Chiron - Hiron - Kiron

• Odgovora: 32
Stranice: « 1 2 3 4

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže cicka08

• *
  • 14
  • 0
  • Pol: Žensko
Odg: Chiron - Hiron - Kiron
« Odgovor #30 poslato: 12:14:19, 21.Jun.2012. »
meni je u 10. polju. dopada mi se objasnjenje... karijera mi i nije nesto bolna tacka, vise je bilo traganje za poslom 6 godina nakon zavrsetka studija. ali je tacno da se bavim poslom (savetodavni rad...) kojem se mnoooogo dajem, a feed back je minimalan... (naprosto je to populacija sa kojom radim...). ali nisam nezadovoljna postignutim - znam domete, znam koliko se trudim i znam da je moj trud (izmedju ostalog uslovljen mojom unutrasnjom potrebom da na poslu stalno nesto radim, smara me smaranje...)...

U kvadratu je sa MA u 7. na descendentu. da li to znaci da moja karijera negativno utice na partnerske odnose?

*

Van mreže tanja381

• *
  • 30
  • 1
« Odgovor #31 poslato: 16:08:34, 02.Nov.2012. »
kiron je jedina retrogradna planeta u mom natalu. smesten je u 5.polju. nemam nesrecnih ljubavi, traganja i neispunjenosti. sve je odlicno oduvek bilo. nemam decu jos uvek, doduse nisam ni pokusavala da ih imam... brine me malo sto je bas u 5.polju, citala sam da je kiron "ahilova peta" horoskopa, predstavlja najslabiju tacku

*

Van mreže dvostruka djevica

• 848
  • 44
  • I reč je dodir.. ako znaš..
« Odgovor #32 poslato: 17:09:59, 13.Mar.2013. »
Meni je na 29 stepenu blizanaca u 7 kuci, 29 stepen vodolije ako poslednjih 6 stepeni rac po pola za svaki znak, 60 jupiter iz 5- e i 90 sunce u iz 10- e, ima jos asp ali su veliki orbisi..

Stranice: « 1 2 3 4

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000