« Odgovor #12 poslato: 16:03:53, 04.Nov.2009. »

Da li sam trajno unistila sansu sa osobom u koju sam zaljubljena jer sam mu na kraju i priznala sta osecam?
Datum: 29.10.2009
Vreme: 16h 37m
Mesto: Beograd
Da vidimo :
♥ ti si Asc' u Biku, sa Venerom na 18° Vage
♥ Mesec je 16° Riba
♥ on je Desc' u Škopionu, sa Marsom na 06° Lava
♥ Sunce je 06° Škorpiona
♥ da bi videli šta on misli i oseća ~ posmatramo Marsa [razum i misli] i Sunce [osećanja i sex.privlačenje]
∞ Mars 06° Lava ~ pod vladavinom Sunca, nema egzaltaciju ni pad, u Jupiter triplicitetu, terminu Merkura, u licu Saturna, a i sve vezano sa Saturn je za Marsa u izgonu.
~ iz ovoga vidimo da on ne razmišlja racionalno maltene o tebi ~ jer Mars nije povezan ni sa Venerom ni sa Mesecom. Na neki način njegov racio uopšte nije prihvatio tu tvoju izjavu.
∞ s druge strane Sunce 06° Škorpiona ~ pod vladavinom Marsa i u njegovom triplicitetu i na Marsovom stepenu {ovaj dečko misli samo na sebe, maltene ne konstatuje druge ljude oko sebe?!} u terminu i licu je Jupitera, a sve vezano za Veneru je izgon, dok je sve vezano za Mesec za Sunce u padu.
~ e, iz ovoga vidimo da na neki način tvojom izjavom si mu "digla emotivno perije", ali da mu se ona ipak nije dopala ~ jer Sunce {emocije} ne vole Veneru i ne trpe Mesec 
Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?