Muškarac na 48 sati

• Odgovora: 39
Stranice: « 1 2 3 4

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
  • Pol: Žensko
Odg: Muškarac na 48 sati
« Odgovor #30 poslato: 23:32:05, 05.Jun.2010. »
A cuj, i ja sam dama al` se ne plasim uloge, a odgovornost je duplo veca jer nije 24h nego 48h  :mig:
Setila sam se jos necega  ;D . Kada bih bila musko, volela bih da budem neki pasionirani ljubitelj fudbala pa da odem na utakmicu i dozivim to iz njihovog ugla :p
« Najnovija izmena:: 18:36:58, 11.Feb.2011. Nale 83 »

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • 53
« Odgovor #31 poslato: 19:09:45, 06.Jun.2010. »
Setila sam se jos necega  ;D . Kada bih bila musko, volela bih da budem neki pasionirani ljubitelj fudbala pa da odem nautakmicu i dozivim to iz njihovog ugla :p

Nale, inspirisala te izgleda tema "Zene koje vole fudbal" i svetsko prvenstvo u fudbalu koje pocinje  :P

Posto je mene inspirisala tema "losi momci"  ;D, da imam tu mogucnost da budem musko na dva dana, iskoristila to da dovedem sto vise muskaraca (naravno koliko uspem u tom roku) u red, tj. da uticem na one kojima je to neophodno da ne budu vise "losi momci", da ne varaju svoje zene, ne svrljaju sa strane, trude se da budu verni i odani svojim lepsim polovinama...
Seticu se jos neceg konstruktivnog u nastavku  ;D

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • 15
« Odgovor #32 poslato: 20:34:36, 06.Jun.2010. »
da ne varaju svoje zene, ne svrljaju sa strane, trude se da budu verni i odani svojim lepsim polovinama...
Seticu se jos neceg konstruktivnog u nastavku  ;D

Ne zanosi se! Ovo ti nikada ne bi poslo za rukom  ;D

Vratih se opet na prvobitnu misao - samo bih pokusala da shvatim kako razmisljaju i na koji nacin tj. koju logiku koriste...da li smo zaista toliko razliciti?
Uff pa ovo je izvlacenje licne koristi  ;D sve bih to upotrebila zarad licne koristi kada bih se vratila u prvobitni oblik :p

*

Van mreže carrera 911

• 1 748
  • 0
  • Pol: Muško
« Odgovor #33 poslato: 21:12:01, 08.Jun.2010. »
Cuj  Nale,kao prvo morala bi da sedis u kafani,pijes pivo i okreces tri teme Zene-Fudbal-Automobili.Da se hvalis koliko si zena imala,koga ces sledeceg da prebijes.
Ma nebi ti to mogla,veruj mi !!
Auto je auto samo nek je Porsche

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • 53
« Odgovor #34 poslato: 22:40:30, 08.Jun.2010. »
Ja mislim da bi Nale izdrzala, em sto se ne zadrzava u tom obliku duze od 48h, znaci zna da traje samo dva dana, em sto cbi imala neke koristi mozda od toga
Ali da ne bismo otisli u off na vreme da upozorim  ;D (offtopic)
Ej Nale, nemoj samo zarad svoje koristi, podelila bi sigurno sa ostalim zenama nesto zanimljivo  :P Vidis kako bi ja radila za sto vise zena u toku 48h, kod ovog mog treceg nauma   ;D I na tom trecem naumu za sada ostajem dok ne smislim jos nesto bolje, mislim da mi je jako konstruktivna masta  :smehotres:

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • Zahvaljeno: 4 puta
  • 64
  • mizantrop 1%
« Odgovor #35 poslato: 22:46:55, 08.Jun.2010. »
Ja ne bih da budem musko 48h, predugooo, nego vise bi mi se svidala varijanta da sam po potrebi muskarac.. ovako u nekim situacijama gdje je korisnije.
Ipak, prednost je biti zensko. Ne bih to mijenjala. :p
Be Weird, at least you will have a unique Personality.

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • 15
« Odgovor #36 poslato: 23:26:52, 08.Jun.2010. »
Cuj  Nale,kao prvo morala bi da sedis u kafani,pijes pivo i okreces tri teme Zene-Fudbal-Automobili.Da se hvalis koliko si zena imala,koga ces sledeceg da prebijes.
Ma nebi ti to mogla,veruj mi !!
:o ako mi carobna vila ne bi dala uvid u gore boldovane teme, odmah bi me provalili da nisam musko! Zene nisu spektar mog interesovanja ;D , u automobile se ne razumem  (*o*) a u fudbal ... pa mislim, onako ... znam kad daju gol ;)
Elenice, ne bih izdrzala, ima pravo Carrera, jer bih se izlanula i rekla koliko su im teme dosadne i kako su glupe te lovacke price...xixixi
Sto kaze Alicia - privilegija je biti zensko! Ne bih da se menjam ... ni na 48h.

Nesto razmisljam: zasto se toliko trudimo da shvatimo razlicitosti, da prodremo u njihov um? Zar nije car upravo u tome - musko je musko, zensko je zensko ... ne treba previse pametovati (ovako kao sto ja sada pametujem :p )

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • Zahvaljeno: 4 puta
  • 64
  • mizantrop 1%
« Odgovor #37 poslato: 23:31:16, 08.Jun.2010. »
Kad bih znala sta musko misli, kako razmislja, ne bi mi bio zanimljiv. Tak, najbolje je ovako kako jeste. Svi da su na slatkim mukama.
Be Weird, at least you will have a unique Personality.

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • Pol: Muško
  • mizantrop 100%
« Odgovor #38 poslato: 01:31:56, 11.Feb.2011. »
osim toga sto ste pogresan akcenat stavile na "odmaranje ganglija" (a koje vam i ne rade nesto,obzirom da postavite milion pitanja bez i jednog odgovora na ista),zaboravile ste sex kao centalnu temu svakoga dana svakog muskarca.. ;) ili niste dorasle da preuzmete aktivnu ulogu tokom sexa?
"Power is being told you're not loved and not being destroyed by it." Madonna

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #39 poslato: 17:13:04, 04.Sep.2011. »
..Ja bih samo volela da čujem o čemu to oni pričaju u društvu.. I posle bih ima dsu izvadila da nisu samo žene tračare :D
...Ako zelis da ti se ostvare snovi, ne smes dugo spavati...

Stranice: « 1 2 3 4

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000