.Inace ,covek koji se krije iza tih profila je tezak psiho.NJegova zena je bila jednom kod nas,on je nju 3 puta zvao i proveravao.

*

Van mreže tinkerbell

• **
  • 299
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 15
  • Pol: Žensko
« Odgovor #23 poslato: 12:50:10, 29.Maj.2014. »
A na mene se ti laznjaci lijepe! >:( To je nevidjeno a ja ih smisliti ne mogu  ;D , srecom niko moj profil nije zloupotrijebio ali imala sam puno problema sa laznim prijateljima na fejsu , non stop mi neki laznjaci salju zahtjeve ...100% ljudi koji me znaju a nece da mi sa svog profila posalju zahtjev iz njima samo poznatog razloga ili neki bolesnici-psihopate  :o ili neki zavidnici pa da prate moj zivot i desavanja ??? kako god bilo, meni su takvi ljudi cudni  , generalno ljudi koji non stop cackaju po tudjem zivotu i imaju vremena da ispituju i istrazuju i kojima je glavna sreca i cilj saznati nesto o nekome pa tracati  :povraca: - ocigledno nemaju svoj zivot, nezadovoljni su, iskompleksirani necim  (*o*)... alergicna sam na lazne profile blink , na radoznalce koji bi sve da znaju a uzivo te ni ne znaju, niti ne pozdrave  ;D  .. koji pacenici , nije to normalno nikako  O.O, ti ljudi imaju neki poremecaj 100%  yeah
« Najnovija izmena:: 12:54:34, 29.Maj.2014. tinkerbell »

Stranice: « 1 2 3

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000