Anketa

Da li gledate teniske meceve Novaka Djokovica?

Uvek
(20.5%)
Cesto
(38.5%)
Ponekad
(28.2%)
Nikad
(12.8%)

Novak Djokovic - vesti i komentari

• Odgovora: 734
Stranice: « 1 2 3 4 5 6 ... 74 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 53
  • Pol: Žensko
Odg: Novak Djokovic - vesti i komentari
« Odgovor #30 poslato: 09:31:39, 25.Jan.2010. »
Đoković prošao "kao brzi voz"

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu, pošto je u osmini finala savladao Poljaka Lukaša Kubota sa 3:0, po setovima 6:1, 6:2, 7:5.

Najbolje rangirani srpski teniser u četvrtfinalu će igrati protiv pobednika meča Žo Vilfred Conga (Francuska) - Nikolas Almagro (Španija). Meč Đokovića i Kubota trajao je 115 minuta, a Poljak je samo u trećem setu pružio snažan otpor srpskom teniseru. Đoković je u sva tri seta ima po dva brejka, ali je u trećem i Kubot jednom uspeo da oduzme servis protivniku. Poljak je u petom setu veoma dobro parirao Đokoviću do rezultata 5:5, ali je srpski teniser u 12. gemu iskoristio treću meč loptu i plasirao se među osam najboljih u Melburnu.

(Beta)

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • 53
« Odgovor #31 poslato: 23:39:18, 25.Jan.2010. »
Nole: Osvojiću opet Melburn!

Igram bolje nego 2008. kada sam osvojio Australijan open. Mogu da ponovim taj uspeh, sad sam potpuno drugi čovek, izdržaću i najteže mečeve, kaže Đoković posle lagane pobede nad Kubotom (3:0) i plasmana u četvrtfinale

Srpski teniski as Novak Đoković, posle lake pobede nad Poljakom Lukašom Kubotom i plasmana u četvrtfinale Melburna, uveren je da će osvojiti taj turnir! Nole je pregazio 86. igrača sveta sa 3:0 (6:1, 6:2, 7:5) i nagovestio da igra u životnoj formi.

Plasmanom među najboljih osam naš teniser je odbranio bodove osvojene 2009, a za prodor u drugo polufinale u Melburnu boriće se sa starim poznanikom Žo-Vilfredom Congom, preko čijih leđa je upravo i stigao do jedine grend slem titule. Đoković je, posle još jedne brze i sigurne pobede, po prvi put od početka ove sezone javno predstavio svoj „plan rada" za 2010. A on je jednako ambiciozan koliko i realan. Naime, naš as je bez previše ustručavanja rekao da će mu u ovoj godini glavni cilj biti osvajanje trofeja na grend slemovima, a da samim tim i u Melburnu ide na drugu titulu u karijeri.

izvor i ostatak texta-pres

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #32 poslato: 14:03:26, 26.Jan.2010. »
Nadal predao, Đoković ga prestigao

Novak Đoković će od narednog ponedeljka biti ispred Rafaela Nadala na ATP listi... Može da bude čak i prvi, može i drugi iza Rodžera Federera, ali može i treći iza Švajcarca i Endija Mareja.
Srbin će prestići Rafaela Nadala, koji je kao branilac trofeja na Australijan openu ispao u četvrtfinalu pošto je predao meč Mareju, pri vođstvu Britanca 6:3, 7:6, 3:0.
S obzirom na to da je Đoković već odbranio poene od prošle sezone kada je u četvrtfinalu prvog gren slema u 2009. predao meč Endiju Rodiku, šta god da uradi u nastavku takmičenja, naći će se ispred Nadala.
Novak bi mogao da bude i prvi na svetu ukoliko Federer u sredu ujutru izgubi od Nikolaja Davidenka, a Đoković osvoji turnir.
Međutim, ukoliko najbolji srpski teniser ispadne u četvrtfinalu (sreda, pre podne) od Žoa Vilfreda Conge, a Marej "osvoji" Melburn, Britanac će ga prestići i Srbin će ostati na trećem mestu.

(MONDO)
...Ako zelis da ti se ostvare snovi, ne smes dugo spavati...

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #33 poslato: 14:37:46, 27.Jan.2010. »
Novak Đoković poražen je od Žoa Vilfreda Conge u četvrtfinalu Australijan opena - 6:7 ( 8 ), 7:6 (5), 6:1, 3:6, 1:6.

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #34 poslato: 15:21:07, 27.Jan.2010. »
Ne volim Federera, ali ovaj put u finalu navijam za njega ;)
...Ako zelis da ti se ostvare snovi, ne smes dugo spavati...

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • 53
« Odgovor #35 poslato: 13:09:45, 01.Feb.2010. »
Na korak do vrha! Nole je broj 2!

Srpski as od danas zvanično drugi teniser planete! Nole pobedu Federera nad Marejom koja mu je donela vicešampionsku poziciju odgledao u Beogradu gde se priprema za turnir u Roterdamu

Novak Đoković od danas je zvanično drugi teniser sveta! Naš as, prvi put u karijeri „osvanuće" na vicešampionskoj poziciji na ATP listi zahvaljujući pobedi Rodžera Federera u finalu Australijan opena nad Endijem Marejom! Nole je još prošle nedelje pretekao Rafaela Nadala, a juče je i definitivno otpala mogućnost da ga Marej, osvajanjem Melburna, onemogući da ostvari najbolji plasman u karijeri.

- Srećan sam što sam načinio još jedan korak napred i približio se svom životnom cilju, a to je da postanem „broj 1" u svetu. Mnogo puta sam bio blizu da dođem do svog najvišeg plasmana u karijeri, a to se sada i ostvarilo. Nažalost, nisam imao sreće na ovogodišnjem Australijan openu, ali sve je to sastavni deo sporta. Vratio sam se kući, uskoro nastavljam sa treninzima i vraćam se takmičenjima - rekao je Đoković.

izvor i ostatak texta-pres

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #36 poslato: 00:36:50, 10.Feb.2010. »
Dobar start Đokovića

Novak Đoković plasirao se u drugo kolo turnira u Roterdamu, verovatno lakše nego što je i sam očekivao.
On je u utorak pobedio Ukrajinca Sergeja Stahovskog, pošto je ovaj predao meč u beznadežnoj situaciji, pri rezultatu 6:2, 4:1.
Đoković je tokom svih 55 minuta igre držao konce u svojim rukama.

Nagradni fond turnira "ABN Amro" iznosi 1.445.000 evra.

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #37 poslato: 23:42:21, 11.Feb.2010. »
Đoković bez borbe do polufinala

Novak Đoković plasirao se u polufinale turnira u Roterdamu bez borbe.
Njegov rival u četvrtfinalu trebalo je da bude Florijan Majer, koji se povukao sa turnira. Tako drugi reket sveta neće biti u prilici da "osveti" Janka Tipsarevića, koga je upravo Nemac savladao u prvom kolu.
Srbin sada čeka ishod meča između Haela Monfisa (četvrti nosilac) i Mikaela Južnjeg (6) kako bi saznao ime protivnika u polufinalu.

(MONDO)

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #38 poslato: 21:41:47, 22.Feb.2010. »
Novak: Još se navikavam

Novak Đoković je do megdana sa kolegom iz Dejvis kup reprezentacije, Viktorom Troickim, došao posle dosta muka.
U prvom kolu je savladao Giljermea Garsiju Lopeza 6:4, 6:4. Drugi reket sveta dozvolio je Špancu da se "vrati u život" u drugom setu iako je Đoković imao dobijen meč - vodio je 5:0.
"Nije prijatno kada dopustiš protivniku da se vrati posle 0:5 na 4:5 i servira za izjednačenje. Sam sam kriv za to. Izgubio sam fokus", istakao je Đoković.
"Igrao sam, ipak, prvi meč na otvorenom još od Australijan opena. Još se navikavam na takve uslove", dodao je 22-godišnji teniser.
Đoković u Dubaiju pokušava da prvi put u karijeri odbrani titulu na nekom turniru.
"Zaista se nadam da će mi konačno uspeti", zaključio je Đoković.

(Beta)

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • 53
« Odgovor #39 poslato: 14:27:58, 23.Feb.2010. »
Kolika li je  razlika u poenima izmedju njega i Federera na ATP listi?

Stranice: « 1 2 3 4 5 6 ... 74 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000