Ljubavna veza ~ uskoro ili ne?

• Odgovora: 19
Stranice: « 1 2

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Feniks

• 983
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 1
  • Pol: Žensko
Odg: Ljubavna veza ~ uskoro ili ne?
« Odgovor #10 poslato: 16:37:39, 29.Okt.2009. »
Da li sam trajno unistila sansu sa osobom u koju sam zaljubljena jer sam mu na kraju i priznala sta osecam?
Datum: 29.10.2009
Vreme: 16h 37m
Mesto: Beograd
« Najnovija izmena:: 17:00:30, 29.Okt.2009. Feniks »

*

Van mreže okica

• **
  • 124
  • 0
« Odgovor #11 poslato: 15:04:57, 04.Nov.2009. »
Da li cu se uskoro zaljubiti i da li je to osoba koju vec znam ili neka nova ljubav?
Datum: 04.11.2009.
Vreme:15h 02m
Mesto: Nis
:)

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 19
  • I don't follow footsteps I leave my own footprints
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
« Odgovor #12 poslato: 16:03:53, 04.Nov.2009. »
Da li sam trajno unistila sansu sa osobom u koju sam zaljubljena jer sam mu na kraju i priznala sta osecam?

Da vidimo :

♥ ti si Asc' u Biku, sa Venerom na 18° Vage
♥ Mesec je 16° Riba
♥ on je Desc' u Škopionu, sa Marsom na 06° Lava
♥ Sunce je 06° Škorpiona

♥ da bi videli šta on misli i oseća ~ posmatramo Marsa [razum i misli] i Sunce [osećanja i sex.privlačenje]

∞ Mars 06° Lava ~ pod vladavinom Sunca, nema egzaltaciju ni pad, u Jupiter triplicitetu, terminu Merkura, u licu Saturna, a i sve vezano sa Saturn je za Marsa u izgonu.
~ iz ovoga vidimo da on ne razmišlja racionalno maltene o tebi ~ jer Mars nije povezan ni sa Venerom ni sa Mesecom. Na neki način njegov racio uopšte nije prihvatio tu tvoju izjavu.
∞ s druge strane Sunce 06° Škorpiona ~ pod vladavinom Marsa i u njegovom triplicitetu i na Marsovom stepenu {ovaj dečko misli samo na sebe, maltene ne konstatuje druge ljude oko sebe?!} u terminu i licu je Jupitera, a sve vezano za Veneru je izgon, dok je sve vezano za Mesec za Sunce u padu.
~ e, iz ovoga vidimo da na neki način tvojom izjavom si mu "digla emotivno perije", ali da mu se ona ipak nije dopala ~ jer Sunce {emocije} ne vole Veneru i ne trpe Mesec  :(

Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • 19
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
« Odgovor #13 poslato: 16:18:21, 04.Nov.2009. »
Da li cu se uskoro zaljubiti i da li je to osoba koju vec znam ili neka nova ljubav?
Datum: 04.11.2009.
Vreme:15h 02m
Mesto: Nis
:)
Da vidimo :

♥ ti si Asc' u Ovnu, sa Marsom na 08° Lava
♥ Mesec je 05° Blizanaca

∞♥∞ sada ćemo da pogledamo prvu aplikaciju koju imaju i Mesec i Marsa sa nekom muškom planetom ~ Mars sem apl. 60° sa Mesecom u bližoj budućnosti nema aplikacija, tek tamo kasnije kad Venera predje iz Vage u Škorpiona sklapa aspekt 90° sa njom, ali zato Mesec, odmah po sklapanju aspekta sa Marsom ima apl. 120° sa Jupiterom.

∞♥∞ iz ovoga vidimo da ti neko "ide u susret", ali da to baš i neće biti koja će te "oboriti s nogu" jer s jedne strane Mesec je preko lica i izgona povezan sa tim Jupiterom, a Mars nema povezivanje sa Jupiterom, dok sam Jupiter nema povezanosti ni sa Mesecom ni sa Marsom. Znači ~ neko će se pojaviti, ali će to sve ostati na lepom druženju i uslovno rečeno "zabavljanju", ali ništa konkretno na žalost.

∞♥∞ posle tog Jupitera, sam Mars sklapa aspekt sa Venerom [koja će već u to vreme biti pod njegovom vladavinom] pa je moguće da će se pojaviti neki mladić koga ti znaš {poznanik, kolega} i sa kojim bi mogla da ostvariš lepu vezu {onako pravu, konkretnu}  ;)

Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

*

Van mreže Feniks

• 983
  • 1
« Odgovor #14 poslato: 18:06:37, 04.Nov.2009. »

Da vidimo :

♥ ti si Asc' u Biku, sa Venerom na 18° Vage
♥ Mesec je 16° Riba
♥ on je Desc' u Škopionu, sa Marsom na 06° Lava
♥ Sunce je 06° Škorpiona

♥ da bi videli šta on misli i oseća ~ posmatramo Marsa [razum i misli] i Sunce [osećanja i sex.privlačenje]

∞ Mars 06° Lava ~ pod vladavinom Sunca, nema egzaltaciju ni pad, u Jupiter triplicitetu, terminu Merkura, u licu Saturna, a i sve vezano sa Saturn je za Marsa u izgonu.
~ iz ovoga vidimo da on ne razmišlja racionalno maltene o tebi ~ jer Mars nije povezan ni sa Venerom ni sa Mesecom. Na neki način njegov racio uopšte nije prihvatio tu tvoju izjavu.
∞ s druge strane Sunce 06° Škorpiona ~ pod vladavinom Marsa i u njegovom triplicitetu i na Marsovom stepenu {ovaj dečko misli samo na sebe, maltene ne konstatuje druge ljude oko sebe?!} u terminu i licu je Jupitera, a sve vezano za Veneru je izgon, dok je sve vezano za Mesec za Sunce u padu.
~ e, iz ovoga vidimo da na neki način tvojom izjavom si mu "digla emotivno perije", ali da mu se ona ipak nije dopala ~ jer Sunce {emocije} ne vole Veneru i ne trpe Mesec  :(

Ok.hvala josh jedanput..ovo mi postaje sve zanimljivije :(

*

Van mreže Feniks

• 983
  • 1
« Odgovor #15 poslato: 12:44:14, 15.Nov.2009. »
Da li cu se uskoro zaljubiti ili obnoviti odnos s nekim iz proslosti?  :-\

Datum: 15.10.2009.god.
        Vreme:  2h 18min.
        Mesto:  Beograd.
         inlove  inlove  inlove
Kod mene se desilo sve kontra.. ja sam se zaljubila u nekog ko mi nije iz proslosti, dok s deckom, u kog sam bila dugo zaljubljena i sa kim sam bila u vezi dosta davno i dugo, nisam ni zelela da obnavljam odnos. Samo sam dovrsila ono sto sam planirala da uradim pocetkom godine. Jer tu niti ista postoji vec nekoliko godina, a on je samo to sto mu nikada nisam "zatvorila vrata" da mi se javi (mada kazem da tu nista ne postoji godinama) zloupotrebljavao to u odnosu sa svojom sadasnjom devojkom (sa kojom je oko 2-3god.). Stvarao je laznu sliku o meni i nasem odnosu.

A do susreta je doslo u mojoj kuci za moj rodjendan, ali opet to nije bio decko iz proslosti nego osoba u koju sam i trenutno zaljubljena.
Opet moja izjava nije uticala na najbolji moguci nacin( ? ), ali je i dalje pre odlaska na Kubu je zvao da se vidimo (tj.pozdravimo) i to opet, susret u njegovoj kuci.
Ne verujem da ce se odnos izmedju nas promeniti na bolje, ali sam pod utiskom da horarni bas i nije u mom slucaju pruzio sliku onog sto se desava. Mozda se potkrala neka greska. Svejedno, kazem situacija nije zavidna, i ne bih vise volela da cackam
 :(

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • 19
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
« Odgovor #16 poslato: 14:30:41, 15.Nov.2009. »
Žao mi je što je tako ispalo... neki put horarac jednostavno "ne radi" i daje upravo suprotan odgovor. Po pravilima TA ~ odgovor je takav  :(

*

Van mreže Feniks

• 983
  • 1
« Odgovor #17 poslato: 19:22:16, 17.Nov.2009. »
Žao mi je što je tako ispalo... neki put horarac jednostavno "ne radi" i daje upravo suprotan odgovor. Po pravilima TA ~ odgovor je takav  :(
A sta da ocekujem u odnosu sa svojim komsijom?
Datum: 17.11.2009
Vreme: 19h 20min.

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • 19
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
« Odgovor #18 poslato: 17:03:37, 18.Nov.2009. »
♥ ti si Mesec 06° Strelca u V polju
♥ komšija je Saturn 01° Vage u IV polju
♥ Sunce je 25° Škorpiona u V polju

» da bi videli šta on misli i oseća prema tebi, pogledamo Ptolomejevu tabelu :

~ Saturn je povezan sa Mesecom preko lica
~ Sunce je povezano sa Mesecom preko stepena i pada

» kada su planete povezane preko lica & pada ~ to nisu ljubavna osećanja koja bi ti [želela] da postoje prema tebi, jer pokazuju potpunu ne zainteresovanost za tebe kao ženu [i potencijalnu devojku] i čak donekle mogu da ukažu na ideju da mu na neki način smetaš...

A i ruku na srce, koliko mogu da primetim, ni ti ga nešto ne "šmekuješ" baš toliko da bi ti se dopao kao muškarac sa kojim bi se zabavljala [jer Mesec uopšte nema povezanost ni sa Saturnom, dok si sa Suncem povezana preko stepena, što ukazuje samo na ideju da ga "primećuješ" kao osobu da "postoji"]
 :(

*

Van mreže Feniks

• 983
  • 1
« Odgovor #19 poslato: 17:47:33, 18.Nov.2009. »

A i ruku na srce, koliko mogu da primetim, ni ti ga nešto ne "šmekuješ" baš toliko da bi ti se dopao kao muškarac sa kojim bi se zabavljala [jer Mesec uopšte nema povezanost ni sa Saturnom, dok si sa Suncem povezana preko stepena, što ukazuje samo na ideju da ga "primećuješ" kao osobu da "postoji"][/color]  :(
Ne znam zasto kod mene horarci ne pokazuju ono sto zaista osecam.

Stranice: « 1 2

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000