Eurovision 2010

• Odgovora: 71
Stranice: « 1 2 3 4 5 6 ... 8 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Nightmaster

• **
  • 437
  • 3
  • Pol: Muško
Odg: Eurovision 2010
« Odgovor #30 poslato: 19:16:58, 16.Mar.2010. »
BIH predstavlja Vukašin.

ili, po meni bolja verzija na engleskom:

Nije nešto pesma, ali momak ima dobar glas po meni...
Crna gora ne ide na evroviziju ove godine.
« Najnovija izmena:: 23:31:02, 16.Mar.2010. lilka »
It's better to burn out, than to fade away...

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
  • Pol: Žensko
« Odgovor #31 poslato: 00:43:32, 17.Mar.2010. »
Citat
Nije nešto pesma, ali momak ima dobar glas po meni...
Nothing special ali su u svakom slucaju bar za nijansu bolji od nas... Pazi, pesma cak ima i koliko-toliko smislen teks, za razliku od naseg predstavnika  ;D
Vise mi se svidja verzija na engleskom.

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #32 poslato: 10:38:06, 17.Mar.2010. »
A vidite sad ovo.. Daleko realnija situacija ;D

Eurosong kladionica

Prema prognozama kladionice "William Hill", šanse da Milan Stanković sa pesmom "Ovo je Balkan" pobedi na Eurosongu su 50 prema 1.
Srbija je tako na 24. mestu ove liste, na čijem se vrhu nalaze Norveška, Azerbejdžan i Danska.
Što se tiče regiona, trenutno se najbolje kotira Hrvatska, koja se nalazi na 10. mestu sa kvotom 14:1, dok su makedonski predstavnici poslednji, sa kvotom 150:1.

"Trenutni plasman" izgleda ovako:
Norveška 7/1
Azerbejdžan 8/1
Danska 8/1
Belgija 10/1
Nemačka 10/1
Hrvatska 14/1
Srbija 50/1
BiH 80/1
Slovenija 100/1
Makedonija150/1
Pesma Gorana Bregovića koju izvodi mlada Zvezda Granda i pored "slabih šansi" u kladionici, "dobro stoji" na zvaničnom sajtu Eurosonga gde su posetioci srpskom predstavniku dali najviše glasova u konkurenciji izvođača u prvom polufinalu.
(MONDO)

He he he.. Jel neko osim mene ovde cuo spansku verziju naseg predstavnika??? Simpaticno :D
« Najnovija izmena:: 21:52:31, 24.Apr.2010. crvena »
...Ako zelis da ti se ostvare snovi, ne smes dugo spavati...

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #33 poslato: 11:20:59, 07.Maj.2010. »
Na spanskom

Na drugom programu RTS-a, od 10. do 24. maja svakog ponedeljka u 18 časova biće emitovane polusatne emisije u kojima će biti predstaveljeni ovogodišnji učesnici Evrovizije.

Kroz intervjue, zanimljivosti, video snimke sa nacionalnih takmičenja i kratke istorijate svih zemalja učesnica,u tri polusatne emisije pod nazivom Odbrojavanje do Pesme Evrovizije publika će upoznati svih 39 takmičarskih pesama. Pored živopisnih kadrova iz Norveške, zemlje koja je domaćin ovogodišnjeg takmičenja, gledaoci će imati priliku da upoznaju voditelje, snimatelje, producente, kao i sve druge interesantne detalje u vezi sa organizacijom i produkcijom  prestižnog muzičkog takmičenja. U emisijama ćemo videti i našeg predstavnika, Milana Stankovića sa pesmom Ovo je Balkan.

izvor: story.rs

*

Van mreže Uhy

• 943
  • 1
  • If you don't know where you are going any road wil
« Odgovor #34 poslato: 13:53:42, 07.Maj.2010. »
Verzija na Španjolskom i nije loša.

Ipak tko bi rekao da Hrvatska ovako kotira. Ljudi moji svake godine me sve više čudi što mi to saljemo.

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
« Odgovor #35 poslato: 14:22:57, 07.Maj.2010. »
Ljudi moji svake godine me sve više čudi što mi to saljemo.
Uhy nisi jedina koja se cudom cudi! Prvo pomislim da li je moguce da se to nekome dopada, zatim se pitam ko je u stanju da smisli takvu "muziku" i "tekst", a onda se zabrinem da mozda nesto s mojim sluhom nije u redu  :smehotres:
« Najnovija izmena:: 17:02:22, 07.Maj.2010. Nale 83 »

*

Van mreže Uhy

• 943
  • 1
  • If you don't know where you are going any road wil
« Odgovor #36 poslato: 15:56:27, 07.Maj.2010. »
Draga moja ipak ti moram reći da su mi se ovih godina puno više sviđale pjesme bivših Yu republika nego li što je Hrvatska poslala kao svoje predstavnike.

Što se tvog sluha tiče s njim je vjerojatno sve u najboljem redu.

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #37 poslato: 18:43:03, 22.Maj.2010. »
Milan Stanković: Bolji sam, jer sam drugačiji

Sada kada ste stigli u Oslo, da li ste veći ili manji optimista?
- Optimističan sam, samo je bitno koji vam je cilj.

Koji je vaš cilj?
- Meni je cilj da svoju zemlju predstavim na najbolji mogući način, jer ja nisam došao ovde samo kao Milan Stanković, već sam ispred svoje zemlje. To je velika odgovornost i trudim se da to ispunim.

Kada pogledate druge protivnike, da li kada ostanete sami u sobi kažete: „Milane, ti si bolji od njih“?
- Pa… ja sam navikao, odnosno moj cilj je da budem drugačiji od svih. I upravo zbog toga što sam drugačiji nemam sa kime da se poredim. Za sebe uvek mislim da sam bolji jer sam drugačiji.

Kako su vam legle probe, da li sve tehnički funkcioniše?
- Tehnički je sve okej. Imao sam neke probleme sa kaišem, ali je to mizerna stvar. To je jedino što me je malo zabrinulo i pitao sam se šta ako se to desi u finalu. Nadam se da će sve biti kako valja.

Kako ste se aklimatizovali na Norvešku?
- Nije bilo nikakvih problema. Sviđa mi se ovde. Nisam imao vremena da prođem Oslom, stvarno imamo gust raspored, svaki dan nešto radimo. Bili smo na proslavi 17. maja i Norveška nacionalna televizija nas je pratila ceo dan. Bilo im je interesantno da zabeleže kako mi to doživljavamo.

Poznate su priče da „Evroviziju“ prati jak gej lobi. Da li vam to prija ili smeta?
- Hm… Pa nemam pojma. Mislim da je to veliki događaj da bi se sveo na takve stvari. Mislim da se tu dešavaju mnoge lepe stvari, to je jedino bitno u ovom slučaju. Nisam nešto siguran u tu priču. Više sam čuo da ima tog nekog lobiranja što se tiče zemalja u smislu nekih političkih korektnih poteza, zemalja koje bi trebalo visoko da se plasiraju, tako da je ta priča o gej lobiju mizerna stvar.

Često govorite da je vaša pesma kombinacija tradicionalnog i modernog. Da li je to tradicionalno „Grand“ ili nešto drugo?
- Tradicionalno je ono što radi Goran Bregović. Dakle, on je umetnik koji ima pesme sa nekom jedinstvenom energijom, a uz to ima motive iz naše tradicije, iz našeg etna, ne samo srpskog nego i balkanskog. A moderno je… moderan sam ja, i moderan je naš nastup. Povezivanje sa „Grandom“ i pokušavanje bilo kakvog osporavanja i omalovažavanja ove priče nije u redu, jer je cela Srbija glasala, ne samo „Grand“.

Izvor: Blic

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #38 poslato: 10:43:19, 24.Maj.2010. »
"Poznat" pobednik Eurosonga

U Telenor areni, nadomak Osla, u ponedeljak se održava prva generalna proba uoči prvog polufinala 55. Eurosonga, a svetske kladionice već "znaju" zvezdu finalne večeri.
Ukoliko pitate kladionice "Vilijem Hil" i "Pedi Pauer", pobeđuje Safura, predstavnica Azerbejdžana sa pesmom "Drip Drop", o čemu najbolje svedoče kvote.
Našeg Milana Stankovića očekuje plasman u finale, kao i predstavnike Grčke, Slovačke, Belgije, Islanda, Albanije, Belorusije, BiH, Moldavije, Letonije, Estonije, dok će se sa druge polufinalne večeri u finale plasirati Azerbejdžan, Izrael, Jermenija, Danska, Hrvatska, Irska, Švedska, Turska, Ukrajina, Rumunija i Gruzija.
Prema kladionicama, finalni plasman pesme Gorana Bregovića biće "negde između" 19. i 21. mesta.

Poslušajte "pobedničku" pesmu, za koju je Željko Joksimović napravio i "balkansku" verziju.

(MONDO)
...Ako zelis da ti se ostvare snovi, ne smes dugo spavati...

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #39 poslato: 10:50:33, 24.Maj.2010. »
Muzika našeg "pobednika" možda i može da bude interesantna ali tekst i reči pesme su mogle da budu mnogo bolje i kvalitetnije...

Šta mislite na kom mestu će biti "ovo je balkan"? :D

Ja cenim izmedju 7. i 12. mesta... 

Stranice: « 1 2 3 4 5 6 ... 8 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: ova tema je trenutno zaključana! Samo administratori i urednici mogu da odgovaraju.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000